LIFE

  "A házasságban nem a gyerek az első, hanem a párod" - felrobbantotta a netet egy férfi a családról alkotott véleményével

  A férfi szerint a legrosszabb, amit a szülők tehetnek, ha elhitetik a gyerekeikkel, hogy minden körülöttük forog.
  Sassy - sassy.hu
  2022. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  A 28 éves amerikai férfi, Matt Martin a texasi Dallasból töltötte fel a LoveWhat Matters közösségi oldalára gondolatait a házasságról, és nagy vihart kavart véleményét a gyereknevelésről. Ebből idézünk részleteket.

  "Amikor elvettem a feleségemet, Steph nagybátyám, aki nagyon bölcs, azt mondta nekem: 'Az emberek szerint ha összeházasodsz valakivel, akkor az egész családját elveszed. Ez nem igaz, fiam. A házasság csakis kettőtökről szól. Ezt jól jegyezd meg.'

  Igaza van. A család rettenetesen fontos. Ők vannak ott, ha nehéz időkön mész keresztül, ők azok, akikre mindig, minden körülmények között számíthatsz. Igen, fontos jóban lenni a házastársad családjával. De akkor sem a legfontosabb. Ha választani kell, a párod az első, mert az oltár előtt megfogadtad, hogy ezentúl ő lesz a családod. Vele mész tovább az úton, csakis vele."

  "Egy házasságban mindkét ember folyamatosan változik, fejlődik. Ez így van jól, nem lehet megállítani. Új célok jönnek, új vágyak. A házasságkötéskor azt ígértük meg egymásnak, hogy ebben a folyamatos fejlődésben támogatjuk egymást. Ettől lesz egy házasság valódi szövetség.

  És sajnálom, amit most mondok, de ebben a szövetségben még a gyerekeink sem előzhetik meg a feleségemet, és a feleségemnél sem engem. Imádon a gyerekeinket, Jacket és Camet, de sajnálom, srácok, a ti érdeketeket is az szolgálja, ha azt látjátok: a szüleitek elválaszthatatlan egységet alkotnak, és a családnak ez az egység az összetartó ereje. És nem, nem ti vagytok a világ közepe, mert ha ezt elhitetnénk veletek, az sem a ti érdeketeket szolgálná. Nem fogja sem anyátok, sem apátok a házastársát 18 évig a hátsó polcra tenni azért, hogy kizárólag a ti kényeteket-kedveteket szolgálja. Nagyon szeretünk benneteket, mindent megteszünk értetek, de ti egyszer kirepültök (és repüljetek is ki, ez az élet rendje), mi édesanyátokkal továbbra is ott leszünk egymásnak. A szövetségünk marad."

  Matt őszinte vallomása majdnem kétszázezer megosztást és kommentek tömkelegét kapta. Alaposan megosztotta a téma a hozzászólókat, íme néhány példa mindkét oldalról:

  "Nálunk a gyerekek az elsők. KÉSZ! A férjem pontosan tisztában van vele, hogy ha bármikor választanom kellene közte és a gyerekeim között, a gyerekeket választanám."

  "Ha gyereket vállalsz, el kell fogadnod, hogy az életedben többé nem te vagy az első. A második helyre szorulsz, ahogy a házastársad is. Mindent arra teszel fel, hogy a legfontosabbnak, a gyereknek jó legyen, és tisztességesen felneveld. Ez tesz felnőtté."

  "Aki Matt véleményén felháborodik, az ostoba. Ő nem azt mondta, hogy a gyerekeik nem fontosak. Csak azt, hogy ha közben elhanyagolod a házasságodat, megette a fene az egészet. Igenis figyelni kell egymásra házaspárként: néha egy kis szabadidő, "randik", esetleg utazások, nagy beszélgetések kettesben. Attól, hogy gyereked születik, nem kell teljesen feladnod azt, ami te vagy."

  "Milyen igaza van Matt-nek. Ezt a két fajta szeretetet - a gyerekeid és a párod iránt - nem is lehet egy síkon értelmezni, két teljesen külön 'sínpáron' fut. Egyik sem fontosabb a másiknál. Jobb, ha a gyerekek is ezt látják, érzik otthon, csak jobb emberekké válnak tőle."

  LoveWhatMatters

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  A nyaralásán tetováltatott magára a fiatal lány, borzasztó vége lett – Megrázó videón mutatja be, mi történt
  A „Mit ne csinálj” rovatunk következő szereplője...

  Megosztom
  Link másolása

  Jackie Floww azonnal a legfelkapottabb tartalomgyártók közé került TikTokon, amikor megmutatta a nagyvilágnak, mi történt, miután a nyaralásán egy sárkányt tetováltatott magára. A lány, akit egyébként platformon csak Dragon girlként ismernek, tehát a hátára készíttetett egy kisebb mintát, azonban nem igazán figyelhetett a tetoválóművész tanácsaira.

  A tetoválás felvarratása után ugyanis ugyanúgy folytatta a nyaralását, mint addig: sütkérezett a napon és fürdött a tengerben.

  Ennek pedig sajnálatos módon meg is lett az eredménye: a tetováláson és körülötte végig duzzadt, gennyesnek látszó felület képződött. Ezt pedig videókon is megmutatta a követőinek, akik egytől egyig elszörnyülködtek a látványtól. Figyelem: csak erős idegzetűek kattintsanak a videóra!

  @jackiefloww ☀️🕶 #tattoo #beachvibes #sun ♬ original sound - Cara

  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad” – 14 sokkolóan őszinte indok férfiaktól, hogy VALÓJÁBAN miért vannak együtt a barátnőjükkel
  A valóság néha kiábrándítóbb, mint a rossz előérzet.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A szerelemben semmi sem biztos, ahogy az sem, hogy kettőtök közül ki szeret jobban, ki érzi magát valóban elkötelezettnek, és ki az, aki - lássuk be - jórészt érdekből van benne egy párkapcsolatban.

  A leggyakoribb indok persze az, hogy az emberek nem szeretnek egyedül lenni, és a magánynál még egy átmeneti „parkolópálya” is jobb.

  A Daily Mail beszámolója szerint azonban a kapcsolatok mozgatórugói között számos kifejezetten prózai, sőt lehangoló is van.

  Az anonim közösségi oldalon, a Whisperen fiúk és férfiak küldhették be névtelenül a VALÓDI okot, amiért még együtt vannak a barátnőjükkel. A jelszó az volt: csak őszintén! A lap azután listázta a 14 legdurvábbat. Íme.

  #1 „Csak azért vagyok még együtt a barátnőmmel, mert nem akarok csalódást okozni a nagyinak, annyira szereti.”

  #2 „Csak az tart a csajom mellett, hogy imádnivaló kutyája van.”

  #3 „A barátnőm rengeteg drága cuccot vesz nekem, jól keres, ezért nem léptem még le.”

  #4 „Nagyon gazdag anyja van, ha meghal, a barátnőmmel mi öröklünk mindent, ez a fő ok, amiért vele vagyok.”

  #5 „Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de titkolnom kell, erre a legjobb fedősztori egy másik kapcsolat, egy másik nővel.”

  #6 „A csajom minden nap elvisz kocsival edzeni suli után. Nekem nincs kocsim, szükségem van rá.”

  #7 „Hát, azt hiszem, főként azért vagyok együtt a nőmmel, mert ha szakítanánk, egyedül megölne az unalom.”

  #8 „Azért vagyok a barátnőmmel, mert neki én vagyok az első fiúja, és szeretném, ha örülne. Nekem amúgy semmi kedvem ehhez a kapcsolathoz.”

  #9 „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad. Vagy legalábbis amíg találok valakit, akit annyira fogok szeretni, mint az exemet.”

  #10 „A barátnőmnél lakom, amúgy hajléktalan lennék, nincs lóvém albérletre, úgyhogy...”

  #11 „A családja nagyon szeret engem, és ez tök jó érzés. Ezért maradok, csak miatta már nem maradnék.”

  #12 „Nincs önbizalmam, úgy érzem, ha ő se lenne, soha nem találnék csajt, senkit, aki lefeküdne velem, így hát maradok.”

  #13 „A külseje, főleg a teste miatt tartok ki. A személyisége taszít, olyan merev, mint egy funérlemez.”

  #14 „Egyszerűen csak nem merek egyedül maradni. Amúgy a barátnőm halálra idegesít, égnek áll a hátamon a szőr, ha csak kinyitja a száját.”

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Tízmillióan látták a videót a kutyáról, aki olyan boogie-boogie szökdécselést vág le a gyepen, mintha be lenne tépve
  Egyszerre táncol, riszál, pattog, farokcsóvál, és vigyorog. Ehhez még csak hasonlót se láttunk.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Határozottan feldobja mindenki napját az a videó, amely szélsebesen járja körbe a netet, már csaknem tízmillióan látták, csak a Twitteren.

  A videó alighanem a világ egyik legboldogabb blökijét mutatja be, amint igen szokatlan, szökdécselő tánclépésekkel lejt végig vélhetően a gazdája udvarának gyepén. Hogy valaki betanította-e, vagy egyszerűen csak így fejezi ki mérhetetlen elégedettségét az élettel, nem tudni, mindenesetre a látványt a nézők és a kommentelők is imádják.

  Egyszerűen nem lehet nem felvidulni ezen a "boldog, boldog, boldog" négylábún - ahogy az aláfestő zene szövege is mondja.


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  A reptérről lépett le az ara a vőlegény 5000 fontjával és összes csomagjával a romantikus, római esküvő előtt
  Megvárta, amíg a férfi kiment vécére, és tiplizett. A rendőrség körözi, a kétségbeesett férj-jelölt várja vissza.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan a bolondját járathatta a negyvenes, brit férfival az a nő, aki a felejthetetlenre tervezett, római álomesküvő előtt, percekkel a felszállást megelőzve, a reptéren hagyta faképnél megrökönyödött vőlegényét.

  A Daily Mail beszámolója szerint a férfi nemrég ismerkedett meg a hölggyel, és szinte napok alatt olyan halálosan beleszeretett, hogy egy nappal az utazás előtt meg is kérte a kezét. A nő azonnal igent mondott, és örömmel rábólintott arra is, hogy férj-jelöltjével másnap repülőre szálljanak, és Rómában összeházasodjanak.

  Ám a londoni Heathrow reptéren döbbenetes fordulatot vettek a dolgok. Amíg a vőlegény kiment vécére, az ara se szó, se beszéd elpárolgott. A kétségbeesett, szerelmes férfi riadóztatta a biztonságiakat, végül már az egész földi személyzet, és végül a rendőrség is a nőt kereste, de bottal üthették a nyomát.

  A dolog pikantériája, hogy az asszonyka a vőlegénye 5000 fontjával (2,3 millió forint) és összes csomagjával lécelt le, amelyekben több értékes holmi is volt. Annak a rendőrség szerint egyelőre nincs nyoma, hogy egy másik gépre szállt volna fel, legalábbis a saját nevén biztos nem, de az is lehet, hogy egyszerűen csak kisétált a reptérről.

  Néhány utas órákig próbált lelket önteni a vigasztalhatatlan vőlegénybe, akiben egy világ omlott össze. A rendőrség körözi a nőt, de még senkit se tartóztattak le. Egyelőre az se biztos, hogy a valódi nevén mutatkozott be a férfinak.

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása