LIFE

  Pottyondy Edina arra kíváncsi, miért jó magyarnak lenni – szerinte a palacsintát és az István, a királyt például mindenki szereti

  Meg is kérdezett 100, egymástól teljesen különböző embert. A válaszolók 96 százalékánál szerepelt a magyar konyha, mint a magyarság íze és zamata, és a magyar bor, mint a magyarság aromája és mámora.
  Sassy - sassy.hu
  2022. november 25.


  Megosztom
  Link másolása

  Pottyondy Edina influencer, standup előadó nagy fába vágta a fejszéjét. Arra keresi a választ, hogy miért jó magyarnak lenni.

  Úgy gondolja, a palacsintát, a szaloncukrot, Dörner Csengét, Hanga Zoltán és az István, a királyt mindenki szereti. De ő azért meg is kérdezett 100 embert arról, hogy miért jó magyarnak lenni.

  Bár sokan pesszimisták, és sokan merültek el nyakig a napi politikába, emiatt kiábrándultak, a többség meg tudta fogalmazni a pozitív gondolatokat.

  Első helyen a gasztronómia szerepelt, a válaszolók 96 százalékánál szerepelt "a magyar konyha, mint a magyarság íze és zamata, és a magyar bor, mint a magyarság aromája és mámora".

  A továbbiakért nézd meg a videót:


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Egész Kanada azon a zseniális fricskán röhög, amellyel egy pár megviccelte a csicsásra világított szomszédot
  És szinte semmibe se került nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. december 05.


  Megosztom
  Link másolása

  A kanadai Saskatchewan tartományban él Auryn Kucheran, aki – egyébként az egész kisváros és a környék nagy örömére – hosszú évek óta fenntartja a tradíciót, hogy házát már az adventi időszak kezdetekor valóságos karácsonyi csodapalotává varázsolja. Tetőtől-talpig "felöltözteti" a házat színes, karácsonyi égőkbe, általában 10-15 ezer darabbal. Sőt, egy hatalmas kivetítőt is kirak az utcára, amelyen folyamatosan karácsonyi filmek mennek, szórakoztatva bárkit, aki arra jár.

  Szomszédai, Chris és Mandie saját bevallásuk szerint nem engedhetik meg maguknak, hogy akárcsak megközelítsék ezt a kivilágítás-parádét, ezért mást találtak ki. Beszereztek pár égőt, és kirakták vele a saját házuk falára ezt a szót: "DETTÓ." És egy, a szomszédjuk felé mutató nyilat.

  A környékbelieknek annyira megtetszett az ötletes fricska, hogy még a tévét is kihívták. Szerencsére konfliktust nem okozott a dolog: a csili-vili házú szomszéd jót nevetett a fiatal pár ötletén.

   

  Daily Mail

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  5 mondat, amit a nárcisztikusok gyakran használnak – És amit valójában jelentenek
  Egyáltalán nem ugyanazt értik alatta, mint mások.
  Sassy - sassy.hu
  2022. december 06.


  Megosztom
  Link másolása

  Mindenki, aki valaha is nárcisztikus emberrel élt kapcsolatban, nagyon jól tudhatja, hogy mennyire ügyesen tudják használni a nyelvet – természetesen a saját javukra. Nagyon jól forgatják a szavakat és hangzatos kifejezéseket, de a mondataik a legtöbb esetben nem ugyanazt jelentik, mint másoknál.

  A nárcisztikusok ugyanis hajlamosak arra, hogy manipuláljanak, hogy korlátozzanak, hogy folyamatosan kritizáljanak – burkoltan vagy kevésbé burkoltan. Mindebben pedig a verbális kommunikáció a fő eszközük. Nézzük, hogy melyek azok a mondatok, amelyeket igen gyakran használnak – de azt is eláruljuk, hogy ezek az ő esetükben mit jelentenek. Annyit elöljáróban elmondhatunk, hogy nem azt, amit másoknak...

  Szeretlek.

  Ezt egy nárcisztikus ember inkább úgy érti, hogy szeret birtokolni, kontrollálni vagy éppen felhasználni téged. Sajnos, ha ők azt mondják, hogy szeretnek valakit, az általában nem a másik félről szól, hanem inkább saját magukról.

  Túl érzékeny vagy.

  Ha el akarja veled hitetni, hogy valamit túlreagálsz, akkor ez valószínűleg nem így van, sőt! valószínűleg teljesen logikusan reagálsz az ő hülyeségeire, amit ő rosszul visel – hiszen olyan nincs, hogy ő valamit ne tökéletesen csináljon! Ezért azonnal jön a védekezés, amivel téged próbál a földbe döngölni.

  via GIPHY

  Őrült vagy.

  „Imádom, hogy kiakadsz, amikor provokállak, hiszen így azt mondhatom rád, hogy te vagy az őrült kettőnk közül” – nagyjából valami ilyesmit érthet alatta. Ezért nagyon fontos, hogy ha ilyesmivel vádol, ne dőlj be neki!

  Az exeim őrültek.

  Újabb vörös jelzés: ha azt mondja, hogy az összes eddigi barátnője őrült, az inkább azt jelenti, hogy ő őrjítette meg őket. Nem kellett sok mindent tennie: provokált és provokált egészen addig, amíg a lányok már nem bírták tovább és elszakadt a cérna. Ismerős?

