LIFE

  A Marvel Kapitány főhősnőjének edzője beavat minket Brie Larson fittségének rejtelmeibe

  Ha te is ilyen karakán és bomba amazon szeretnél lenni, íme néhány tipp hozzá!
  Sassy - sassy.hu
  2019. március 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Elég csupán egy pillantást vetni Brie Larson Instagramjára, hogy lássuk, mennyire kirobbanó és erős formában is van a 29 éves színésznő. Úgy néz ki, hogy mindez Marvel Kapitányos szerepének köszönhető.

  Hogy kiderüljön, mi is kellett pontosan ahhoz, hogy Brie egy hús-vér szuperhőssé alakuljon, a Popsugar kifaggatta személyi edzőjét, Jason Walsh-t az általuk kifundált diétáról és mozgásformákról.

  "Az edzésprogram első fázisában minden kliensemet elküldöm egy kollégámhoz és jó barátomhoz, aki egy bejegyzett dietetikus, hogy átessenek egy vérvizsgálaton" - fejtette ki Walsh.

  Ennek az a lényege, hogy megtudja, az ügyfeleinek vannak-e endokrin rendszerbéli (hormonális) problémái, így lehetővé téve, hogy kitalálják a legjobb módját az edzésnek és a táplálkozásnak. Miután ezek a tesztek befejeződtek, jobban megérti, hogyan működik az egyes emberek teste, majd elkészíti a táplálkozási tervüket.

  Első lépésként Brie-nél kalóriahiányt idéztek elő, hogy csökkentsék a testzsírszázalékát. "Nem tartott túl sokáig eljuttatni arra a szintre a testfelépítését, amit kitűztünk célnak" - magyarázza az edző.

  Miután a testzsírszázalék kellően lecsökkent, megnövelte Brie napi kalóriabevitelét, hogy elég energiája legyen az edzéshez.

  Jason szerint az alacsonyabb testzsírszázalék segít a megfelelő tápanyag elválasztásban és anyagcsere folyamatokban, "ami azt jelenti, hogy a test hatékonyabb a szénhidrátok kezelésében." Jason nem kényszerítette Brie-t korlátozó étrendre, sőt bátorította őt, hogy sok szénhidrátot fogyasztjon és így energiát nyerjen.

  Ha Brie Instagramját görgeted, elcsíphetsz néhány részletet az edzésprogramjából. Itt aztán sokféle dolog volt a súlyemeléstől kezdve a láncokkal nehezített fekvőtámaszokig.

  "Az embereknek tudniuk kell, hogy amiket a képmegosztó oldalra posztoltunk, csupán a teljes program csúcspontjai" - hangsúlyozza a személyi edző.

  Mielőtt mindaz megtörténhetett volna, egy három hónapos alapedzéssel kezdtek a Bosszúállók: Végjáték c. film forgatása előtt. Azalatt az időszak alatt az volt a célja, hogy megtanítsa a színésznőt a helyes mozgásra és hogy igazán kapcsolódjon a saját testéhez, illetve elérje az erőnlét egy alap szintjét.

  Miután kifejlesztettek egy alapvető kondíciót és állóképességet, Brie három hétig naponta kétszer edzett. Nemcsak erősebbé kellett válnia, hanem meg kellett tanulnia harcolni is. Rengeteg harci tréningen vett részt és koreográfiákat sajátított el. Annak érdekében, hogy ne váljon túlterheltté, hetente négyszer erősítettek, körülbelül 90 perceket, majd egy feltöltődős szünet után délután következtek a harci kiképzések. Három hónap múlva a színésznő mehetett filmezni. Jason ezt a képzési fázist olyan karbantartási programként jellemzi, amely lehetővé tette Brie számára, hogy jól érezze magát a forgatási munkálatok alatt.

  Miután a Bosszúállók film forgatása befejeződött, a színésznő elérkezett az erősítő fázishoz, melyben három hónapig edzett, hogy olyan kemény legyen, amennyire csak lehet. Mint tudjuk, az izmok építése és a jó erőnlét elésére egy időigényes folyamat.

  "Úgy voltam vele, hogy 'wow, olyan erőssé kell tennem a Marvel Kapitány forgatása előtt, amennyire csak elképzelhető'. Ő pedig érezte ezt és meg volt benne a bizalom, hogy bele adjon apait-anyait. Ez egfajta pszichológiai megerősítésként is szolgált, hogy megtegyen mindent a karakteréért."

  Ha szeretnéd kipróbálni, hogyan is edzett egészen pontosan Brie, csekkolhatod azt a kéthetes programot, amit Jason a Disney-vel közösen kreált - elérhető a Playbook applikációval.

  Néhány szösszenet a színésznő tréningjéből:

  16lbs 🔨 cc: @chrishemsworth

  77.7k Likes, 551 Comments - Brie (@brielarson) on Instagram: "16lbs 🔨 cc: @chrishemsworth"

  Wait for it....

  170.4k Likes, 2,042 Comments - Brie (@brielarson) on Instagram: "Wait for it...."

  "I will turn human anatomy into roses and stars and sea. I will dissect the beloveds body in metaphor." #SiriHustvedt

  57.6k Likes, 346 Comments - Brie (@brielarson) on Instagram: ""I will turn human anatomy into roses and stars and sea. I will dissect the beloveds body in..."

  "A strong woman is a woman determined to do something others are determined not be done." #MargePiercy

  184.8k Likes, 1,774 Comments - Brie (@brielarson) on Instagram: ""A strong woman is a woman determined to do something others are determined not be done."..."

  ALISON BRIE LARSON is coming for ya ☠️☠️☠️☠️

  144.8k Likes, 856 Comments - Brie (@brielarson) on Instagram: "ALISON BRIE LARSON is coming for ya ☠️☠️☠️☠️"


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  A nyaralásán tetováltatott magára a fiatal lány, borzasztó vége lett – Megrázó videón mutatja be, mi történt
  A „Mit ne csinálj” rovatunk következő szereplője...

  Megosztom
  Link másolása

  Jackie Floww azonnal a legfelkapottabb tartalomgyártók közé került TikTokon, amikor megmutatta a nagyvilágnak, mi történt, miután a nyaralásán egy sárkányt tetováltatott magára. A lány, akit egyébként platformon csak Dragon girlként ismernek, tehát a hátára készíttetett egy kisebb mintát, azonban nem igazán figyelhetett a tetoválóművész tanácsaira.

  A tetoválás felvarratása után ugyanis ugyanúgy folytatta a nyaralását, mint addig: sütkérezett a napon és fürdött a tengerben.

  Ennek pedig sajnálatos módon meg is lett az eredménye: a tetováláson és körülötte végig duzzadt, gennyesnek látszó felület képződött. Ezt pedig videókon is megmutatta a követőinek, akik egytől egyig elszörnyülködtek a látványtól. Figyelem: csak erős idegzetűek kattintsanak a videóra!

  @jackiefloww ☀️🕶 #tattoo #beachvibes #sun ♬ original sound - Cara

  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad” – 14 sokkolóan őszinte indok férfiaktól, hogy VALÓJÁBAN miért vannak együtt a barátnőjükkel
  A valóság néha kiábrándítóbb, mint a rossz előérzet.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A szerelemben semmi sem biztos, ahogy az sem, hogy kettőtök közül ki szeret jobban, ki érzi magát valóban elkötelezettnek, és ki az, aki - lássuk be - jórészt érdekből van benne egy párkapcsolatban.

  A leggyakoribb indok persze az, hogy az emberek nem szeretnek egyedül lenni, és a magánynál még egy átmeneti „parkolópálya” is jobb.

  A Daily Mail beszámolója szerint azonban a kapcsolatok mozgatórugói között számos kifejezetten prózai, sőt lehangoló is van.

  Az anonim közösségi oldalon, a Whisperen fiúk és férfiak küldhették be névtelenül a VALÓDI okot, amiért még együtt vannak a barátnőjükkel. A jelszó az volt: csak őszintén! A lap azután listázta a 14 legdurvábbat. Íme.

  #1 „Csak azért vagyok még együtt a barátnőmmel, mert nem akarok csalódást okozni a nagyinak, annyira szereti.”

  #2 „Csak az tart a csajom mellett, hogy imádnivaló kutyája van.”

  #3 „A barátnőm rengeteg drága cuccot vesz nekem, jól keres, ezért nem léptem még le.”

  #4 „Nagyon gazdag anyja van, ha meghal, a barátnőmmel mi öröklünk mindent, ez a fő ok, amiért vele vagyok.”

  #5 „Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de titkolnom kell, erre a legjobb fedősztori egy másik kapcsolat, egy másik nővel.”

  #6 „A csajom minden nap elvisz kocsival edzeni suli után. Nekem nincs kocsim, szükségem van rá.”

  #7 „Hát, azt hiszem, főként azért vagyok együtt a nőmmel, mert ha szakítanánk, egyedül megölne az unalom.”

  #8 „Azért vagyok a barátnőmmel, mert neki én vagyok az első fiúja, és szeretném, ha örülne. Nekem amúgy semmi kedvem ehhez a kapcsolathoz.”

  #9 „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad. Vagy legalábbis amíg találok valakit, akit annyira fogok szeretni, mint az exemet.”

  #10 „A barátnőmnél lakom, amúgy hajléktalan lennék, nincs lóvém albérletre, úgyhogy...”

  #11 „A családja nagyon szeret engem, és ez tök jó érzés. Ezért maradok, csak miatta már nem maradnék.”

  #12 „Nincs önbizalmam, úgy érzem, ha ő se lenne, soha nem találnék csajt, senkit, aki lefeküdne velem, így hát maradok.”

  #13 „A külseje, főleg a teste miatt tartok ki. A személyisége taszít, olyan merev, mint egy funérlemez.”

  #14 „Egyszerűen csak nem merek egyedül maradni. Amúgy a barátnőm halálra idegesít, égnek áll a hátamon a szőr, ha csak kinyitja a száját.”

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Hősként ünnepli a TikTok a lányt, aki hűtlen pasijától orrplasztikát kért engesztelésül, és meg is mutatta, milyen szép lett
  „Tökre megérte” – mondja a lány a videóban, amelyet már kétmillióan láttak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Igencsak felkavarta a TikTok népét az a kétségkívül merész lány, aki pasija félrelépése után rendhagyó húzásra szánta el magát, és mindezt részletesen elmagyarázta és meg is mutatta egy videóban - szúrta ki a YourTango.

  A lány elmesélte, hogy szerelme félrelépése természetesen nagyon megviselte, ám a pasi annyira könyörgött, hogy fogadja vissza, úgy fogadkozott, hogy bármit megtenne a megbocsátásért, hogy a lány végül a szaván fogta.

  Oké, akkor fizesd ki az orrplasztikámat. Amúgy is régóta meg akartam csináltatni, te meg eléggé beletapostál az önbizalmamba, ennyivel tartozol nekem" – közölte a fiúval.

  És amint a videóból is látszik, a dolog bejött. A pasi fizetett – egy orrplasztika 2000 dollárba, azaz körülbelül 800 ezer forintba kerül az Egyesült Államokban –, a lány pedig meg is mutatta a csinos-fitos végeredményt.

  A kommentelők teljesen odavoltak az ötletért.

  „Hát ez óriási, istennő vagy!”

  „A francba, én egy trópusi luxusutazást kértem, eszembe juthatott volna az orrplasztika is, jobban megéri.”

  „Ez az! Ha továbbra is akar téged, fizessen. Nehogy már ingyen vesztegest rá az idődet!”

  A lány egyébként a videó végén elárulta, hogy a csalfa férfiú végül újra félrelépett, úgyhogy lapátra tette. De az új, gyönyörű orra „így is megérte.”

  @userg01728011 #stitch with @itslilrockyy #cheater #funny #catchingcheaters ♬ original sound - 🎨


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  A reptérről lépett le az ara a vőlegény 5000 fontjával és összes csomagjával a romantikus, római esküvő előtt
  Megvárta, amíg a férfi kiment vécére, és tiplizett. A rendőrség körözi, a kétségbeesett férj-jelölt várja vissza.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan a bolondját járathatta a negyvenes, brit férfival az a nő, aki a felejthetetlenre tervezett, római álomesküvő előtt, percekkel a felszállást megelőzve, a reptéren hagyta faképnél megrökönyödött vőlegényét.

  A Daily Mail beszámolója szerint a férfi nemrég ismerkedett meg a hölggyel, és szinte napok alatt olyan halálosan beleszeretett, hogy egy nappal az utazás előtt meg is kérte a kezét. A nő azonnal igent mondott, és örömmel rábólintott arra is, hogy férj-jelöltjével másnap repülőre szálljanak, és Rómában összeházasodjanak.

  Ám a londoni Heathrow reptéren döbbenetes fordulatot vettek a dolgok. Amíg a vőlegény kiment vécére, az ara se szó, se beszéd elpárolgott. A kétségbeesett, szerelmes férfi riadóztatta a biztonságiakat, végül már az egész földi személyzet, és végül a rendőrség is a nőt kereste, de bottal üthették a nyomát.

  A dolog pikantériája, hogy az asszonyka a vőlegénye 5000 fontjával (2,3 millió forint) és összes csomagjával lécelt le, amelyekben több értékes holmi is volt. Annak a rendőrség szerint egyelőre nincs nyoma, hogy egy másik gépre szállt volna fel, legalábbis a saját nevén biztos nem, de az is lehet, hogy egyszerűen csak kisétált a reptérről.

  Néhány utas órákig próbált lelket önteni a vigasztalhatatlan vőlegénybe, akiben egy világ omlott össze. A rendőrség körözi a nőt, de még senkit se tartóztattak le. Egyelőre az se biztos, hogy a valódi nevén mutatkozott be a férfinak.

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása