LIFE

  8 értékes lecke az életről, amit csak az eltelt évek taníthatnak meg nekünk

  Egy csokor pozitív mantra mindennapi használatra!
  Sassy - sassy.hu
  2019. március 08.


  Megosztom
  Link másolása

  Vannak gondololatok és bölcsességek, amikkel hiába találkozunk szembe, leginkább mégis csak saját tapasztalataink és élményeink tudják a fejünkbe vésni őket. Márpedig tudatosításuk egy nagy lépéssel egyenlő a kiegyensúlyozottság és a harmónia felé.

  1. Bármennyire is szeretnéd, lehetetetlen elérni azt, hogy mindenkinek megfelelj. Ezért aztán ahelyett, hogy arra pazarolnád az időd, hogy a körülötted lévő embereknek megpróbálsz görcsösen bizonyítani, inkább fókuszálj arra, hogy önmagadnak örömet szerezz. Tedd magad előtérbe és tanuld meg tisztelni, szeretni és rendesen gondját viselni az énednek.

  2. Senki sem tökéletes és senki sem teljesen elégedett az életével. Minél hamarabb realizálod ezt, annál kevésbé érzed majd az igényét annak, hogy másokhoz méregesd magad és ehelyett sokkal inkább értékeled majd azt, amid már megadatott.

  3. Időnk nagy részét hamis célok és ideálok kergetésével töltjük. Ehelyett arra kellene fordítani az energiád és a figyelmed, hogy milyen értékek és célok számítanak igazán az életedben. Meg kell találnod, hogy milyen dolgok vezetnek a boldogságodhoz és a sikeredhez. Minél hamarabb sikerül, annál hamarabb élheted igazán teljes értékűen a napjaidat.

  4. Hiába is próbálnád, nem tudod visszafordítani az öregedés folyamatát. Fogadd el a tényt, hogy természetes a tested számára az, hogy eljár felette az idő. Legyél a 20-as vagy az 50-es éveidben, a tested minden korszakában gyönyörű. Csupán meg kell magadnak engednek az elégedettséget, hogy lásd ezt.

  5. Senki nem él örökké. Senki sem halhatatlan. Ezt meglehetősen nehéz és fájdalmas elfogadni, de egy nap mi is el fogjuk hagyni ezt a világot. Ezért aztán ahelyett, hogy arra pazarolnánk az időnket, hogy a múlton és a kihagyott lehetőségeken bánkódunk vagy a jövő miatt aggódunk - klisé vagy sem - próbáljuk maximálisan kihasználni és átölelni a jelent!

  Vedd magad körbe kedves és pozitív emberekkel, tölts minél több időt azokkal, akik igazán szeretnek és törődnek veled. Mindig teremts időt azokra a dolgokra, amik feltöltenek és boldogságot hoznak az életedbe.

  6. Nem a fizikai megjelenésed határoz meg téged. Sokkal inkább az, hogy hogyan éled az életed és hogy miként segítesz másoknak megoldani a problémáikat, megszüntetni a fájdalmukat, elérni a boldogságukat.

  Ezért aztán hagyd abba az aggodalmaskodást amiatt, hogy túl vékony vagy túlsúlyos vagy-e és, hogy mások mit gondolnak rólad. Párral kevesebb vagy több kiló semmiképp sem festhet rólad igazi képet és egészen biztosan nem ez fogja meghatározni, hogy ki is vagy.

  7. Van néhány dolog, ami sokkal károsabban hat az egészségedre, mint bármely hamburger vagy édesség. Az aggódás, a stressz, a félelem nagyban rányomja a bélyegét a mentális és a fizikai egészségedre egyaránt.

  A lehető legjobb gyógyszer a minél több boldogság, élvezet és béke.

  8. Az anyagi helyzeted és, hogy mennyi pénz van a bankszámládon korántsem számít annyira, mint gondolnád. Ami sokkal inkább fontos, az az, hogy mennyi szeretetet adsz a körülötted lévőknek; mennyire vagy kedves és jószívű másokkal szemben; a tudás, amit megosztasz a többiekkel; és természetesen az, hogy mennyire szereted és értékeled önmagad.

