LIFE

  Egy nő egy hétig úgy élt, mint a szupermodellek: nehezebb volt, mint gondolta

  Többet aludt, mozgott és ivott, mint általában, mégis nagyon fárasztónak tartotta az 'egyhetes modell-életet'.
  Sassy - sassy.hu
  2018. november 10.


  Megosztom
  Link másolása

  Amy Schlinger egészséges életmódról író újságírónő egy érdekes kihívásra vállalkozott: meg akarta tudni, milyen a szupermodellek élete a mindennapokban, ezért egy hétig pontosan azt csinálta, amit ők szoktak.

  Ehhez Adriana Lima, Victoria's Secret-angyal étrendjét és edzéstervét vette alapul. A modellel együtt ment edzőterembe és az ő edzőjének segítségével mozgott, például bokszolt, futott, ugrókötelezett és súlyt emelt.

  Közben olyan ételeket evett, amiket Lima: többek közt omlettet, protein italokat, gyümölcsöket, halat, zöldségeket, mogyoróféléket, édes burgonyát.

  Amy már az első napon nehézségekbe ütközött. Nem szokott enni edzés előtt, de most kénytelen volt zabpelyhet gyümölccsel és mogyorófélékkel reggelizni. Úgy érezte tele van, de ekkor jött az ugrálókötelezés, ami nagyon fárasztó volt számára. Adriana Lima edzője szerint viszont 10-20 perces intenzív ugrókötelezéssel rengeteg kalóriát lehet égetni, ezért próbálkozott. Igyekezett sokat is inni, mert Adriana naponta két liter vizet megiszik, az újságíró pedig nem ehhez volt szokva. Azért két sört is legurított, miközben megnézett egy amerikai focimeccset, de elalvás előtt még ivott egy pohár vizet, hogy kompenzálja az alkoholt.

  Másnap kardioedzést végzett. Több mint 3 kilométert futott a futópadon, majd felüléseket, fekvőtámaszokat csinált. A legnehezebb mégis az volt Amy számára, hogy este 11-kor lefeküdjön aludni, mert ő tipikus éjjeli bagoly és általában csak 4 órát alszik.

  A modellek viszont hisznek a szépítő alvásban, ezért szigorúan 9 órát pihennek éjszaka.

  A harmadik napon az újságírónő már reggel 6-kor talpon volt, aznap bokszedzés volt a programja. Azt írta, már egy óra bokszolás is felért egy teljes testet megmozgató edzéssel, de azért még gyúrtak egy kicsit az izmokra is.

  Adriana Lima edzője azt mondta, hogy a divatbemutatók előtt Adriana duplaannyi időt tölt edzéssel, hogy még inkább formában legyen. Ezért a kimerítő bokszolás után még kardiózott és súlyt is emelt.

  A sok mozgás miatt sokat is ivott, ezen a napon sikerült először két liter vizet fogyasztania.

  A negyedik napon Amy ki akarta próbálni, hogyan küzdenek meg a modellek a jet laggel, amikor egyik országból a másikba repülnek a fotózásokra és a divatbemutatókra. Miután egyedül bokszolt és edzett a konditeremben, repülőre ült, hogy pár napra elutazzon New York-ból. Amikor megérkezett a hotelszobájába, letöltött egy meditációs appot a telefonjára (amit Adriana Lima is használ) , azt hallgatta elalvás előtt.

  Az ötödik napon már reggel hatkor kelt, hogy még a délelőtti találkozója előtt tudjon reggelizni és edzeni. Délután három kilométert futott a vízparton, majd a hotel edzőtermében végzett egy kis súlyemelést levezetésként.

  Ekkor vette észre először, hogy a hasizmai jobban megfeszülnek, mint korábban, amin meg is lepődött. Meg is ünnepelte az eredményt egy pohár borral.

  A hatodik napon Amy már négykor ébren volt, mert egy munkahelyi eseményre kellett mennie. Bár az edzésre nem volt ideje, a reggelit most sem hagyta ki. Visszaérve a hotelszobába pótolta a mozgást ugrókötelezéssel és bokszolással. Este még tartott egy meditációt a telefonos alkalmazás segítségével, aztán már szó szerint bezuhant az ágyba.

  Az utolsó, hetedik napon ismét korán kelt, hogy részt vegyen egy futóversenyen, mielőtt visszarepül New York-ba. A futás előtt jól bereggelizett, közvetlenül a verseny előtt pedig egy kis csokit is evett - Adriana ugyanis szintén ezt csinálja a divatbemutatók előtt, hogy felpörögjön.

