LOVE

4 ártatlannak tűnő, de MINDENT eláruló jel, hogy egy notórius hűtlenkedővel akadtál össze

Bármilyen elbűvölő is, ha ezeket látod, fuss az ellenkező irányba.
Sassy - sassy.hu
2023. január 30.


Megosztom
Link másolása

Sokak szerint a megcsalás akkora árulás, olyan tőrdöfés a szívbe attól, akit életünkben a legközelebb engedtünk magunkhoz, hogy onnan már nincs kiút. Az emberek nagy része számára ez a bizalom halála, nem tudnak megbocsátani, és azonnal véget vetnek a kapcsolatnak.

Vannak azonban olyan esetek, amikor a két fél számára van még jövő. A kérdés már csak az, hogyan építsék vissza a bizalmat és az intimitást, egyáltalán, mi kell ahhoz, hogy a szerelmük, a szövetségük egy ilyen hatalmas törés után is működjön.

Sokan, amikor a párjuk félrelép, önmagukat hibáztatják. Mit tehettek volna másként, mit rontottak el, biztos ők "hajszolták bele" a szerelmüket egy másik férfi/nő karjaiba. Az igazság az, hogy egy másik ember tetteiért KIZÁRÓLAG ő a felelős, tehát ha megcsalnak, ne magunkat hibáztassuk.

Ez tehát mindenképp egy bonyolult kérdés, ám van olyan is, amikor sem megelőzni, sem elhárítani nem lehet a bajt, mert egyszerűen egy notórius hűtlenkedővel van dolgunk. Az ilyen pasi/nő képtelen a monogámiára. A pszichológusok szerint itt csak egyet tehetünk: időben kiszúrjuk a jeleket, és menekülünk.

A szakértők 4 meghatározó pszichológiai jellemzőt árultak el, amelyek a hűségre képtelen emberekben megvannak. Ha ezeket tapasztapod, akkor bármilyen imádnivaló is a randipartnered vagy az udvarlód – tipli.

#1 Imád drámázni

A notórius félrelépők egyszerűen unatkoznak egy stabil, kiegyensúlyozott párkapcsolatban. Az nekik túl eseménytelen. Ezért imádják a drámai, túlfűtött, heves veszekedésekkel, kiborulásokkal, szakításokkal és könnyes kibékülésekkel tarkított "hullámvasút-szerelmeket." És természetesen a félrelépés is az áhított adrenalinlöketet adja meg nekik, hiszen egy megcsalás tele van titokkal, feszültséggel, drámával és fájdalommal. Ők úgy érzik, ettől élnek igazán. A háttérben a pszichológusok szerint nagy valószínűséggel valamilyen személyiségzavar húzódik meg, de ez mindegy is: ha egy drámakirály/nő próbál a közeledbe férkőzni, még idejében vond ki magad a bűvköréből. Úgysem lesz jó vége.

via GIPHY

#2 Boldogtalan

Furán hangzik, de a notórius hűtlenkedők általában boldogtalanok. Vagy legalábbis elégedetlenek. Nem kapják meg az aktuális párkapcsolatuktól azt, amit akarnak – bár sokszor nem is igazán tudják, mi az –, ezért kalandozni kezdenek, hogy a bennük lévő űrt kitöltsék. A szakember szerint ez az érzelmi éretlenség jele: egy felnőtt gondolkodású ember, ha boldogtalan a párkapcsolatában, megpróbálja a problémákat megbeszélni és megoldani. Ha pedig végképp nem működik a dolog, akkor szakít. A folyamatos félrelépés csak tovább mérgezi a helyzetet, és mélységesen megalázza a partnert. Mindenesetre ha egy állandóan elégedetlen, az "Igazit" folyton kereső emberrel találkozol, ne nagyon kerülj bele a hálójába. Te sem leszel elég jó neki.

