LOVE

  A bébimonitor, a tökönrúgás és a "tüzes" óvszer - lányok és pasik vallottak a legcikibb szexélményükről

  Mondjuk az is szép lehet, amikor végig más néven szólítod a nődet az ágyban.
  Sassy - sassy.hu
  2018. november 03.


  Megosztom
  Link másolása

  A Buzzfeed körkérdést tett közzé: "Mi volt a legcikibb szexélményetek?" Özönlöttek a válaszok - persze név nélkül. :)

  #1 A bébimonitor

  "Egyszer a férjemmel egy ideig a sógoroméknál laktunk, mert a házunkat felújították. Kisbabánk van, egy bébimonitort a sógoromék is, meg mi is tartottunk a szobánkban. Csakhogy egyszer a kicsiét áthoztuk hozzánk, hogy feltöltsük az aksit. A férjemmel aznap éjjel szeretkeztünk először a baba születése óta, és - hát nem voltunk se csendesek, se visszafogottak. Pár perc után meghallottuk a sógorom hangját a bébimonitorban, ahogy zavartan arra kér, kicsit vegyünk vissza, mert odaát ők is mindent hallanak."

  #2 Jeges tűz

  "A barátom egyszer egy 'Jeges tűz' nevű óvszert vett. Azt hitte, vicces lesz. Nem volt az. Először úgy éreztem, mint akit felgyújtottak alul, utána meg mint akit teletömtek jéggel. Rohantam a fürdőbe zuhanyozni, annyi volt az egésznek."

  #3 Azok a bizonyos szelek

  "A pasimmal kutyapózban csináltuk, és elég intenzíven. Egyszer csak azt éreztem, kicsit szellentenem kell. Gondoltam, ha óvatos vagyok, és halkan kieresztem, nem lesz gond. Hát...azt hiszem, életem leghangosabb pukija volt. Aztán szégyenemben elbőgtem magam. Szegény pasim azóta úgy fél a kutyapóztól, mint a tűztől."

  #4 Az orrvérzés

  "A barátommal az előjátéknál tartottunk, épp a mellemet és a hasamat csókolgatta, amikor hallottam, hogy szipog. Aztán egyszer csak felugrott és felkapcsolta a villanyt. Akkor láttam, hogy tiszta vér az arca, meg én is, a vállamtól a hasamig mindenütt. Szegénynek eleredt az orra vére."

  #5 A nevem...

  "Egyszer egy csajt egész éjjel más néven szólítottam. Mondjuk egy bárban csíptem fel, és marha hangos volt a zene, nem hallottam jól, hogy hívják. Egyébként őt se érdekelte."

  #6 Ha túl kicsi

  "A pasi, akivel egy bulin ismerkedtem össze, végig arról panaszkodott, hogy milyen kicsi a farka. Előtte is, közben is, utána is. Pedig egész jó lett volna, de így inkább hervasztó volt."

  null

  null

  #7 A pornó

  "A koleszban végre összejöttem a lánnyal, aki nagyon bejött. A szobámban az íróasztalon kezdtük a témát, épp belejöttünk volna, amikor megláttam, hogy a feneke mögött a laptopom megmozdul, felvillan a képernyő, és épp egy pornóvideó állóképe van rajta. Megpróbáltam finoman hátranyúlni, és lecsukni a laptopot, de a csaj észrevette, és odanézett. Rögtön lelépett a francba. Mondjuk megértem. A videón egy Taylor Swift hasonmás témázgatott éppen."

  #8 Rock'n Roll

  "A koleszban az ágy támlája állandóan a falhoz csapódott, mint a filmekben. Hallottuk, ahogy a szomszédban röhögnek. Akkor lementünk a földre, ott meg a szőnyeg kidörzsölte a hátamat. Próbáltuk a fürdőszobában is, a csap szélén, ott meg úgy bevertem a fejem a fürdőszobaszekrénybe, hogy elment a kedvem az egésztől."

  #9 A tökönrúgás

  "Egyszer a volt férjemmel nagyon belejöttünk a dologba, és épp pózt akartunk váltani, amikor a térdemmel a lába között befordultam, és véletlenül úgy tökön rúgtam, hogy fél óráig fetrengett az ágyon kidülledt szemekkel. Hát aznap már semmi nem volt."

  null

  null

  #10 A hernyó

  "Amikor életemben először feküdtem le egy sráccal, és megláttam a szerszámát, önkéntelenül kicsúszott a számon: 'Egek, úgy néz ki, mint egy hernyó. Biztos nincs eltörve, vagy valami?' Mentségemre szóljon, hogy csak 18 voltam."


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LOVE
  Friss kutatás – Generációk óta most van a legtöbb magányos férfi, mert a nők egyre válogatósabbak
  A pszichológus azt is elárulta, mi az a három dolog, ami egy nőnél ma már alapelvárás.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Greg Matos amerikai pszichológus tette közzé a Psychology Today szakfolyóiratban megdöbbentő, friss kutatását, miszerint a fiatal és középkorú férfiak évtizedek óta nem voltak olyan nagy számban magányosak, mint most.

