Connect with us

Lily-Rose Depp szerint hátrányt jelent a karrierében szülei hírneve

CELEBRITY

Lily-Rose Depp szerint hátrányt jelent a karrierében szülei hírneve

Ha azt gondoltad, Johnny Depp és Vanessa Paradis lányának könnyű dolga van, tévedtél.


Régóta egyértelmű, hogy Lily-Rose Depp szülei nyomdokaiba lép majd: Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya már több filmben is szerepelt, legutóbb pedig a Vogue címlapján láthattuk. Ám mindennek ellenére ő azt állítja, karrierében hátrányt jelent szülei ismertsége, és kétszer annyit kell küzdenie az elismerésért, mint más színészeknek.

“Sokan azt gondolják, hogy csak úgy a küszöbömön landolnak a jobbnál jobb filmszerepek a nevem miatt, azonban ezt a nézőpontot mindig is elutasítottam. (…) Úgy érzem, nem az vagy, ami a neved. Ha nem vagy alkalmas egy szerepre, nem fognak csak azért felvenni rá, mert a neved jól néz ki a stáblistán” – fejtette ki Lily-Rose.

Úgy tűnik, a fiatal lány tényleg keményen dolgozik, hiszen folyamatosan kapja a felkéréseket, és a Vogue címlapján is bombasztikusan néz ki. Vessetek egy pillantást a magazin fotóira:

@vogueaustralia February🕊 & a few of my faves! thank you so much!! @giampaolosgura @christinecentenera @fulviafarolfi @shayashual @chanelofficial ❤️

180k Likes, 858 Comments – Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on Instagram: “@vogueaustralia February🕊 & a few of my faves! thank you so much!! @giampaolosgura…”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel