LIFE

  "Megfulladok" - háborút indított a tökéletesség ellen az egyik leghíresebb Instalány

  Zoë Suggot 10 millióan követik, megelégelte a tökéletesség-mánia okozta nyomást.
  Sassy - sassy.hu
  2019. január 07.


  Megosztom
  Link másolása

  A 28 éves Instalány, becenevén Zoella az elsők között van, aki valóban, komolyan szeretné megváltoztatni azt a "csillogó versenyfutást", ami mára az Instagramot jellemzi. Újévi posztjában a lány szintén internet-sztár barátjával, Sean Elliott O’Connorral pózol, és a kép mellett fejtette ki: az elmúlt tíz év tapasztalataiból kiindulva mit is lát most az Instán, és mi lesz az újévi fogadalma.

  "Ez ŐRÜLET! Ami most megy az Instán, engem is megdöbbent. El sem tudom mondani, hányan panaszkodtatok már nekem üzenetben, kommentben, hogy nem tudtok versenyre kelni ezzel az állandó csillogó hivalkodással, ami itt megy. Én sem akarok többé folyton azon agyalni, vajon mit posztolhatok, vajon elég tökéletes vagyok-e a képen, jó-e a szűrő, meg ilyenek. EZ NEM A VALÓSÁG."

  "Én megfulladok ettől, és tudom, hogy ti is. Ezért íme az újévi fogadalmam: nem fogom minden posztomat túlagyalni. Nem érdekel a filter, hogy hogy nézek ki, hogy ezzel megbántok-e valakit vagy nem.

  Nem akarok úgy tenni, mintha az életem mindig tökéletes és összeszedett lenne. És szeretném, ha ti sem törődnétek ezzel. Ne őrüljetek bele abba, hogy mindig másokhoz meg a tökéleteshez hasonlítjátok magatokat!

  Ne erőlködjetek annyit a pózolással! Sok embert és oldalt követek, amelyek inspirálóak, életigenlőek, valóságosak. Nektek is ezt tanácsolom. Szabadítsátok fel magatokat, és mielőtt posztoltok valamit, ne görcsöljetek. Ha nektek oké, akkor mondjátok azt: sz@rom le, kiposztolom, és kész!"

  A bejegyzést eddig csaknem félmillióan lájkolták, a kommentelők többsége egyértelműen felszabadítónak érezte Zoë Sugg sorait. Sokan megfogadták, hogy hallgatnak rá, és idén alább adnak az "Instagörcsből".

  A bejegyzés megtekintése az Instagramon

  ✨ HAPPY 2019 ✨ . I hope you’re all having a positive start to the year already, or implementing some change whether that’s big, small or even needed at all! I don’t really make resolutions but I definitely like to reflect on things I could improve on or do more or less of. One huge one being how I see & feel using social media! In February, I will have been in this space for 10 years (wrote my first blog post in feb 2009- blimey) and it has changed A LOT in that time! I spoke a bit last year about the pressure, expectation & fear of posting that I have often experienced through my decade of sharing, but now more than ever, I second guess a lot of things I say or post. I also know that SO many of you do the same thing (regardless of follower count) & you can end up feeling a little suffocated & disconnected. I took a little trip down memory lane looking back at my Instagram on my stories last night and the feedback has been INSANE! I can’t even tell you how many messages I received from you all (including fellow social influencer posters) saying you felt the same way & that you didn’t feel you could compete with the “glossiness” that a large part of Instagram has become. I’m going to make a conscious effort this year, to post more without second guessing, or contemplating a perfect caption that won’t offend anyone, or appear like my life is so well put together. To be as honest as I can & not care too much if the filter I used “doesn’t go with my grid”, just as I used to! I follow a lot of accounts, & the ones that bring me the most joy, inspiration & reassurance are the accounts that do just that. Don’t get me wrong, I love a snazzy, high res beautiful image every now and then, but that’s not always real life, and if we all put a little bit more “real life” into Instagram, the less daunting it might feel to post or to try and fit a mould or go drive ourselves crazy with comparison. Follow the accounts that inspire you, unfollow the ones that make you feel iffy & give yourself a little bit of freedom to think “fuck it, I’m just going to post this” a little bit more often! ✌🏼

  Zoë Sugg (@zoesugg) által megosztott bejegyzés,

  Metro


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  A nyaralásán tetováltatott magára a fiatal lány, borzasztó vége lett – Megrázó videón mutatja be, mi történt
  A „Mit ne csinálj” rovatunk következő szereplője...

  Megosztom
  Link másolása

  Jackie Floww azonnal a legfelkapottabb tartalomgyártók közé került TikTokon, amikor megmutatta a nagyvilágnak, mi történt, miután a nyaralásán egy sárkányt tetováltatott magára. A lány, akit egyébként platformon csak Dragon girlként ismernek, tehát a hátára készíttetett egy kisebb mintát, azonban nem igazán figyelhetett a tetoválóművész tanácsaira.

  A tetoválás felvarratása után ugyanis ugyanúgy folytatta a nyaralását, mint addig: sütkérezett a napon és fürdött a tengerben.

  Ennek pedig sajnálatos módon meg is lett az eredménye: a tetováláson és körülötte végig duzzadt, gennyesnek látszó felület képződött. Ezt pedig videókon is megmutatta a követőinek, akik egytől egyig elszörnyülködtek a látványtól. Figyelem: csak erős idegzetűek kattintsanak a videóra!

  @jackiefloww ☀️🕶 #tattoo #beachvibes #sun ♬ original sound - Cara

  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  Döbbenetes videón, ahogy vadállatként üvöltözik egy esküvőn egy nő a pasijával, mert táncolt egy koszorúslánnyal
  A videót a buli DJ-je vette fel, a kinti mosdóban zajlott a balhé. Csak erős idegzetűeknek.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Esküvői dráma! Barátnő kicsit kiakadt, hogy a pasija táncolt egy koszorúslánnyal, akit valószínűleg nem kedvel." – Ezt írta a TikTok videóra az az esküvői DJ, aki egy szinte szó szerint horrorba illő veszekedést rögzített a menyegző utáni bulin, kint a folyosón.

  A videón a balhézó pár nem látszik, mert bent vannak a mosdóban, de hallani mindent lehet - túlságosan is jól. Eddig 4,3 millióan hallgatták végig a valóban vadállati üvöltözést, amelyet a féltékeny barátnő levágott. Az eltorzult fejhang miatt csak foszlányokat lehet kivenni: „Tisztában vagy ezzel? Megértettél?". Ezt a lány kiabálja, a barátja próbálja megbeszélni vele a dolgot, de azután ő is felkapja a vizet, valószínűleg azért, mert a nő megütötte: „Te szó szerint megütöttél. Megütöttél, te, engem, én hozzád se értem." A kiabálást végül a lány egy jól kivehető „B...meg"-gel zárja.

  Az egész valóban döbbenetes, a hozzászólókat is sokkolta. Volt, aki megértette a nőt, és neki adott igazat, de a többség a férfi mellé állt, nem feltétlenül azért, mert vele értettek egyet, hanem mert szerintük ez a hangnem egyszerűen minden határon túlmegy, és megengedhetetlen. Néhány komment:

  „Ennek az üvöltésnek oka van. Iszonyú fájdalmat élhet át a nő. A pasi szerintem százezer százalékban bűnös."

  „Hölgyeim, ha szükségét érzik, hogy valakivel így ordítsanak, akkor inkább keressenek valaki mást. Ez így senkinek se éri meg."

  „Na ez az a pont, amikor a pasi helyében én már nem lennék benne ebben a kapcsolatban."

  „Haver, fuss, fuss, vissza se nézz!"

  „Senkivel nem üvöltözünk így! Még ha meg is csaltak, fájdalmat is okoztak neked, maradjunk már emberek. Ott kell hagyni az ilyen csajt, azonnal."

  @djd_nail Wedding Drama! #DjdNail #Dontdoit #ohlawd #prayforhim #weddingtiktok #Breathsis #dj #Djlife #findyourgrace ♬ original sound - DjD_Nail

  YourTango

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad” – 14 sokkolóan őszinte indok férfiaktól, hogy VALÓJÁBAN miért vannak együtt a barátnőjükkel
  A valóság néha kiábrándítóbb, mint a rossz előérzet.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A szerelemben semmi sem biztos, ahogy az sem, hogy kettőtök közül ki szeret jobban, ki érzi magát valóban elkötelezettnek, és ki az, aki - lássuk be - jórészt érdekből van benne egy párkapcsolatban.

  A leggyakoribb indok persze az, hogy az emberek nem szeretnek egyedül lenni, és a magánynál még egy átmeneti „parkolópálya” is jobb.

  A Daily Mail beszámolója szerint azonban a kapcsolatok mozgatórugói között számos kifejezetten prózai, sőt lehangoló is van.

  Az anonim közösségi oldalon, a Whisperen fiúk és férfiak küldhették be névtelenül a VALÓDI okot, amiért még együtt vannak a barátnőjükkel. A jelszó az volt: csak őszintén! A lap azután listázta a 14 legdurvábbat. Íme.

  #1 „Csak azért vagyok még együtt a barátnőmmel, mert nem akarok csalódást okozni a nagyinak, annyira szereti.”

  #2 „Csak az tart a csajom mellett, hogy imádnivaló kutyája van.”

  #3 „A barátnőm rengeteg drága cuccot vesz nekem, jól keres, ezért nem léptem még le.”

  #4 „Nagyon gazdag anyja van, ha meghal, a barátnőmmel mi öröklünk mindent, ez a fő ok, amiért vele vagyok.”

  #5 „Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de titkolnom kell, erre a legjobb fedősztori egy másik kapcsolat, egy másik nővel.”

  #6 „A csajom minden nap elvisz kocsival edzeni suli után. Nekem nincs kocsim, szükségem van rá.”

  #7 „Hát, azt hiszem, főként azért vagyok együtt a nőmmel, mert ha szakítanánk, egyedül megölne az unalom.”

  #8 „Azért vagyok a barátnőmmel, mert neki én vagyok az első fiúja, és szeretném, ha örülne. Nekem amúgy semmi kedvem ehhez a kapcsolathoz.”

  #9 „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad. Vagy legalábbis amíg találok valakit, akit annyira fogok szeretni, mint az exemet.”

  #10 „A barátnőmnél lakom, amúgy hajléktalan lennék, nincs lóvém albérletre, úgyhogy...”

  #11 „A családja nagyon szeret engem, és ez tök jó érzés. Ezért maradok, csak miatta már nem maradnék.”

  #12 „Nincs önbizalmam, úgy érzem, ha ő se lenne, soha nem találnék csajt, senkit, aki lefeküdne velem, így hát maradok.”

  #13 „A külseje, főleg a teste miatt tartok ki. A személyisége taszít, olyan merev, mint egy funérlemez.”

  #14 „Egyszerűen csak nem merek egyedül maradni. Amúgy a barátnőm halálra idegesít, égnek áll a hátamon a szőr, ha csak kinyitja a száját.”

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Hősként ünnepli a TikTok a lányt, aki hűtlen pasijától orrplasztikát kért engesztelésül, és meg is mutatta, milyen szép lett
  „Tökre megérte” – mondja a lány a videóban, amelyet már kétmillióan láttak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Igencsak felkavarta a TikTok népét az a kétségkívül merész lány, aki pasija félrelépése után rendhagyó húzásra szánta el magát, és mindezt részletesen elmagyarázta és meg is mutatta egy videóban - szúrta ki a YourTango.

  A lány elmesélte, hogy szerelme félrelépése természetesen nagyon megviselte, ám a pasi annyira könyörgött, hogy fogadja vissza, úgy fogadkozott, hogy bármit megtenne a megbocsátásért, hogy a lány végül a szaván fogta.

  Oké, akkor fizesd ki az orrplasztikámat. Amúgy is régóta meg akartam csináltatni, te meg eléggé beletapostál az önbizalmamba, ennyivel tartozol nekem" – közölte a fiúval.

  És amint a videóból is látszik, a dolog bejött. A pasi fizetett – egy orrplasztika 2000 dollárba, azaz körülbelül 800 ezer forintba kerül az Egyesült Államokban –, a lány pedig meg is mutatta a csinos-fitos végeredményt.

  A kommentelők teljesen odavoltak az ötletért.

  „Hát ez óriási, istennő vagy!”

  „A francba, én egy trópusi luxusutazást kértem, eszembe juthatott volna az orrplasztika is, jobban megéri.”

  „Ez az! Ha továbbra is akar téged, fizessen. Nehogy már ingyen vesztegest rá az idődet!”

  A lány egyébként a videó végén elárulta, hogy a csalfa férfiú végül újra félrelépett, úgyhogy lapátra tette. De az új, gyönyörű orra „így is megérte.”

  @userg01728011 #stitch with @itslilrockyy #cheater #funny #catchingcheaters ♬ original sound - 🎨


  Megosztom
  Link másolása