  Egy 2019-es adatfelvétel már igazolta, hogy (legalábbis az Egyesült Államokban) sokkal több az egyedülálló férfi, mint a nő, ám most az is kiderült, hogy a randiappok és az online társkeresők klienseinek túlnyomó része, 62 százaléka világszerte férfi, akik arról számolnak be, hogy hosszú keresgélés után, sokszor évekig sem találnak szerető partnerre.

  Greg Matos kutatásai alapján arra a következtetésre jutott, hogy ennek elsődleges oka: a párkereső nők növekvő elvárásai.

  „A 25-45 közötti szingli vagy elvált nők három dolgot várnak el a mai férfitól: legyen érzelmileg elérhető, jó kommunikátor, és osztozzon a nő által képviselt értékekben” – mondja Greg Matos.

  A szakember szerint a dolog a kommunikációnál bukik el először. A mai kisfiúkat nem tanítják meg arra, hogy jól kommunikálják az érzéseiket, jól kezeljék az emberi konfliktusokat (erre egyébként soha nem tanították meg őket, és a nők sem várták el, ez viszont mára megváltozott), így egyre inkább úgy érzik magukat a párkeresés világában, mint a partra vetett hal.

  via GIPHY

  A randiappok és a felpörgött online társkeresők Matos szerint csak súlyosbították a problémát: akkora lett a választék, hogy a nők is sokkal válogatósabbak lettek, egyszerűen azért, mert megtehetik. Valamint a társadalmi elvárások sem ugyanazok, mint régen: egy nő számára már nem átok, ha szingliként él, sőt, sokan már szívesebben választják ezt, mint hogy egy megtört lelkű, a válását vagy az érzelmeit feldolgozni képtelen férfit „pátyolgassanak”, aki érzelmileg nem elérhető.

  via GIPHY

  A pszichológus szerint ez a jelenség évtizedek óta romlik, a férfiak kárára. Ami azért is aggasztó, mert a nőkkel ellentétben a férfiak kimutathatóan boldogabbak, egészségesebbek és szakmailag is sikeresebbek, ha párkapcsolatban élnek. Sokkal rosszabbul viselik a magányt, mint a nők.

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  LOVE
  Ez a 3 csillagjegy hajlamos leginkább a megcsalásra
  A párod asztrológiai jegye vajon szerepel a listán?
  Fotó: Stocksnap/Pixabay - sassy.hu
  2022. július 27.


  Megosztom
  Link másolása

  Mielőtt lelepleznénk, hogy melyik az a három csillagjegy, melynek szülöttei a leginkább hajlamosak a megcsalásra, szögezzünk le valamit: az alábbiak nem igazak mindenkire általánosságban. Kétségtelen azonban, hogy az asztrológia szerint vannak bizonyos tulajdonságok és jellemvonások, amelyek az egy csillagzat alatt születettekre szinte kivétel nélkül vonatkoznak. Veled is biztosan előfordult már, hogy amikor megismertél valakit, arra gondoltál: „hú, ő biztos, hogy Oroszlán” vagy „fogadjunk, hogy Szűz csillagjegyű”!

  Az egyes tulajdonságok pedig igenis előre jelezhetik, hogy valaki mennyire hajlamos megcsalni a párját. Nézzük, kikkel érdemes vigyázni!

  3. Szűz

  A Szüzeket nem is maga a megcsalás hajtja, inkább az, hogy folyamatosan keresik az új, izgalmas lehetőségeket – ha pedig jön valaki, aki érdekesebb, egy percig sem fognak habozni. Emellett ráadásul a hosszú távú kapcsolatokban sem igazán hisznek. Ők a harmadikok a listán, ugyanis náluk – ha ritkán is, de – előfordulhat, hogy végzetesen beleesnek valakibe, ilyenkor pedig kizárt, hogy megcsalják a szerelmüket. Hangsúlyozzuk: ez nem gyakran esik meg.

  2. Bika

  A Bika egy igen bonyolult csillagjegy. Őket nem kifejezetten a prédára való vadászat vagy az izgalom hajszolja bele a megcsalásba, inkább a bizonytalanság. Az, hogy általában fogalmuk sincs arról, hogy valóban szeretik-e a párjukat és mellette akarnak-e maradni. Az érzelmeik ráadásul elképesztően gyorsan változhatnak, ezért nem is tudnak sokáig kitartani egy valami – vagy valaki – mellett. Nos, amint megcsalják a párjukat és ez kiderül, valószínűleg már nem is kell ezen agonizálniuk...

  1. Ikrek

  Az Ikrek jegyűek a leginkább határozatlanok, legyen szó párválasztásról vagy az élet bármely más területéről. Lehet, hogy az egyik nap még azt gondolják, te vagy életük szerelme, aztán egy másik nap már közelebb éreznek magukhoz valaki mást. Egy Ikrek jegyű a leginkább hajlamos arra, hogy megcsaljon, ezért csak és kizárólag akkor menj bele velük egy kapcsolatba, ha meg vagy bizonyosodva az érzelmeik felől.