  Amikor este, már otthon belenézett a tükörbe, látta, hogy egyértelműen laposabb lett a hasa, aminek nagyon örült.

  Végül a Glamour oldalán összegezte, mit tanult az egy hét során:

  - igaz, hogy a szupermodellek fantasztikus géneket örököltek, de keményen meg is dolgoznak azért, hogy úgy nézzenek ki, ahogy

  - a modellek úgy élnek mint a profi sportolók - ha nem dolgoznak, akkor edzenek

  - munka mellett nehéz tartani az egészséges étrendet és az edzéstervet

  - sokkal jobb magadnak megcsinálni az egészséges ételeket és azt enni, mint a gyorskajákat, amiktől este elnehezülve érzed magad

  - nagy akarattal és sok erőfeszítéssel igenis meg lehet csinálni azt, amit a modellek.

  Te kipróbálnád ezt az életmódot? :)


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Ebben a három csillagjegyben nem lehet megbízni
  Ne áruld el nekik a titkaidat!

  Megosztom
  Link másolása

  Sokszor hallhatjuk, hogy egy kapcsolatban nincs fontosabb dolog a bizalomnál – és ez nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a baráti viszonyokra, sőt még a családtagokra is igaz. Azt viszont, főleg a mai világban, már elég nehéz eldönteni, hogy megbízhatunk-e a másikban vagy sem. Nos, ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes lehet az asztrológiához fordulni: az egyes csillagjegyek ugyanis gyakran hordoznak hasonló személyiségjegyeket, így ez jó kiindulópontot jelenthet.

  A következőkben a három legkedvégé megbízható állatövi jegyet mutatjuk be: ha épp valamelyikükkel van dolgod, akkor érdemes jól átgondolni, hogy mit osztasz meg vele!

  3. Kos

  A kosoknak van egyfajta természetes ambíciójuk a sikerre, azaz: egy belső tűz hajtja őket, hogy mindig, mindenben a legjobbak legyenek. Ez egyben azt is jelenti, hogy tűi őket a versenyszellem, így semmi és senki nem állhat az útjukba, ha éppen el akarnak érni valamit. Ha valaki mégis megpróbálja, akkor azt piszkos eszközökkel is képesek félreállítani.

  2. Ikrek

  Az Ikrek jegy szülötteire az jellemző leginkább, hogy nagyon szociálisak, imádnak társaságban lenni és népszerűek is. Emiatt persze könnyen be is olvadnak bármilyen társaságba, ami azt is jelenti, hogy állandó változtatgatják a véleményüket és a hangulatukat. Éppen ezért igen nehéz olvasni bennük: soha nem tudhatjuk, hogy igazából mire gondolnak. Tehát, ha valamilyen fontos kérdésben bíznád magad egy Ikrek jegyűre, gondold át újra!

  1. Nyilas

  A nyitott, barátságos, közvetlen Nyilas egyfolytában csapong. Hajlamos gyakran váltogatni a baráti társaságait, a karrierjét, sőt, még a lakhelyét is – ez teszi őket igazán egyedivé. Ugyanakkor, ha az élet nagy dolgairól van szó, kissé hajlamosak könnyelműnek lenni. Gyakran beleütik az orrukat mások dolgába és nem képesek titkot sem tartani. És bár az ember minden helyzetben számíthat rájuk, a titkait biztosan nem fogják megtartani.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LIFE
  Kiborultak a netezők az esküvői videón, amelyen a szertartás elején a szomszéd hangosan elkezdi nyírni a füvet
  Az ifjú pár a saját hangját se hallotta, a szomszédasszony meg csak zúgatta a fűnyírót.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan felháborította a TikTok és a Reddit népét az az esküvői videó, amelyet egy elkeseredett menyasszony posztolt - számol be róla a YourTango. A fiatal nő elmondása szerint vőlegényével úgy döntött, hogy a szertartást a házuk előtti, hatalmas előkertben tartják meg. Arrafelé nincsenek kerítések, így a szomszédok is láthatták, amint a ház előtti napokban előkészítik a ceremóniát, a virágfüzér-kaput és a székeket a vendégeknek.

