LIFE

  7 ok, amiért nagynéninek lenni a világ legjobb dolga

  Babája született a tesódnak? Nagynéni lettél? Óriási! Íme, miért is vagy ezután nagggyon különleges...
  Sassy - sassy.hu
  2021. november 14.


  Megosztom
  Link másolása

  Lehet, hogy az anyaságra még egyáltalán nem vagy felkészülve, de egy jó kis "előbabázás" azért nem árt, igaz? Kiváló alkalom erre, ha a családban születik egy kisbaba. Mondjuk a testvéredé, és te hirtelen nagynéni leszel. Ez egy komoly szerep, és óriási előnye, hogy bár rengeteg szép pillanattal ajándékoz meg, egyelőre nem jár akkora felelősséggel, mint a szülőség. Íme a hét legütősebb ok, hogy miért is szuper dolog nagynéninek lenni - neked és a kicsinek egyaránt.

  #1 Egy másik életszemléletet mutathatsz meg a gyereknek

  Hiszen te magad is egy másik ember vagy, sok mindenről máshogy gondolkodsz, mint az unokaöcséd vagy -hugid szülei. Ráadásul nincs rajtad a nyomás, hogy "nevelned" kell a gyereket. Egyszerűen csak önmagad lehetsz vele, és épp ezáltal egy új világot nyithatsz meg előtte. Ez minden gyereknek jót tesz.

  #2 Egyetlen fontos dátumot sem felejtesz el

  Jó, a szülők sem, de ott vagy te extrának. Szülinapon, óvodai ballagáson, első focimeccsen. A gyereknek rengeteget jelent a jelenléted, az, hogy eggyel többen támogatják, egyengetik az útját az életben. Nem beszélve a szuper szülinapi és karácsonyi ajándékokról, amik CSAK egy nagynéninek jutnak az eszébe! :)

  via GIPHY

  #3 Sok közös programot csinálhatsz a gyerekkel - de nem muszáj

  Babázni van kedved? Átmész, és vigyázol rá pár órát. Ha nagyobb, elviszed moziba, játszóházba, bábszínházba, vagy sétálni egy nagyot. Te is, és az unokaöcsi vagy -hugi is nagyon fogja élvezni ezeket a közös programokat, a szülők pedig hálásak lesznek neked a kis szabadidőért.

  #4 Szeretetet adhatsz, és bizalmat kaphatsz

  Átérezni, milyen egy gyereket szeretni, és azt a szeretetet vissza is kapni a világ egyik legklasszabb érzése. Nagynéniként ez megadatik neked, sőt, még a gyerek bizalmasává is válhatsz. Lehet, hogy olyan apró kis titkokat is megoszt veled az életéből, amelyeket a szüleivel nem. Talán neked bizonyos dolgokban könnyebben megnyílik, és a tanácsaiddal segíthetsz neki.

  #5 Mintakép lehetsz

  Természetesen nem "lopod el" a gyerek csodálatát a szüleitől, de lehet, hogy nagyon sok dologban fel fog nézni rád, a példaképének tekint. Ez neked is segít, hogy érettebbé válj, hogy megtanulj értékeket képviselni és átadni. Jól fog ez még jönni...

  via GIPHY

  #6 Kényeztetheted a gyereket

  Következmények nélkül. Egy szülőnek muszáj néha szigorúnak lenni, határokat szabni, de egy nagynéni...vele az élet csupa móka és kacagás! Lehetsz jóval megengedőbb a gyerekkel, így neki minden veled töltött perc igazi ünnep lesz.

  #7 Különleges vagy

  Akár egyszeres, akár később többszörös nagynénivé váltál, egy biztos: te már különleges vagy. Az unokahúgodnak, unokaöcsédnek biztosan, de a családban betöltött szereped is komolyabb lesz. Nagynéninek lenni egy rang, Amerikában meg is ünneplik őket, mint Anyák Napját. Méghozzá július 26-án.

  IHeartIntelligence /Címkép: Pexels/


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  A nyaralásán tetováltatott magára a fiatal lány, borzasztó vége lett – Megrázó videón mutatja be, mi történt
  A „Mit ne csinálj” rovatunk következő szereplője...

  Megosztom
  Link másolása

  Jackie Floww azonnal a legfelkapottabb tartalomgyártók közé került TikTokon, amikor megmutatta a nagyvilágnak, mi történt, miután a nyaralásán egy sárkányt tetováltatott magára. A lány, akit egyébként platformon csak Dragon girlként ismernek, tehát a hátára készíttetett egy kisebb mintát, azonban nem igazán figyelhetett a tetoválóművész tanácsaira.

  A tetoválás felvarratása után ugyanis ugyanúgy folytatta a nyaralását, mint addig: sütkérezett a napon és fürdött a tengerben.

  Ennek pedig sajnálatos módon meg is lett az eredménye: a tetováláson és körülötte végig duzzadt, gennyesnek látszó felület képződött. Ezt pedig videókon is megmutatta a követőinek, akik egytől egyig elszörnyülködtek a látványtól. Figyelem: csak erős idegzetűek kattintsanak a videóra!

  @jackiefloww ☀️🕶 #tattoo #beachvibes #sun ♬ original sound - Cara

  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad” – 14 sokkolóan őszinte indok férfiaktól, hogy VALÓJÁBAN miért vannak együtt a barátnőjükkel
  A valóság néha kiábrándítóbb, mint a rossz előérzet.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A szerelemben semmi sem biztos, ahogy az sem, hogy kettőtök közül ki szeret jobban, ki érzi magát valóban elkötelezettnek, és ki az, aki - lássuk be - jórészt érdekből van benne egy párkapcsolatban.

  A leggyakoribb indok persze az, hogy az emberek nem szeretnek egyedül lenni, és a magánynál még egy átmeneti „parkolópálya” is jobb.

  A Daily Mail beszámolója szerint azonban a kapcsolatok mozgatórugói között számos kifejezetten prózai, sőt lehangoló is van.

  Az anonim közösségi oldalon, a Whisperen fiúk és férfiak küldhették be névtelenül a VALÓDI okot, amiért még együtt vannak a barátnőjükkel. A jelszó az volt: csak őszintén! A lap azután listázta a 14 legdurvábbat. Íme.

  #1 „Csak azért vagyok még együtt a barátnőmmel, mert nem akarok csalódást okozni a nagyinak, annyira szereti.”

  #2 „Csak az tart a csajom mellett, hogy imádnivaló kutyája van.”

  #3 „A barátnőm rengeteg drága cuccot vesz nekem, jól keres, ezért nem léptem még le.”

  #4 „Nagyon gazdag anyja van, ha meghal, a barátnőmmel mi öröklünk mindent, ez a fő ok, amiért vele vagyok.”

  #5 „Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de titkolnom kell, erre a legjobb fedősztori egy másik kapcsolat, egy másik nővel.”

  #6 „A csajom minden nap elvisz kocsival edzeni suli után. Nekem nincs kocsim, szükségem van rá.”

  #7 „Hát, azt hiszem, főként azért vagyok együtt a nőmmel, mert ha szakítanánk, egyedül megölne az unalom.”

  #8 „Azért vagyok a barátnőmmel, mert neki én vagyok az első fiúja, és szeretném, ha örülne. Nekem amúgy semmi kedvem ehhez a kapcsolathoz.”

  #9 „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad. Vagy legalábbis amíg találok valakit, akit annyira fogok szeretni, mint az exemet.”

  #10 „A barátnőmnél lakom, amúgy hajléktalan lennék, nincs lóvém albérletre, úgyhogy...”

  #11 „A családja nagyon szeret engem, és ez tök jó érzés. Ezért maradok, csak miatta már nem maradnék.”

  #12 „Nincs önbizalmam, úgy érzem, ha ő se lenne, soha nem találnék csajt, senkit, aki lefeküdne velem, így hát maradok.”

  #13 „A külseje, főleg a teste miatt tartok ki. A személyisége taszít, olyan merev, mint egy funérlemez.”

  #14 „Egyszerűen csak nem merek egyedül maradni. Amúgy a barátnőm halálra idegesít, égnek áll a hátamon a szőr, ha csak kinyitja a száját.”