#3 Fél a magánytól

Sőt, az egyedülléttől is. A pszichológusok szerint a notórius hűtlenkedők lelkében tulajdonképpen egy folyamatos szorongás van attól, hogy elhagyják őket. Ezért a "másikat" egyfajta biztonsági hálónak tekintik, egy B-tervnek, aki akkor is ott lesz nekik, ha az állandó partnerüket valami miatt elveszítenék. Persze ez többnyire kontraproduktív: a félrelépők előbb-utóbb lebuknak, és akkor többnyire mindenki megy a levesbe. Vagyis mindenki faképnél hagyja őket, valóra váltva a félelmüket.

via GIPHY

#4 Sunyi

Vagyis az élet más területein sem igazán tisztességes. Munkában, pénzügyekben, egyéb emberi kapcsolataiban szereti a kerülőutakat, a lapítást, a megalkuvást, sőt, a hátbatámadást. A válóperes ügyvédek tapasztalatai szerint ha valaki már a házasság előtt is félrelép, az az esküvő után sem fog megváltozni, jobb tehát, ha egy ilyen emberrel eleve nem kötünk házasságot. A pszichológus szerint pedig a notórius hűtlenkedőket egyfajta manipulatív, "prédakereső" magatartás is jellemzi. Nem akkor lépnek félre, ha véletlenül adódik valami alkalom (ilyen azért másokkal is előfordulhat), hanem kifejezetten keresik ezeket az alkalmakat. Például ha egy csinos kolléganőjük nagyon megtetszik nekik, kivárják, amíg a hölgy mondjuk épp egy fájdalmas szakításon vagy váláson van túl, alacsony az önbizalma, sebezhető és szeretetre vágyik. Ilyenkor "csapnak le rá."

YourTango

Címkép: Unsplash

Megosztom
Link másolása

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk


LOVE
„Tartsd tele a hasamat és üresen a golyóimat” – Sokkoló esküvői fogadalom miatt borultak ki a netezők
Egy vőlegény szerint csak ennyi kell a boldogságához. A TikTokon terjedő videón sokan kiakadtak, végül a férfi felesége is megszólalt.

Megosztom
Link másolása

Jonathan Pajak fotós osztotta meg a TikTokon azt a videót, amely Michael és Destiny Lentini esküvőjén készült a floridai Plant Cityben. A klipben, amit eddig több mint 18,7 millióan néztek meg, Jonathan a kamerába beszélt, miközben a nézőknek bemutatta a forgatókönyvet.

Elárulta, hogy a nap folyamán kicsit korábban megkérdezték a vőlegényt, hogy van-e valami, amit szeretne üzenni leendő menyasszonyának, mire Michael így válaszolt:

„Remélem, hogy sokat fogunk szexelni. Sokat.”

A fotós erre ismét egyenesen a kamerába nézve azon viccelődött, hogy már ezt intő jelnek vehette volna, írta a Daily Mail. Ezután jött csak a java, a fogadalomtétel.

Az eskünél egymással szemben álltak, miközben a vőlegény édesanyja vezette a szertartást. Már az első mondat igen erősre sikerült, ugyanis a vőlegény felnézett menyasszonyára és azt suttogta:

„Ezt elcseszted.”

Ezután egy kártyáról olvasta fel a fogadalmát, amiben többek között ez állt:

„Csak két dolog szükséges ahhoz, hogy boldog legyek. Tartsd tele a hasam és üresen a golyóimat.”

A vendégek kínosan nevettek, Michael pedig tovább folytatta.

„Bár egyébként elképesztő vagy, tényleg szükségünk lesz néhány főzőleckére. Még ha nincs is tele a hasam, nincs senki, akit jobban tudnék szeretni ebben az életben, egészen addig, amíg nem lesz alkalmam találkozni Margot Robbie-val.”

„Kezdetektől fogva mindig azt mondták nekem, hogy az élet még jobb lesz, miután a gyerekek elalszanak, és szólsz, hogy jöjjek a hálószobába. Nincs is jobb, mint a nyögések és a fejtámla-csapkodás hangja.”