  Pinkvilla


  Megosztom
  Link másolása


  LOVE
  7 pasi elárulta, miért nem hívják el második randira a lányokat
  Vannak olyan hibák, amik kizáró oknak számítanak.
  Fotó: Pexels - sassy.hu
  2022. augusztus 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Elmész egy kései vacsorára a kiszemelttel, jól érzed magad, nevettek, beszélgettek, majd elbúcsúztok – anélkül, hogy megbeszélnétek egy második találkozót. Ha veled is előfordult már, hogy azt hitted, tökéletes első benyomást tettél, de a pasi valamiért mégsem akart újra látni, annak sajnos valami oka van.

  Az alábbiakban hét pasi árulta el, hogy mi volt az, ami miatt eszük ágában sem volt újra randizni egy-egy lánnyal.

  „Elmentünk vacsorázni, és ő egész idő alatt a telefonját nyomkodta, még akkor is, amikor éppen beszélgettük. Úgy éreztem, hogy csak az ingyen kaja miatt jött el, mert mi más oka lett volna, ha közben esze ágában sem volt közelebbről megismerni engem.”

  „Egyetlen egy kérdést sem tett fel rólam. Nagyon frusztráló.”

  „Még csak el sem hozta a saját pénztárcáját. Úgyis felajánlottam volna és én fizettem volna, de ez a szintű önteltség azonnal elvette a kedvem.”

  „Egyfolytában arról beszélt, milyen szörnyű volt az exe.”

  „Meg kell szabadulnod a macskádtól – ez volt a randi vége. Igazából eddig két lány is kérte már ezt tőlem, de mindkettejüktől hamar elbúcsúztam.”

  „Megkérdezte, mikor van a szülinapomon, majd elkezdte sorolni, hogy a horoszkópom alapján mi a baj velem és a személyiségemmel.”

  „Egyszer egy lány simán elárulta, hogy más srácokkal is találkozik ingyen italokért vagy azért, mert szép az autójuk. Na, abból elég gyorsan kifaroltam.”

  Thoughtcatalog


  Megosztom
  Link másolása


  LOVE
  5 jel, hogy végre olyan kapcsolatban vagy, amit megérdemelsz
  Teszteld a párkapcsolatod!

  Megosztom
  Link másolása

  Minden egyes párkapcsolat rengeteg munkával jár és még annál is több érzelemmel. A szerelem és kötődés mellett jelen van ezekben a frusztráció, a nézeteltérések, sok-sok kompromisszum és persze számtalan nehézség. Bármennyire is tökéletes egy kapcsolat, ezek elkerülhetetlenül felbukkannak benne. Mégis: ha a nyugalom és a biztonság érzete felülmúlja az összes többit, akkor tudhatjuk, hogy jó helyen járunk.

  Akár tapasztalod a kapcsolatodban az alábbi öt jelet, akár nem, lesz mit átgondolnod...

  1. Nyílt kommunikáció

  Bármennyire is összeillik két ember, elengedhetetlen, hogy néha nézetkülönbségek legyenek közöttük – ezzel pedig nincs is semmi gond. A probléma inkább ott kezdődik, ha a két fél nem tud megfelelően kommunikálni. Ha azt érzed, hogy bátran megnyílhatsz, ha valami gondod van, és a másik meg is hallgat, az egy igazán biztató jel. Persze neked is hasonlóképp kell hozzáállnod a kedvesedhez ahhoz, hogy működhessen!

  2. Megtartja a szavát

  Mindegy, hogy arról van szó, hogy elmosogat-e vacsi után vagy hogy elmegy-e veled a legjobb barátnőd szülinapjára: a lényeg, hogy szavahihető legyen. Ha valakivel hosszú távra szeretnél tervezni, egyszerűen elengedhetetlen, hogy tudj építeni arra, amit mond.

  via GIPHY

  3. Határok

  Már a kezdetektől jelezheti egy kapcsolat tartósságát az, hogy mennyire ismeritek fel és tisztelitek egymás határait. Ez különösen akkor kerül előtérbe, ha különböző emberek vagytok. Ha például te introvertált vagy, nem tartható állapot az, ha a másik akaratod ellenére, rendszeresen ki akar rángatni a komfortzónádból. De amennyiben a párod elfogadja, ha nemet mondasz és tiszteletben tartja azt, érdemes őt megtartani!

  4. Az én prioritásom a te prioritásod

  Szuper, ha tudod, hogy mit akarsz az élettől, ha szenvedélyesen szeretsz valamit és határozott meggyőződéseid vannak. Lehet, hogy imádod például a sportokat és megszállottan futsz. Lehet, hogy elkötelezett vagy egy politikai párt mellett és rendszeresen támogatod azt. Ha a kedvesed ezeket tiszteletben tartja – még akkor is, ha nem teljesen ért veled egyet –, az azt mutatja, hogy valóban összeilletek.

  5. Te vagy a lista élén

  Egy párkapcsolatban rengeteget kell dolgozni azért, hogy a mindennapok rutinja ellenére a kedvesed legyen az elsőszámú dolog az életedben – és hogy ez fordítva is igaz legyen. Amennyiben ez sikerül, a munka, a barátok, a család és az állandó teendők ellenére, akkor jó esélyetek van arra, hogy akár örökké együtt legyetek.


  Megosztom
  Link másolása