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Hősként ünnepli a TikTok a lányt, aki hűtlen pasijától orrplasztikát kért engesztelésül, és meg is mutatta, milyen szép lett
  „Tökre megérte” – mondja a lány a videóban, amelyet már kétmillióan láttak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 17.


  Megosztom
  Link másolása

  Igencsak felkavarta a TikTok népét az a kétségkívül merész lány, aki pasija félrelépése után rendhagyó húzásra szánta el magát, és mindezt részletesen elmagyarázta és meg is mutatta egy videóban - szúrta ki a YourTango.

  A lány elmesélte, hogy szerelme félrelépése természetesen nagyon megviselte, ám a pasi annyira könyörgött, hogy fogadja vissza, úgy fogadkozott, hogy bármit megtenne a megbocsátásért, hogy a lány végül a szaván fogta.

  Oké, akkor fizesd ki az orrplasztikámat. Amúgy is régóta meg akartam csináltatni, te meg eléggé beletapostál az önbizalmamba, ennyivel tartozol nekem" – közölte a fiúval.

  És amint a videóból is látszik, a dolog bejött. A pasi fizetett – egy orrplasztika 2000 dollárba, azaz körülbelül 800 ezer forintba kerül az Egyesült Államokban –, a lány pedig meg is mutatta a csinos-fitos végeredményt.

  A kommentelők teljesen odavoltak az ötletért.

  „Hát ez óriási, istennő vagy!”

  „A francba, én egy trópusi luxusutazást kértem, eszembe juthatott volna az orrplasztika is, jobban megéri.”

  „Ez az! Ha továbbra is akar téged, fizessen. Nehogy már ingyen vesztegest rá az idődet!”

  A lány egyébként a videó végén elárulta, hogy a csalfa férfiú végül újra félrelépett, úgyhogy lapátra tette. De az új, gyönyörű orra „így is megérte.”

  @userg01728011 #stitch with @itslilrockyy #cheater #funny #catchingcheaters ♬ original sound - 🎨


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  A reptérről lépett le az ara a vőlegény 5000 fontjával és összes csomagjával a romantikus, római esküvő előtt
  Megvárta, amíg a férfi kiment vécére, és tiplizett. A rendőrség körözi, a kétségbeesett férj-jelölt várja vissza.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan a bolondját járathatta a negyvenes, brit férfival az a nő, aki a felejthetetlenre tervezett, római álomesküvő előtt, percekkel a felszállást megelőzve, a reptéren hagyta faképnél megrökönyödött vőlegényét.

  A Daily Mail beszámolója szerint a férfi nemrég ismerkedett meg a hölggyel, és szinte napok alatt olyan halálosan beleszeretett, hogy egy nappal az utazás előtt meg is kérte a kezét. A nő azonnal igent mondott, és örömmel rábólintott arra is, hogy férj-jelöltjével másnap repülőre szálljanak, és Rómában összeházasodjanak.

  Ám a londoni Heathrow reptéren döbbenetes fordulatot vettek a dolgok. Amíg a vőlegény kiment vécére, az ara se szó, se beszéd elpárolgott. A kétségbeesett, szerelmes férfi riadóztatta a biztonságiakat, végül már az egész földi személyzet, és végül a rendőrség is a nőt kereste, de bottal üthették a nyomát.

  A dolog pikantériája, hogy az asszonyka a vőlegénye 5000 fontjával (2,3 millió forint) és összes csomagjával lécelt le, amelyekben több értékes holmi is volt. Annak a rendőrség szerint egyelőre nincs nyoma, hogy egy másik gépre szállt volna fel, legalábbis a saját nevén biztos nem, de az is lehet, hogy egyszerűen csak kisétált a reptérről.

  Néhány utas órákig próbált lelket önteni a vigasztalhatatlan vőlegénybe, akiben egy világ omlott össze. A rendőrség körözi a nőt, de még senkit se tartóztattak le. Egyelőre az se biztos, hogy a valódi nevén mutatkozott be a férfinak.

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása