LIFE

  Ezeknél a csillagjegyeknél a legvalószínűbb, hogy behúznak egyet, ha begurulnak

  Sőt, akár meg is ölhetnek. Íme a veszélyességi lista.
  Sassy - sassy.hu
  2019. április 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Mindannyian ismerünk embereket, akiket szinte semmi sem képes kihozni a sodrukból, és olyanokat, akik egy pillanat alatt a plafonon vannak, ha feldühíti őket valami. És persze az ezek közötti fokozatokat. Az impulzivitás és az indulatosság személyiségfüggő, ám az asztrológusok szerint ezt a tulajdonságunkat születési jegyünk is meghatározza. Összeraktak hát egy "veszélyességi listát", vagyis azt, hogy a csillagjegye alapján kinél a legvalószínűbb, hogy ha kijön a sodrából, jól pofán ver valakit, vagy akár - szélsőséges esetben - gyilkossá is válhat. Íme a lista - a legnyugodtabbtól a legtemperamentumosabbig.

  #12 Halak

  Ha életében meg is ölne bárkit, maximum az éles nyelvével. A Halak jegyű ember szeret vitázni, és mély érzelmei vannak, de nincs az az isten, hogy annyira felhúzza magát, hogy az tettlegességig fajuljon.

  #11 Mérleg

  Az egész élete az egyensúlyról szól, nem a végletek embere. Bármilyen durva is egy szituáció, ő gondosan "mérlegeli" a pro és kontra érveket, mielőtt bármit is tenne. Nem ugrik rögtön a plafonra semmitől.

  #10 Rák

  Az egyik legempatikusabb, legszeretőbb, leginkább gondoskodó jegy. Az agresszió egyszerűen nem a természetük. Idegen tőlük minden efféle megnyilvánulás. Talán csak olyasvalakit lennének képesek megtámadni, aki egy szerettüket bántja, de akkor sem esnének neki fizikailag.

  via GIPHY

  #9 Bika

  Na ő már temperamentumos, de még mindig túl hidegfejű ahhoz, hogy átgondolatlanul nekiessen valakinek. Nagyon céltudatos személyiség, minden lépését előre megtervezi, és csak akkor csap le, ha azt tényleg hatékonyan teheti. A bosszú "műfaja" viszont épp ezért nem áll tőle távol.

  #8 Bak

  Keményfejű, de hatalmas önuralommal rendelkező személyiség. És erre az önuralomra büszke is. Szereti a kezében tartani a kontrollt, ebbe nem nagyon fér bele, hogy elveszítse a fejét, és megüssön, neadjisten megöljön valakit. Ha meg is tenné, utána valószínűleg őt is megölné a bűntudat.

  #7 Szűz

  Nagyon alapos, pontos, sőt analitikus jegy. Mivel mindennek "elvágólag", tökéletes rendben kell lenni az életében, nem gondolnánk róla, hogy könnyen elveszíti a fejét, és ütni-vágni kezd. Pedig tulajdonképpen így van. A nyugodt felszín alatt mély érzelmek kavarognak benne, és ezek bizony könnyen előtörhetnek.

  #6 Oroszlán

  Uralkodni akaró, dicsőségre és hatalomra vágyó személyiség, akitől nem áll távol az erőszak. Egy oroszlán bizony könnyen odacsap, ha bántják, vagy megsértik a hiúságát. Ha viszont gyilkosságra vetemednek, akkor inkább a "sorozatgyilkos-mentalitás" áll hozzájuk közelebb. Imádják ugyanis a feltűnést és a figyelmet.

  via GIPHY

  #5 Vízöntő

  Kívülről rendkívül összeszedett, nyugodt embernek tűnnek, de ez tényleg csak a felszín. A Vízöntőkben szabályosan két én lakozik, és a sötét oldaluk kiismerhetetlen, mély és ijesztő. Ha egy ilyen jegyű embert egy rossz napján "találsz be", az életed legrosszabb döntése lehet.

  #4 Nyilas

  Az asztrológusok szerint ha meg kellene nevezni egy jegyet, amely (elméletileg) gondolkodás nélkül ölne, vagy legalábbis jó alaposan elagyabugyálna valakit indulatból, akkor az a Nyilas lenne. Elképesztően impulzív jegy, azonnal cselekszik (természetesen jót is, de most a rosszra fókuszálunk), és aztán viszonylag könnyen fel is dolgozza, és tovább lép.

  #3 Kos

  Szintén nagyon veszélyes tud lenni. Fejjel megy a falnak, ugye. Könnyen kijön a sodrából, és olyankor üt-vág, nincs is teljesen magánál.

  via GIPHY

  #2 Skorpió

  Egyébként is szúrós jegy, szeret csipkelődni, belemarni másokba, és nem igazán kér bocsánatot. Van egy nagyon veszélyes, sötét oldala, épp ezért egy Skorpió ellenségének lenni nem a legjobb ötlet. Ha egy ilyen jegyű ember eljut a gyilkosságig, nem valószínű, hogy megbánást mutat, vagy vállalja a felelősséget. Általában a körülményeket vagy az áldozat viselkedését okolja tettéért.

  #1 Ikrek

  Már a nevében is benne van, hogy kettős jegy. Mintha két emberrel lennél együtt egyszerre, de az a legrosszabb, hogy soha nem tudod, melyik énje jön elő. Ha szorult helyzetbe kerül, vagy feldühítik, a bosszúja szó szerint gyilkos lehet. Mindez kiszámíthatatlansággal párosul, tehát a lehető legveszélyesebb kombináció.

  ThePowerofSilence (Címkép: Pexels)


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  A nyaralásán tetováltatott magára a fiatal lány, borzasztó vége lett – Megrázó videón mutatja be, mi történt
  A „Mit ne csinálj” rovatunk következő szereplője...

  Megosztom
  Link másolása

  Jackie Floww azonnal a legfelkapottabb tartalomgyártók közé került TikTokon, amikor megmutatta a nagyvilágnak, mi történt, miután a nyaralásán egy sárkányt tetováltatott magára. A lány, akit egyébként platformon csak Dragon girlként ismernek, tehát a hátára készíttetett egy kisebb mintát, azonban nem igazán figyelhetett a tetoválóművész tanácsaira.

  A tetoválás felvarratása után ugyanis ugyanúgy folytatta a nyaralását, mint addig: sütkérezett a napon és fürdött a tengerben.

  Ennek pedig sajnálatos módon meg is lett az eredménye: a tetováláson és körülötte végig duzzadt, gennyesnek látszó felület képződött. Ezt pedig videókon is megmutatta a követőinek, akik egytől egyig elszörnyülködtek a látványtól. Figyelem: csak erős idegzetűek kattintsanak a videóra!

  @jackiefloww ☀️🕶 #tattoo #beachvibes #sun ♬ original sound - Cara

  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  Döbbenetes videón, ahogy vadállatként üvöltözik egy esküvőn egy nő a pasijával, mert táncolt egy koszorúslánnyal
  A videót a buli DJ-je vette fel, a kinti mosdóban zajlott a balhé. Csak erős idegzetűeknek.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 18.


  Megosztom
  Link másolása

  Esküvői dráma! Barátnő kicsit kiakadt, hogy a pasija táncolt egy koszorúslánnyal, akit valószínűleg nem kedvel." – Ezt írta a TikTok videóra az az esküvői DJ, aki egy szinte szó szerint horrorba illő veszekedést rögzített a menyegző utáni bulin, kint a folyosón.

  A videón a balhézó pár nem látszik, mert bent vannak a mosdóban, de hallani mindent lehet - túlságosan is jól. Eddig 4,3 millióan hallgatták végig a valóban vadállati üvöltözést, amelyet a féltékeny barátnő levágott. Az eltorzult fejhang miatt csak foszlányokat lehet kivenni: „Tisztában vagy ezzel? Megértettél?". Ezt a lány kiabálja, a barátja próbálja megbeszélni vele a dolgot, de azután ő is felkapja a vizet, valószínűleg azért, mert a nő megütötte: „Te szó szerint megütöttél. Megütöttél, te, engem, én hozzád se értem." A kiabálást végül a lány egy jól kivehető „B...meg"-gel zárja.

  Az egész valóban döbbenetes, a hozzászólókat is sokkolta. Volt, aki megértette a nőt, és neki adott igazat, de a többség a férfi mellé állt, nem feltétlenül azért, mert vele értettek egyet, hanem mert szerintük ez a hangnem egyszerűen minden határon túlmegy, és megengedhetetlen. Néhány komment:

  „Ennek az üvöltésnek oka van. Iszonyú fájdalmat élhet át a nő. A pasi szerintem százezer százalékban bűnös."

  „Hölgyeim, ha szükségét érzik, hogy valakivel így ordítsanak, akkor inkább keressenek valaki mást. Ez így senkinek se éri meg."

  „Na ez az a pont, amikor a pasi helyében én már nem lennék benne ebben a kapcsolatban."

  „Haver, fuss, fuss, vissza se nézz!"

  „Senkivel nem üvöltözünk így! Még ha meg is csaltak, fájdalmat is okoztak neked, maradjunk már emberek. Ott kell hagyni az ilyen csajt, azonnal."

  @djd_nail Wedding Drama! #DjdNail #Dontdoit #ohlawd #prayforhim #weddingtiktok #Breathsis #dj #Djlife #findyourgrace ♬ original sound - DjD_Nail

  YourTango

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad” – 14 sokkolóan őszinte indok férfiaktól, hogy VALÓJÁBAN miért vannak együtt a barátnőjükkel
  A valóság néha kiábrándítóbb, mint a rossz előérzet.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A szerelemben semmi sem biztos, ahogy az sem, hogy kettőtök közül ki szeret jobban, ki érzi magát valóban elkötelezettnek, és ki az, aki - lássuk be - jórészt érdekből van benne egy párkapcsolatban.

  A leggyakoribb indok persze az, hogy az emberek nem szeretnek egyedül lenni, és a magánynál még egy átmeneti „parkolópálya” is jobb.

  A Daily Mail beszámolója szerint azonban a kapcsolatok mozgatórugói között számos kifejezetten prózai, sőt lehangoló is van.

  Az anonim közösségi oldalon, a Whisperen fiúk és férfiak küldhették be névtelenül a VALÓDI okot, amiért még együtt vannak a barátnőjükkel. A jelszó az volt: csak őszintén! A lap azután listázta a 14 legdurvábbat. Íme.

  #1 „Csak azért vagyok még együtt a barátnőmmel, mert nem akarok csalódást okozni a nagyinak, annyira szereti.”

  #2 „Csak az tart a csajom mellett, hogy imádnivaló kutyája van.”

  #3 „A barátnőm rengeteg drága cuccot vesz nekem, jól keres, ezért nem léptem még le.”

  #4 „Nagyon gazdag anyja van, ha meghal, a barátnőmmel mi öröklünk mindent, ez a fő ok, amiért vele vagyok.”

  #5 „Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de titkolnom kell, erre a legjobb fedősztori egy másik kapcsolat, egy másik nővel.”

  #6 „A csajom minden nap elvisz kocsival edzeni suli után. Nekem nincs kocsim, szükségem van rá.”

  #7 „Hát, azt hiszem, főként azért vagyok együtt a nőmmel, mert ha szakítanánk, egyedül megölne az unalom.”

  #8 „Azért vagyok a barátnőmmel, mert neki én vagyok az első fiúja, és szeretném, ha örülne. Nekem amúgy semmi kedvem ehhez a kapcsolathoz.”

  #9 „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad. Vagy legalábbis amíg találok valakit, akit annyira fogok szeretni, mint az exemet.”

  #10 „A barátnőmnél lakom, amúgy hajléktalan lennék, nincs lóvém albérletre, úgyhogy...”

  #11 „A családja nagyon szeret engem, és ez tök jó érzés. Ezért maradok, csak miatta már nem maradnék.”

  #12 „Nincs önbizalmam, úgy érzem, ha ő se lenne, soha nem találnék csajt, senkit, aki lefeküdne velem, így hát maradok.”

  #13 „A külseje, főleg a teste miatt tartok ki. A személyisége taszít, olyan merev, mint egy funérlemez.”

  #14 „Egyszerűen csak nem merek egyedül maradni. Amúgy a barátnőm halálra idegesít, égnek áll a hátamon a szőr, ha csak kinyitja a száját.”

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Hősként ünnepli a TikTok a lányt, aki hűtlen pasijától orrplasztikát kért engesztelésül, és meg is mutatta, milyen szép lett
  „Tökre megérte” – mondja a lány a videóban, amelyet már kétmillióan láttak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Igencsak felkavarta a TikTok népét az a kétségkívül merész lány, aki pasija félrelépése után rendhagyó húzásra szánta el magát, és mindezt részletesen elmagyarázta és meg is mutatta egy videóban - szúrta ki a YourTango.

  A lány elmesélte, hogy szerelme félrelépése természetesen nagyon megviselte, ám a pasi annyira könyörgött, hogy fogadja vissza, úgy fogadkozott, hogy bármit megtenne a megbocsátásért, hogy a lány végül a szaván fogta.

  Oké, akkor fizesd ki az orrplasztikámat. Amúgy is régóta meg akartam csináltatni, te meg eléggé beletapostál az önbizalmamba, ennyivel tartozol nekem" – közölte a fiúval.

  És amint a videóból is látszik, a dolog bejött. A pasi fizetett – egy orrplasztika 2000 dollárba, azaz körülbelül 800 ezer forintba kerül az Egyesült Államokban –, a lány pedig meg is mutatta a csinos-fitos végeredményt.

  A kommentelők teljesen odavoltak az ötletért.

  „Hát ez óriási, istennő vagy!”

  „A francba, én egy trópusi luxusutazást kértem, eszembe juthatott volna az orrplasztika is, jobban megéri.”

  „Ez az! Ha továbbra is akar téged, fizessen. Nehogy már ingyen vesztegest rá az idődet!”

  A lány egyébként a videó végén elárulta, hogy a csalfa férfiú végül újra félrelépett, úgyhogy lapátra tette. De az új, gyönyörű orra „így is megérte.”

  @userg01728011 #stitch with @itslilrockyy #cheater #funny #catchingcheaters ♬ original sound - 🎨


  Megosztom
  Link másolása