  Nem minden rólad szól.

  Nem bizony, hiszen minden csak róla szólhat! Amint egy percre is próbálnál a saját igényeidre koncentrálni, ő máris színre lép, és azt érezteti, hogy ez nincs rendben. Sőt: bűntudattal próbál téged eltölteni amiatt, hogy neked is vannak szükségleteid. És hogy erre mi az oka? Nagyon egyszerű: nem szeretné megosztani veled a kapcsolatotok rivaldafényét!

  Thoughtcatalog

  Fotó: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Az év „szőkenős pillanataként” ünneplik a videót, ahol egy srác Jeffrey Dahmer gyilkolós cuccaival rakja tele barátnője bevásárlókosarát, a lány reakciója mindent visz
  Rájött, rájött...csak egy kicsit másképp.
  Sassy - sassy.hu
  2022. december 05.


  Megosztom
  Link másolása

  Szeptemberben debütált a Netflixen a Jeffrey Dahmerről, a hírhedt sorozatgyilkosról szóló sorozat (Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story), amely pillanatok alatt elképesztően népszerű lett. A produkció nemcsak arra vállalkozik, hogy meséljen a brutális kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságokról, de egyúttal megpróbálja megmagyarázni, hogyan tette lehetővé a bűnüldözés romlott rendszere, hogy Dahmer olyan sokáig gyilkolhasson.

  Az Evan Peters főszereplésével készült sorozat máris világszerte a Netflix nézettségi listáinak élén áll. Nem csoda, hogy minden ezzel kapcsolatos "érdekesség" nagy figyelmet kelt.

  Csaknem 11 millióan nézték meg páldául azt az egyesek szerint vicces, mások szerint bizarr TikTok-videót, amelyben egy együtt vásároló, fiatal pár férfitagja, egy fiatal srác azzal próbálja megviccelni barátnőjét, hogy egymás után, szó nélkül pakolja bele a kosárba Dahmer "kellékeit": egy hatos csomag Budwiser sört, fúrófejkészletet, fényképezőgépet. A lány furcsállja a dolgot, a fúrófejeknél egy kicsit be is lázad, de egy jóideig nem kapcsol. Aztán egyszer csak megvilágosodik, és nevetve felkiált: "Jaaaaa! Hogy Ted Bundyt játszol!"

  A kommentszekciókban az év "szőkenős pillanatként" jellemezték a lány reakcióját, arra ugyanis rájött, hogy egy sorozatgyilkosra utalt a párja, csak összekeverte egy másikkal, Dahmert Bundyval. Persze sokak szerint ez megbocsátható, mások szerint meg nem, sőt, az egész nem is kifejezetten vicces. Íme néhány hozzászólás:

  "Na, ez közel volt, tudjuk be a hajszínének."

  "Amikor kibökte, hogy Ted Bundy, annyira röhögtem! Jól van, majdnem eltalálta."

  "Hát...szőke."

  "Nem tudom, mi olyan vicces ebben az egészben, Jeffrey Dahmer egy igazi gyilkos volt, igazi embereket ölt, ti meg itt vihorásztok rajta?"

  @kenzielynnsmith Is she serious?? 😳 #foryou #fyp @jakemaldonado ♬ original sound - Mackenzie Lynn


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  A 30 fölötti tiktoker anyuka szerint nem tudnak ellenállni neki a huszonéves pasik, mert annyira dögös
  Nadia nem akar komoly kapcsolatot, így mindig elutasítja az ajánlatot.
  Sassy - sassy.hu
  2022. december 08.


  Megosztom
  Link másolása

  Nadia önmagát dögös anyukának és milfnek nevezi TikTok-oldalán, ahol mindig beszámol szerelmi életéről. A 30-as éveiben járó egyedülálló nő szerint folyton megkörnyékezik a huszonéves pasik. Nem csoda, hiszen minden posztján mélyen dekoltált felsőben vagy sport melltartóban van.

  Legutóbb egy 25 éves srác akart mellette elköteleződni, amit a videó szerint nem hagyott Nadia.
  @nadiaaaa.xxo only younger dudes in my DMs these days I am v flattered lol #single #girls #dating #over30 #singlemom ♬ WOBBLE by V.I.C - sped audio plug

  Az anyuka nem szeretne elköteleződni, annak ellenére, hogy becsúszik egy-egy kaland. Nadia most arra koncentrál, hogy szingli életét élje, és aktívan próbál magára és a gyermekére koncentrálni.

  Legutóbb például kisfia babaváró bulijáról tett közzé videót közösségi oldalán.

  @nadiaaaa.xxo day in my life • my sip n see baby shower 🤍#minivlog #vlog #dayinmylife #babyshower #momsoftiktok #singlemom #single #singlelife #over30 ♬ suara asli - DimensiVibes🎧

  A férfi követőit viszont nem akadályozta meg Nadia kijelentése, hogy nem akar kapcsolatot. A kommentszekcióban záporozni kezdtek a bókok a szexi anyukára.

  „Dolgozzunk tovább srácok, hamarosan megkapjuk őt”

  - írta egy fiatal srác.

  „Mindjárt kapsz egy randi ajánlatot egy 26 évestől is”

  - utalt magára egy tiktoker, akinek szintén elcsavarta az anyuka a fejét.


  Megosztom
  Link másolása