  Forrás: curiousmindmagazine.com

   

   

   

   


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Ebben a három csillagjegyben nem lehet megbízni
  Ne áruld el nekik a titkaidat!

  Megosztom
  Link másolása

  Sokszor hallhatjuk, hogy egy kapcsolatban nincs fontosabb dolog a bizalomnál – és ez nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a baráti viszonyokra, sőt még a családtagokra is igaz. Azt viszont, főleg a mai világban, már elég nehéz eldönteni, hogy megbízhatunk-e a másikban vagy sem. Nos, ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes lehet az asztrológiához fordulni: az egyes csillagjegyek ugyanis gyakran hordoznak hasonló személyiségjegyeket, így ez jó kiindulópontot jelenthet.

  A következőkben a három legkedvégé megbízható állatövi jegyet mutatjuk be: ha épp valamelyikükkel van dolgod, akkor érdemes jól átgondolni, hogy mit osztasz meg vele!

  3. Kos

  A kosoknak van egyfajta természetes ambíciójuk a sikerre, azaz: egy belső tűz hajtja őket, hogy mindig, mindenben a legjobbak legyenek. Ez egyben azt is jelenti, hogy tűi őket a versenyszellem, így semmi és senki nem állhat az útjukba, ha éppen el akarnak érni valamit. Ha valaki mégis megpróbálja, akkor azt piszkos eszközökkel is képesek félreállítani.

  2. Ikrek

  Az Ikrek jegy szülötteire az jellemző leginkább, hogy nagyon szociálisak, imádnak társaságban lenni és népszerűek is. Emiatt persze könnyen be is olvadnak bármilyen társaságba, ami azt is jelenti, hogy állandó változtatgatják a véleményüket és a hangulatukat. Éppen ezért igen nehéz olvasni bennük: soha nem tudhatjuk, hogy igazából mire gondolnak. Tehát, ha valamilyen fontos kérdésben bíznád magad egy Ikrek jegyűre, gondold át újra!

  1. Nyilas

  A nyitott, barátságos, közvetlen Nyilas egyfolytában csapong. Hajlamos gyakran váltogatni a baráti társaságait, a karrierjét, sőt, még a lakhelyét is – ez teszi őket igazán egyedivé. Ugyanakkor, ha az élet nagy dolgairól van szó, kissé hajlamosak könnyelműnek lenni. Gyakran beleütik az orrukat mások dolgába és nem képesek titkot sem tartani. És bár az ember minden helyzetben számíthat rájuk, a titkait biztosan nem fogják megtartani.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LIFE
  Kiborultak a netezők az esküvői videón, amelyen a szertartás elején a szomszéd hangosan elkezdi nyírni a füvet
  Az ifjú pár a saját hangját se hallotta, a szomszédasszony meg csak zúgatta a fűnyírót.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan felháborította a TikTok és a Reddit népét az az esküvői videó, amelyet egy elkeseredett menyasszony posztolt - számol be róla a YourTango. A fiatal nő elmondása szerint vőlegényével úgy döntött, hogy a szertartást a házuk előtti, hatalmas előkertben tartják meg. Arrafelé nincsenek kerítések, így a szomszédok is láthatták, amint a ház előtti napokban előkészítik a ceremóniát, a virágfüzér-kaput és a székeket a vendégeknek.

  Ezért sokkolta annyira a násznépet és természetesen a házasulókat, amikor abban a percben, hogy a menyasszony romantikus zene kíséretében odasétált a vőlegényéhez és a paphoz, a szomszéd házban lakó nő teljes erőből felzúgatta a fűnyírógépet, és elkezdte nyírni a háza előtti pázsitot.

  "Az egész esküvői ceremónia alatt folytatta. A saját házassági eskünket se hallottuk tőle. És jól tudta, mit csinál, pár méterre volt tőlünk, látta, hogy épp esküvő zajlik. Nem mentem oda, mert féltem, hogy lecsapom, és nem akartam ezzel elrontani az eküvőm napját. Na nem mintha nem romlott volna el így is" - panaszolta az ara.

  A kommentelők többsége felháborodott.

  "Kiben van ennyi rosszindulat, hogy ilyet csináljon? Nem bírta ki azt az egy órát? Elképesztő, milyen undorító emberek vannak."

  "Szándékosan tönkretenni valakinek az esküvőjét...aljas húzás. Nézni is rossz."

  De akadta olyanok is, akik az ifjú párt hibáztatták. Szerintük nem volt jó ötlet otthon tartani az esküvőt, vannak erre elkerített helyek, ahol senki sem zavarja őket. Mások szerint pedig a szomszédasszonynak is van igazsága: talán elfoglalt ember, aki nem igazíthatja a napi teendőit és a ház körüli munkáit a szomszéd esküvőjéhez.

  @vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  „Önző, gazdag ribancnak neveztek” – Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét
  A tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. Az orvosok segítségét kérte.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  A 34 éves brit tévésztár, Danielle Lloyd álmában sem gondolta, mit szabadít el, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy párjával Kaliforniába utaznak ötödik gyerekük megfogantatására, ugyanis úgynevezett “nemválasztó” orvosi beavatkozással garantáltan kislányt akarnak. Danielle üzenetek ezreit kapta a Twitteren és az Instagramon, és elmondása szerint korántsem kedveseket. Főleg olyan nők támadtak rá, akiknek nem sikerül teherbe esniük.

  “Visszataszító, önző, gazdag ribancnak neveztek, akinek inkább hálásnak kellene lennie, hogy van négy gyönyörű fia” – mesélte Danielle.

  Előző házasságából tényleg van három, mostani párjával, Michael O’Neill-lel pedig egy negyedik fia.

  “Olyan mély vágy él bennem egy kislány után, hogy nem tudok neki ellenállni. Én imádtam az anyámat, miért ne lehetne az én kislányomnak is egy hasonló kötődése?” – kérdezi az egykori modell.

  A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Tény, hogy a dolog nem olcsó mulatság. Egyetlen beavatkozás 12 ezer fontba, azaz több mint 4 millió forintba kerül, és ez csak egy “kör” – valószínűleg többször kell próbálkozni.

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  Videó - Családi tömegverekedés tört ki egy szülinapi bulin egy e-cigiért
  Az 50. születésnap hatalmas családi verekedésben tört ki.

  Megosztom
  Link másolása

  A családi összejöveteleken gyakran tör ki veszekedés, azonban ez a brit család most mindenen túltett. Egy e-cigi miatt hatalmas verekedésbe fulladt a szülinapi buli - számolt be róla a Sun.

  Lisa Keegan éppen 50. születésnapját az ünnepelte családja és ismerősei körében, amikor kitört a dráma. A 40 éves barátja, Adam elvette az e-cigarettáját az egyik tinédzsertől.

  Lisa lányának barátja, az 52 éves Tony ezután a segítségére sietett, a vita pedig elfajult és kitört a pokol.

  A drámai felvételeken látszik, ahogy a két férfi részegen a földön kapálózik, miközben próbálják megütni egymást.

  A születésnapos Lisa ezután közbelépett, hogy szétválassza a párt, csakhogy Tony véletlenül őt is megütötte.

  Hallani lehet, a videón, ahogy azt kiabálja, hogy "nem, te bántalmazol engem", mielőtt a lánya, Colleen elesik egy székben. A dühös Lisanak ezután sikerül szétválasztania a verekedőket, de a feldühödött Tony ekkor megragad egy széket, hogy riválisára szegezze.

  Az őrületes videó itt tekinthető meg.

  Végül a helyi rendőrség sietett a helyszínre, hogy megállítsa a zűrzavart.

  „Csak egyszer vagy 50 éves, és ezt a születésnapot biztosan nem fogom elfelejteni! Káosz volt”

  - nyilatkozta Lisa az eset után bulijáról.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk