LIFE

  Elmúltál már 20 és még szűz vagy? Többen vagytok, mint gondolnád!

  Ez nem akkora probléma, mint amekkorának gondolod. El is mondjuk, miért.
  Sassy - sassy.hu
  2018. november 04.


  Megosztom
  Link másolása

  Valószínűleg nem így tervezted, nem fogadtál cölibátust, nem voltak ilyen jellegű elhatározásaid, mégis így alakult, pedig teljesen normálisnak és átlagosnak tartod magad. Amikor viszont a környezetedben mindenki úgy beszél erről, mintha már te is túlestél volna rajta, akkor lehet, azt érzed, valami gond mégis van veled.

  Pedig ha jobban belegondolsz, akkor nincsen ezzel semmi baj, amit a Vice.com egyik írója is megerősít a következő hat pontban. Persze ezeket annak is érdemes elolvasni, aki emiatt cikizett már másokat.

  1. Nem az határoz meg, szűz vagy-e

  Nem a szexuális életed határozza meg a személyiséged egészét. Ez nem hasonlítható ahhoz, amikor valaki magára tetováltat valamit, és hosszan tud mesélni arról, ami azt ihlette, ahelyett, hogy valami érdekeset mesélne, és te átlátsz az egészen.

  Valószínűleg teljesen normális vagy annak ellenére, hogy még szűz vagy, és jó veled lógni. Nem kell mélyen elemezned magad emiatt, hogy mi a baj veled és hasonlók. Nincsen semmi baj, csak még nem feküdtél le senkivel. Ennyi.

  2. Ez se nem jó, se nem rossz

  A szex mindenkinek mást jelent, nem ugyanúgy értékeljük.

  Biztosan ismersz olyat, akinek e körül forog az élete, és másról sem tud beszélni, csak a csábításairól, de valószínűleg olyan is van a baráti körödben, akinek az érzelmek nélküli szex üres és jelentéktelen dolog csupán, és szívesebben vár arra, hogy érzelmileg is kötődjön a másikhoz, ne csak testileg.

  Van, aki könnyen túllép a kezdeti gátlásokon, mások nem. Ráadásul tényleg igaz, hogy vannak olyanok, akiket jobban hajt a vágy, viszont egyik sem rosszabb vagy jobb, csak más. Nem ugyanazokat a filmeket szeretjük, vagy ugyanazt a zenét, máshogy gondolkodunk vallásról és politikáról. Miért pont ebben lennénk ugyanolyanok?

  [caption id="attachment_4514" align="alignnone" width="1000"] Kép: PxHere[/caption]

  3. Komolyabb problémának látod, mint amekkora valójában

  Ha el tudod fogadni a helyzetet, máris rájössz, hogy igazából teljesen boldog és elégedett vagy, a szorongásod pedig csupán azért alakult ki, mert azt hiszed, ezt várják tőled a többiek és a társadalom. Nem mindig rossz dolog, ha valaki kívülálló.

  Lehet, hogy te később veszíted el a szüzességed, mint az átlag, de ez még nem halálos. Vannak, akiket csak akkor kezd el igazán érdekelni a szex, amikor végre olyannal vannak együtt, akit szeretnek is, és akkor jönnek rá, hogy ami eddig volt, az nem is az igazi. Szóval lehet, hogy még nem is késtél le semmiről. Ki tudja, ők hány évesen találták meg ezt az embert?

  4. Ez nem azt jelenti, hogy szexuálisan frusztrált vagy

  A klasszikus sztereotípiák szerint a későn érők mind fura alakok, lúzerek, akik alig várják, hogy végre lefeküdhessenek valakivel. Biztosan számos ilyen karaktert ismersz filmekből is, de a valóságban ez azért nem egészen így van. Ráadásul ez egy nagyon is személyes dolog, és nem verseny.

  Ha úgy érzed, még nem állsz készen rá, vagy egyszerűen nem úgy alakul most az életed, akkor nem kell éjjel-nappal azon görcsölni, hogy bizonyíthass másoknak.

  5. Többen vagytok, mint gondolnád

  A megbélyegzéstől való félelem miatt sok szűz messziről kerüli ezt a témát. Miközben a barátaid arról mesélnek, milyen tapasztalataik voltak, te lehet, hogy inkább a háttérbe húzódsz, nevetsz a vicces történeteiken, és azon gondolkozol, hogyan szólhatnál hozzá anélkül, hogy lebukj. Mert igaz, hogy ettől félsz, ugye? Sajnos a társadalom elhiteti, hogy aki 20 éves kora felett még szűz, azzal valami nincs rendben. Nem csoda, hogy nem szívesen beszélsz erről, de ne aggódj: sokan mások sem, szóval annak ellenére, hogy nem tudsz róla, lehet, több ilyen ember van a környezetedben, aki szintén nem mer beszélni róla.

  6. Nem is kellene foglalkozni ezzel

  Remélhetőleg azok az emberek, akikkel szívesen vagy együtt, és akikkel tudsz őszintén beszélgetni, nem néznének le, ha elmondanád nekik. Persze vannak olyanok, akik viccelődnek azzal, ha szűz vagy, de talán ők vannak kevesebben.

  Ráadásul kit érdekel a véleményük? Sose azokra figyelj, akik csak másokkal vannak elfoglalva.

  Szerencsére a legtöbb ember, és remélhetőleg a te barátaid is, úgy gondolják, ez személyes dolog és döntés, nem kell megmagyarázni. Ahogyan azt sem, ha valaki már nem szűz.


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Videó – Az egész net a pofátlan sirályon röhög, aki rendszeresen besurran csipszet lopni a helyi Tescóba
  Eddig majdnem 140 ezer forintnyi kaját lopott el. Egy szemfüles vásárló vette videóra, és buktatta le.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A The Sun brit lap számolt be arról a pofátlan sirályról, "aki" Devonban, Paignton település egyik Tescójába jár be rendszeresen nassolnivalót lopni.

  A bolti szarkát (aki sirály) egy éber vásárló, Liam Brown videózta le a telefonjával, aki így számolt be az esetről: "Már sokszor láttam itt ólálkodni, de most egyenesen rárepült a motorháztetőmre, így tudtam, hogy rosszban sántikál. Videózni kezdtem a telefonommal, és ...hát ez bizony tettenérés."

  A videó nem is lehetne egyértelműbb: a sirály óvatosan körbenéz, aztán besettenkenik az automata ajtón, amikor az kinyílik, majd hamarosan kisurran, a csőrében egy zacskó cheddar-sajtos csipsszel.

  A Tesco munkatársai nincsenek meglepve, azt mondják, tudnak a tolvaj sirályról, naponta legalább háromszor lop valamit. Becslésük szerint ebben az évben legalább 300 font (140 ezer forint) értékű kaját csent el. A kedvence a cheddar-sajt, abból mindenféle csipsz jöhet neki.

  A bolt dolgozói és a vezetőség nem veszik nagyon a szívükre, inkább röhögnek rajta. Becenevet is adtak neki: Steven Seagull (a "seagull" magyarul sirályt jelent).


  Megosztom
  Link másolása