Ezen a ponton úgy tűnt, kezd kicsit sok lenni édesanyjának, aki megrázta a fejét, majd határozottan rászólt fiára. A vőlegény azonban az asszony tiltakozásától sem riadt vissza.

„Utóirat: mivel ilyen jól tudsz döntéseket hozni, amit ez a házasság is bizonyít, te választhatod ki, hogy a ma este vége egy pirítós rétes vagy egy Twinkies lesz-e”

- zárta le az esküt.

Destiny, a menyasszony eltakarta arcát a döbbenettől, és láthatóan zavartan kuncogott, miközben a közönség is idegesen nevetett.

Michael ezután egy túlzó csókot nyomott a lány szájára, mielőtt az anyja közbeszólt: „Mivel én vagyok az anyád, majd később gondoskodom róla, hogy szobafogságot kapj.”

@lensculture You’re not gonna believe what he said in his vows! #weddingvows #groomsvows #ohhno #brideandgroom #weddingbloopers #weddingceremony #vowsgonewrong ♬ Full Heart Empty Balls - Jonathan Pajak

A videó láttán a netezők teljesen kiakadtak. Az egyik kommentelő ezt írta:

„Az állkapcsom a PADLÓN volt... ez valódi? Azonnal nemet mondanék.”

Egy másik hozzátette: „Én otthagytam volna az oltár előtt. Még ha csak mi ketten vagyunk, miközben ezt mondja, na de a CSALÁDOM ELŐTT? Megszégyenülnék és szégyenkeznék.”

A felháborodásra reagálva Destiny megosztott egy videót, amiben megvédte férjét. Az újdonsült feleség elmondta:

„Szóval ezzel együtt, igen, boldog vagyok, igen, még mindig házas vagyok, igen, imádtam az esküvőmet, és nincs semmi, amit megváltoztatnék. Imádtam a fogadalmát, imádtam az én fogadalmamat, imádtam az esküvőnk napját.”

„2010 óta ismerem őt, azóta ilyen. 2013-ban kezdtünk el randizni, akkor is ilyen volt. Szóval tudtam, hogy mire vállalkozom, amikor elkezdtünk randizni, és mielőtt összeházasodtunk volna, tekintve, hogy már 10 éve együtt vagyunk. Láttam, hogy az emberek azt gondolják, hogy mérgező a kapcsolatunk, és hogy nem leszünk sokáig együtt... és őszintén szólva mondhattok, amit akartok. Tudom, hogy tévedtek, mert valójában én ismerem a kapcsolatomat, ismerem magam és ismerem Michaelt. Szóval sajnálom, ha ti nem vagytok boldogok. Az én életem mindig nagyon izgalmas és eseménydús - soha nincs unalmas pillanat.”

Azt is mondta:

„Michael túl jó hozzám - ezt mondtam akkor is, amikor megismertem, és ezt mondom most is, és ezt fogom mondani halálom napjáig, mert ahogy mondtam, ti nem ismeritek őt igazán, így nem értitek, miért, vagy honnan indulok ki, amikor ezt mondom.”

@destiny010513 so about the wedding vows that have gone viral on tictok🤣🤣🤣 sorry not sorry #foryoupage #weddingvow #haterswillbehaters #bride #wedding #itiswhatitis #happywifehappylife #comical #sorrynotsorry #sweetdreams ♬ original sound - Destiny Lentini


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk
LOVE
„Igen, szakítottunk. Igyekeztem nem kimutatni” – Insta-storyban tett pontot a találgatások végére Tóth Andi
Marics Peti és az énekesnő tavaly jöttek össze, 2023 elején össze is költöztek, de úgy tűnik, eddig tartott a kapcsolatuk.

Megosztom
Link másolása

Az énekesnő megerősítette a korábban elterjedt pletykákat, miszerint ő és a Valmar énekese szakítottak, írta a szeretlekmagyarorszag.hu.

Tóth Andi az Instagram-oldalán számolt be a szomorú eseményről: egy 24 órán át elérhető Instagram-történetében reagált a hírre.

„Varázslatos szép péntek reggelt kívánok mindenkinek! Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról, ugyebár. Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, ezzel semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennak a drága Marics Peti-közeli barátnak, aki nyilatkozott erről, undormány módon”

- mondta az énekesnő.

„Nyilván, hogyha az én barátaimat kérdezik, akkor egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam, de persze, dobáljunk szart! Dobáljunk rám szart, mert hát miért is ne! Én nem szeretnék szart dobálni, én is tudnék. De hát ez vagyok én. Tűrök. Kussban.”

- tette hozzá Tóth Andi.

Marics Peti és az énekesnő tavaly jöttek össze, 2023 elején össze is költöztek, de úgy tűnik, eddig tartott a kapcsolatuk.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

LOVE
Demcsák Zsuzsára újra rátalált a szerelem: „Jó hatással van rá az új udvarló”
A műsorvezető egyelőre sejtelmesen nyilatkozott, de egy barátja további részleteket is elárult a titokzatos kapcsolatról.
Sassy - sassy.hu
2023. március 29.


Megosztom
Link másolása

Demcsák Zsuzsa kedden érdekes posztot tett ki Instagram oldalára, „Barbra Streisand: im the woman in love” (vagyis egy szerelmes nő vagyok) írta a kép alá. Az emberek azonnal találgatni kezdtek, hogy vajon ki lehet a háttérben, és tényleg szerelmes-e a műsorvezető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés

Demcsák Zsuzsa közel három évig volt együtt Krishan Dangwallal, aki Zsuzsa kedvéért költözött az országba. Feltehetően akkor törhetett meg a kapcsolat, amikor a tévésnek egy műsor miatt hónapokra a Dominikai Köztársaságba kellett költöznie, így végül tavaly ősszel a válás mellett döntöttek, ami nagyon megviselte a műsorvezetőt.

A fénykép után mindenki találgatni kezdett, mi lehet Zsuzsa életében, viszont most a Blikknek egy közeli barát elárulta, mi a helyzet:

„Zsuzsát megviselte a válás, ami látszódott is rajta. Az utóbbi időben azonban nyoma sincs a szomorúságnak, újra sokat mosolyog, szinte már ragyog.”

Majd hozzátette, hogy valóban szerelem van a levegőben, de mivel még nagyon kezdetleges a dolog, Zsuzsa igyekszik védeni a magánéletét:

„Amikor erre rákérdeztünk, elárulta, néhány hete valóban alakul valami egy titokzatos férfival, ám egyelőre többet nem volt hajlandó mesélni. Nagyon kezdetleges még a dolog, próbálja óvni ezt a kapcsolatot, de az látszik, hogy jó hatással van rá az udvarló. Bízunk benne, hogy végre újra boldog lehet, mert a szíve mélyén ő is vágyik egy udvarias, biztonságot árasztó, komoly férfira”

A műsorvezető sem tagadta a feltételezést, de részleteket nem árult el.

„Ez az a téma, amiről nem beszélnék. Megmarad nyitott kérdésnek”

- mondta Zsuzsa.


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk

LOVE
Baj van Britney Spears házasságával? Jegygyűrű nélkül, egy macit szorongatva látták repülőre szállni
Úgy tűnik, Britney Spears élete nem akar egyenesbe jönni. Mindössze 10 hónappal ezelőtt ment feleségül Sam Asghari színészhez.

Megosztom
Link másolása

Britney Spearst március végén a jegygyűrűje nélkül látták, miközben arról szólnak a pletykák, hogy férjével, Sam Asgharival házassági problémáik vannak. A 41 éves popsztár kócosan mászott ki egy SUV hátsó üléséről, és felszállt egy magánrepülőre. A fotókat itt lehet megnézni.

Jelenleg Hawaiin nyaral régi menedzserével, Cade Hudsonnal, amit az elmúlt napokban az Instagram posztjain is látni lehetett.

Britney és Sam (28) tavaly júniusban házasodtak össze öt évnyi randevúzás és kevesebb mint egy év jegyben járás után.

A pár válságáról az utóbbi időben kezdtek pletykák terjedni, a hónap elején például Britney egy bejegyzésében az esküvője előtti szép időkre emlékezett.

A videó alatt, melyben őt és Samet egy mexikói utazás közben lehetett látni, Britney arról írt, hogy olyan boldog volt az esküvő előtti nyaralásukkor. „Vissza Mexikóba… mielőtt férjhez mentem… olyan boldog és ostoba vagyok ezen a felvételen!!!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

A szöveget nem hagyták figyelmen kívül a rajongók, akik így kommentálták: „Tehát most nem vagy boldog?”

Sam és Britney házasságkötésén 2022. júniusában számos sztár vett részt, ott volt Paris Hilton, Madonna, Selena Gomez és Drew Barrymore is.

Britney családja – köztük szülei nem kapott meghívót.

Az esküvőre 15 évvel azután került sor, hogy 2007-ben meghiúsult második házassága a korábbi háttértáncosával, Kevin Federline-nal, akitől két fia született, Jayden (16) és Sean Preston (17), bár Britney-nek az utóbbi években feszült kapcsolata volt két gyermekével.

Jelenlegi férje éppen a múlt héten nyilatkozott nagyon szépen Britney-ről, amikor annak színészi képességeiről volt szó, és elítélte a most megszűnt gyámsági védelmét, írta a Daily Mail.

Megkérdezték, hogy szeretne-e a feleségével együtt szerepelni egy hamarosan forgó vígjátékban. „Remélem, nagyon remélem, hogy sikerül, mert nagyon jó színésznőnek tartom” – felelte Sam. Arra is utalt, hogy épp magának és Britney-nek ír egy tökéletes forgatókönyvet.

A színészt ezután megkérdezték Britney 13 éves gyámsági védelméről.

„A gyámság alá helyezés totális baromság volt – fakadt ki. –. Ennek soha nem lett volna szabad megtörténnie. Illegálisnak kellene lennie bárkit gyámság alá helyezni, és ez volt a legrosszabb dolog, ami valaha történt ebben az országban. Ez a szabadság országa. És ennek soha nem lett volna szabad megtörténnie, különösen vele.”

A rajongók az elmúlt hónapokban hangot adtak aggodalmuknak Britney mentális egészségével kapcsolatban, miután állítólag nyilvánosan kiborult egy népszerű Woodland Hills-i étteremben.

A TMZ azt állította, hogy Britney - aki bipoláris zavarban szenved - azután gurult be, hogy látta, amint a többi vendég mobiltelefonon fotókat és videókat készít róla. Mondjuk ettől az emberek jó része kikészülne. Azok is, akik most szidják az énekest. Sam állítólag kiviharzott az étteremből, Britney meg üvöltözni kezdett az emberekkel, aztán arcát egy étlap mögé rejtette.

Nem sokkal ezután újra elérkezettnek látta az időt a családja, hogy a gyámság alá vételt elővegye, hivatalosan azzal indokolva, hogy fennáll az énekesnő halálának lehetősége a mentális zavar miatt.

Britney erre így reagált: „Ezen a héten a hírekben az állt, hogy majdnem meghaltam, és van egy menedzserem és orvosaim!!! Nincs menedzserem és nem is lesz soha az életben!!! Nincsenek orvosaim!!! Depresszióra szedem a Prozacot és ennyi!!! Rendkívül unalmas ember vagyok!!!”


Megosztom
Link másolása

Ajánljuk