LOVE

  14 tipp a tökéletes csókhoz, ha azt akarod, hogy te legyél a csókkirálynő

  Elmondjuk, hogyan érheted el, hogy a pasik rajongjanak a csókodért.
  Sassy - sassy.hu
  2018. november 10.


  Megosztom
  Link másolása

  Sokszor egy csók is elég ahhoz, hogy a kiválasztottad teljesen beléd bolonduljon. Az viszont nagyon kiábrándító lehet, ha az első igazán romantikus pillanatotok előtt minden tökéletesnek tűnik, aztán kiderül, hogy egyikőtök - mondjuk ki - nagyon bénán csókol.

  Ne te legyél az, aki emiatt ég - íme pár tipp, hogy hogyan hódítsd meg a srácot egyetlen csókkal:

  1. Tényleg akard azt a csókot

  A legfontosabb szabály, hogy érzéssel kell csókolózni, ehhez pedig az kell, hogy ne csak muszájból csináld, hanem mert tényleg szeretnéd. Ha csak azért csókolnád meg, mert úgy érzed, muszáj, vagy kínosan érzed magad már a gondolatától is, inkább meg se próbáld, mert rosszul fog elsülni.

  2. Derítsd ki, hogy ő is akarja-e

  Egyáltalán nem gáz, sőt nagyon romantikus is lehet, ha a megfelelő pillanatban megkérdezed, hogy: "Megcsókolhatlak?" Fontos, hogy ne mássz rá, ha ő láthatóan nem akarja, tartsd tiszteletben a határait.

  3. Tudnod kell időzíteni

  Jókor és jó helyen - ez a kulcsszó. Nyugi, érezni fogod, mikor jön el ez a pillanat. Adunk egy tippet: a vitatkozást nem jó csókkal félbeszakítani békülésképpen (vagy ha így akarod elérni, hogy fogja be már végr e a száját), mert ezek 10-ből 9-szer nem a várt hatást váltják ki a másikból.

  4. Tartsd tisztán a szádat

  Senki sem szeret egy kellemetlen szájszagú emberrel csókolózni. A szerelmeseknél például alapszabály, hogy randikon nem esznek túl hagymás ételeket (persze ha a pár egyik tagját sem zavarja a hagymaszag, akkor nincs ezzel baj). A rendszeres fogmosás ebben az esetben is fontos, de az sem árt, ha rágót is tartasz magadnál vészhelyzet esetére.

  5. Ápold az ajkadat

  Egy ajakbalzsam mindig legyen nálad, de lehetőleg olyan, aminek semleges "íze" van. Nem minden fiú szereti kóstolgatni a gyümölcsös vagy már-már parfümre hasonlító ajakápolókat.

  6. Nyugodtan mondd el, ha nem tetszik valami

  Akárcsak a szexben, csókolózás közben sem gáz, sőt fontos is a kommunikáció. Ha a partnered például túl "harapósan" csókol, kérd meg, hogy legyen kicsit gyengédebb. Vagy csak finoman utalj rá, hogy te jobban élveznéd, ha máshogy csinálná.

  7. Legyél a másik tükörképe

  Csók közben időnként lassíts le és figyeld, mit csinál a partnered. Sokat tanulhatsz abból, ő mit részesít előnyben, és e szerint alkalmazkodhatsz hozzá. Ha te is elsajátítod az ő sílusát (persze csak ha neked is bejön, amit csinál), nagyon le fogod nyűgözni.

  8. A kevesebb TÖBB

  Biztos láttál már olyan filmeket, sorozatokat, amiknek egy-egy jelentében szinte már egymás torkáig ledugták a nyelvüket a szereplők. Ha jót akarsz, elsőre azzal próbálj bevágódni a partnerednél, hogy mindenféle "szexi" trükkel próbálkozol. Egy lassú kezdés megalapozhat egy szenvedélyes csókot. Ennél nem is kell több, pláne nem első alkalommal.

  9. Koordináld a nyelvedet

  Nem kell, hogy a nyelved állandóan mozgásban legyen. Először csak az ajkatok érintkezzen, majd bepróbálkozhatsz nyelvvel is, de először 1-2 másodperc után húzd vissza és ismét a szájára koncentrálj. Ezután indíthatsz még egy "támadást", ekkor már kicsit bátrabban használhatod a nyelvedet. Végig figyeld, hogyan reagál a partnered arra, amit csinálsz, és ha ő is utánoz, akkor nyert ügyed van.

  10. A nyakszívás helyett inkább puszilgasd

  Sokan dicsekszenek azzal, hogy egy csókcsata után zöldes-lilás folt marad a nyakukon, de ez már nem olyan menő. Sokkal nagyobb hatást érsz el azzal, ha apró puszikkal borítod be a párod arcát, a füle mögötti résztől kezdve az arccsontján át a szájáig.

  11. Hagyd az arcát, vándorolj tovább

  Ez már egy következő szint. Még jobban beindíthatod a srácot, ha a teste különböző részeire adsz egy-egy csókot, például a homlokára, a kulccsontjára, az orra hegyére, a mellkasára vagy az állára.

  12. Használd a kezeidet is

  Ha megfogod az arcát, a nyakát, vagy átkarolod, esetleg simogatod is közben, még intimebb lesz a csók. Ha már belemelegedtek, a hajába is finoman beletúrhatsz.

  13. Tarts kis szüneteket és suttogj a fülébe

  A csók nagyon romantikus, de még romantikusabb, ha közben aranyos dolgokat suttogsz a párodnak és bókolsz is neki. Nem csak megleped vele, de még jobban belopod magad a szívébe.

  14. Csukd be a szemed és élvezd

  Akkor éled csak meg igazán a pillanatot, ha becsukod a szemedet. Ilyenkor nem a látványra, csak az érzésre koncentrálsz. Ráadásul csak kínos helyzetbe hozod a partneredet, ha véletlenül kinyitja a szemét és azt látja, hogy őt bámulod, miközben próbál lenyűgözni a csókjával. Tartsd csukva a szemeidet és engedd át magad az érzésnek!

  Forrás: Seventeen


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LOVE
  Friss kutatás – Generációk óta most van a legtöbb magányos férfi, mert a nők egyre válogatósabbak
  A pszichológus azt is elárulta, mi az a három dolog, ami egy nőnél ma már alapelvárás.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Greg Matos amerikai pszichológus tette közzé a Psychology Today szakfolyóiratban megdöbbentő, friss kutatását, miszerint a fiatal és középkorú férfiak évtizedek óta nem voltak olyan nagy számban magányosak, mint most.

  Egy 2019-es adatfelvétel már igazolta, hogy (legalábbis az Egyesült Államokban) sokkal több az egyedülálló férfi, mint a nő, ám most az is kiderült, hogy a randiappok és az online társkeresők klienseinek túlnyomó része, 62 százaléka világszerte férfi, akik arról számolnak be, hogy hosszú keresgélés után, sokszor évekig sem találnak szerető partnerre.

  Greg Matos kutatásai alapján arra a következtetésre jutott, hogy ennek elsődleges oka: a párkereső nők növekvő elvárásai.

  „A 25-45 közötti szingli vagy elvált nők három dolgot várnak el a mai férfitól: legyen érzelmileg elérhető, jó kommunikátor, és osztozzon a nő által képviselt értékekben” – mondja Greg Matos.

  A szakember szerint a dolog a kommunikációnál bukik el először. A mai kisfiúkat nem tanítják meg arra, hogy jól kommunikálják az érzéseiket, jól kezeljék az emberi konfliktusokat (erre egyébként soha nem tanították meg őket, és a nők sem várták el, ez viszont mára megváltozott), így egyre inkább úgy érzik magukat a párkeresés világában, mint a partra vetett hal.

  via GIPHY

  A randiappok és a felpörgött online társkeresők Matos szerint csak súlyosbították a problémát: akkora lett a választék, hogy a nők is sokkal válogatósabbak lettek, egyszerűen azért, mert megtehetik. Valamint a társadalmi elvárások sem ugyanazok, mint régen: egy nő számára már nem átok, ha szingliként él, sőt, sokan már szívesebben választják ezt, mint hogy egy megtört lelkű, a válását vagy az érzelmeit feldolgozni képtelen férfit „pátyolgassanak”, aki érzelmileg nem elérhető.

  via GIPHY

  A pszichológus szerint ez a jelenség évtizedek óta romlik, a férfiak kárára. Ami azért is aggasztó, mert a nőkkel ellentétben a férfiak kimutathatóan boldogabbak, egészségesebbek és szakmailag is sikeresebbek, ha párkapcsolatban élnek. Sokkal rosszabbul viselik a magányt, mint a nők.

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  LOVE
  Ez a 3 csillagjegy hajlamos leginkább a megcsalásra
  A párod asztrológiai jegye vajon szerepel a listán?
  Fotó: Stocksnap/Pixabay - sassy.hu
  2022. július 27.


  Megosztom
  Link másolása

  Mielőtt lelepleznénk, hogy melyik az a három csillagjegy, melynek szülöttei a leginkább hajlamosak a megcsalásra, szögezzünk le valamit: az alábbiak nem igazak mindenkire általánosságban. Kétségtelen azonban, hogy az asztrológia szerint vannak bizonyos tulajdonságok és jellemvonások, amelyek az egy csillagzat alatt születettekre szinte kivétel nélkül vonatkoznak. Veled is biztosan előfordult már, hogy amikor megismertél valakit, arra gondoltál: „hú, ő biztos, hogy Oroszlán” vagy „fogadjunk, hogy Szűz csillagjegyű”!

  Az egyes tulajdonságok pedig igenis előre jelezhetik, hogy valaki mennyire hajlamos megcsalni a párját. Nézzük, kikkel érdemes vigyázni!

  3. Szűz

  A Szüzeket nem is maga a megcsalás hajtja, inkább az, hogy folyamatosan keresik az új, izgalmas lehetőségeket – ha pedig jön valaki, aki érdekesebb, egy percig sem fognak habozni. Emellett ráadásul a hosszú távú kapcsolatokban sem igazán hisznek. Ők a harmadikok a listán, ugyanis náluk – ha ritkán is, de – előfordulhat, hogy végzetesen beleesnek valakibe, ilyenkor pedig kizárt, hogy megcsalják a szerelmüket. Hangsúlyozzuk: ez nem gyakran esik meg.

  2. Bika

  A Bika egy igen bonyolult csillagjegy. Őket nem kifejezetten a prédára való vadászat vagy az izgalom hajszolja bele a megcsalásba, inkább a bizonytalanság. Az, hogy általában fogalmuk sincs arról, hogy valóban szeretik-e a párjukat és mellette akarnak-e maradni. Az érzelmeik ráadásul elképesztően gyorsan változhatnak, ezért nem is tudnak sokáig kitartani egy valami – vagy valaki – mellett. Nos, amint megcsalják a párjukat és ez kiderül, valószínűleg már nem is kell ezen agonizálniuk...

  1. Ikrek

  Az Ikrek jegyűek a leginkább határozatlanok, legyen szó párválasztásról vagy az élet bármely más területéről. Lehet, hogy az egyik nap még azt gondolják, te vagy életük szerelme, aztán egy másik nap már közelebb éreznek magukhoz valaki mást. Egy Ikrek jegyű a leginkább hajlamos arra, hogy megcsaljon, ezért csak és kizárólag akkor menj bele velük egy kapcsolatba, ha meg vagy bizonyosodva az érzelmeik felől.

  Pinkvilla


  Megosztom
  Link másolása


  LOVE
  7 pasi elárulta, miért nem hívják el második randira a lányokat
  Vannak olyan hibák, amik kizáró oknak számítanak.
  Fotó: Pexels - sassy.hu
  2022. augusztus 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Elmész egy kései vacsorára a kiszemelttel, jól érzed magad, nevettek, beszélgettek, majd elbúcsúztok – anélkül, hogy megbeszélnétek egy második találkozót. Ha veled is előfordult már, hogy azt hitted, tökéletes első benyomást tettél, de a pasi valamiért mégsem akart újra látni, annak sajnos valami oka van.

  Az alábbiakban hét pasi árulta el, hogy mi volt az, ami miatt eszük ágában sem volt újra randizni egy-egy lánnyal.

  „Elmentünk vacsorázni, és ő egész idő alatt a telefonját nyomkodta, még akkor is, amikor éppen beszélgettük. Úgy éreztem, hogy csak az ingyen kaja miatt jött el, mert mi más oka lett volna, ha közben esze ágában sem volt közelebbről megismerni engem.”

  „Egyetlen egy kérdést sem tett fel rólam. Nagyon frusztráló.”

  „Még csak el sem hozta a saját pénztárcáját. Úgyis felajánlottam volna és én fizettem volna, de ez a szintű önteltség azonnal elvette a kedvem.”

  „Egyfolytában arról beszélt, milyen szörnyű volt az exe.”

  „Meg kell szabadulnod a macskádtól – ez volt a randi vége. Igazából eddig két lány is kérte már ezt tőlem, de mindkettejüktől hamar elbúcsúztam.”

  „Megkérdezte, mikor van a szülinapomon, majd elkezdte sorolni, hogy a horoszkópom alapján mi a baj velem és a személyiségemmel.”

  „Egyszer egy lány simán elárulta, hogy más srácokkal is találkozik ingyen italokért vagy azért, mert szép az autójuk. Na, abból elég gyorsan kifaroltam.”

  Thoughtcatalog


  Megosztom
  Link másolása


  LOVE
  5 jel, hogy végre olyan kapcsolatban vagy, amit megérdemelsz
  Teszteld a párkapcsolatod!

  Megosztom
  Link másolása

  Minden egyes párkapcsolat rengeteg munkával jár és még annál is több érzelemmel. A szerelem és kötődés mellett jelen van ezekben a frusztráció, a nézeteltérések, sok-sok kompromisszum és persze számtalan nehézség. Bármennyire is tökéletes egy kapcsolat, ezek elkerülhetetlenül felbukkannak benne. Mégis: ha a nyugalom és a biztonság érzete felülmúlja az összes többit, akkor tudhatjuk, hogy jó helyen járunk.

  Akár tapasztalod a kapcsolatodban az alábbi öt jelet, akár nem, lesz mit átgondolnod...

  1. Nyílt kommunikáció

  Bármennyire is összeillik két ember, elengedhetetlen, hogy néha nézetkülönbségek legyenek közöttük – ezzel pedig nincs is semmi gond. A probléma inkább ott kezdődik, ha a két fél nem tud megfelelően kommunikálni. Ha azt érzed, hogy bátran megnyílhatsz, ha valami gondod van, és a másik meg is hallgat, az egy igazán biztató jel. Persze neked is hasonlóképp kell hozzáállnod a kedvesedhez ahhoz, hogy működhessen!

  2. Megtartja a szavát

  Mindegy, hogy arról van szó, hogy elmosogat-e vacsi után vagy hogy elmegy-e veled a legjobb barátnőd szülinapjára: a lényeg, hogy szavahihető legyen. Ha valakivel hosszú távra szeretnél tervezni, egyszerűen elengedhetetlen, hogy tudj építeni arra, amit mond.

  via GIPHY

  3. Határok

  Már a kezdetektől jelezheti egy kapcsolat tartósságát az, hogy mennyire ismeritek fel és tisztelitek egymás határait. Ez különösen akkor kerül előtérbe, ha különböző emberek vagytok. Ha például te introvertált vagy, nem tartható állapot az, ha a másik akaratod ellenére, rendszeresen ki akar rángatni a komfortzónádból. De amennyiben a párod elfogadja, ha nemet mondasz és tiszteletben tartja azt, érdemes őt megtartani!

  4. Az én prioritásom a te prioritásod

  Szuper, ha tudod, hogy mit akarsz az élettől, ha szenvedélyesen szeretsz valamit és határozott meggyőződéseid vannak. Lehet, hogy imádod például a sportokat és megszállottan futsz. Lehet, hogy elkötelezett vagy egy politikai párt mellett és rendszeresen támogatod azt. Ha a kedvesed ezeket tiszteletben tartja – még akkor is, ha nem teljesen ért veled egyet –, az azt mutatja, hogy valóban összeilletek.

  5. Te vagy a lista élén

  Egy párkapcsolatban rengeteget kell dolgozni azért, hogy a mindennapok rutinja ellenére a kedvesed legyen az elsőszámú dolog az életedben – és hogy ez fordítva is igaz legyen. Amennyiben ez sikerül, a munka, a barátok, a család és az állandó teendők ellenére, akkor jó esélyetek van arra, hogy akár örökké együtt legyetek.


  Megosztom
  Link másolása