  Ezért sokkolta annyira a násznépet és természetesen a házasulókat, amikor abban a percben, hogy a menyasszony romantikus zene kíséretében odasétált a vőlegényéhez és a paphoz, a szomszéd házban lakó nő teljes erőből felzúgatta a fűnyírógépet, és elkezdte nyírni a háza előtti pázsitot.

  "Az egész esküvői ceremónia alatt folytatta. A saját házassági eskünket se hallottuk tőle. És jól tudta, mit csinál, pár méterre volt tőlünk, látta, hogy épp esküvő zajlik. Nem mentem oda, mert féltem, hogy lecsapom, és nem akartam ezzel elrontani az eküvőm napját. Na nem mintha nem romlott volna el így is" - panaszolta az ara.

  A kommentelők többsége felháborodott.

  "Kiben van ennyi rosszindulat, hogy ilyet csináljon? Nem bírta ki azt az egy órát? Elképesztő, milyen undorító emberek vannak."

  "Szándékosan tönkretenni valakinek az esküvőjét...aljas húzás. Nézni is rossz."

  De akadta olyanok is, akik az ifjú párt hibáztatták. Szerintük nem volt jó ötlet otthon tartani az esküvőt, vannak erre elkerített helyek, ahol senki sem zavarja őket. Mások szerint pedig a szomszédasszonynak is van igazsága: talán elfoglalt ember, aki nem igazíthatja a napi teendőit és a ház körüli munkáit a szomszéd esküvőjéhez.

  @vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  „Önző, gazdag ribancnak neveztek” – Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét
  A tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. Az orvosok segítségét kérte.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  A 34 éves brit tévésztár, Danielle Lloyd álmában sem gondolta, mit szabadít el, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy párjával Kaliforniába utaznak ötödik gyerekük megfogantatására, ugyanis úgynevezett “nemválasztó” orvosi beavatkozással garantáltan kislányt akarnak. Danielle üzenetek ezreit kapta a Twitteren és az Instagramon, és elmondása szerint korántsem kedveseket. Főleg olyan nők támadtak rá, akiknek nem sikerül teherbe esniük.

  “Visszataszító, önző, gazdag ribancnak neveztek, akinek inkább hálásnak kellene lennie, hogy van négy gyönyörű fia” – mesélte Danielle.

  Előző házasságából tényleg van három, mostani párjával, Michael O’Neill-lel pedig egy negyedik fia.

  “Olyan mély vágy él bennem egy kislány után, hogy nem tudok neki ellenállni. Én imádtam az anyámat, miért ne lehetne az én kislányomnak is egy hasonló kötődése?” – kérdezi az egykori modell.

  A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Tény, hogy a dolog nem olcsó mulatság. Egyetlen beavatkozás 12 ezer fontba, azaz több mint 4 millió forintba kerül, és ez csak egy “kör” – valószínűleg többször kell próbálkozni.

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  Videó - Családi tömegverekedés tört ki egy szülinapi bulin egy e-cigiért
  Az 50. születésnap hatalmas családi verekedésben tört ki.

  Megosztom
  Link másolása

  A családi összejöveteleken gyakran tör ki veszekedés, azonban ez a brit család most mindenen túltett. Egy e-cigi miatt hatalmas verekedésbe fulladt a szülinapi buli - számolt be róla a Sun.

  Lisa Keegan éppen 50. születésnapját az ünnepelte családja és ismerősei körében, amikor kitört a dráma. A 40 éves barátja, Adam elvette az e-cigarettáját az egyik tinédzsertől.

  Lisa lányának barátja, az 52 éves Tony ezután a segítségére sietett, a vita pedig elfajult és kitört a pokol.

  A drámai felvételeken látszik, ahogy a két férfi részegen a földön kapálózik, miközben próbálják megütni egymást.

  A születésnapos Lisa ezután közbelépett, hogy szétválassza a párt, csakhogy Tony véletlenül őt is megütötte.

  Hallani lehet, a videón, ahogy azt kiabálja, hogy "nem, te bántalmazol engem", mielőtt a lánya, Colleen elesik egy székben. A dühös Lisanak ezután sikerül szétválasztania a verekedőket, de a feldühödött Tony ekkor megragad egy széket, hogy riválisára szegezze.

  Az őrületes videó itt tekinthető meg.

  Végül a helyi rendőrség sietett a helyszínre, hogy megállítsa a zűrzavart.

  „Csak egyszer vagy 50 éves, és ezt a születésnapot biztosan nem fogom elfelejteni! Káosz volt”

  - nyilatkozta Lisa az eset után bulijáról.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk