LIFE

  7 meghatározó mondat, amit minden nőnek hallania kellene a 25. születésnapján

  Mielőtt elsiklanál felettük, vedd észre, mennyi motivációt is rejtenek magukban!
  Sassy - sassy.hu
  2019. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Máris rengeteg leckét megtanultál és tengernyi élményt megtapasztaltál, ám a java mégis még csak ezután jön. Itt az ideje ünnepelni! Van pár mondat, amit biztosan megkapsz majd születésnapi ajándékaid mellé, és ez pontosan így van jól.

  1."Negyed évszázados lettél!"

  Legelőször is: a 25. születésnapján bizony senki sem menekülhet a némilég elcsépelt (és valószínüleg túlértékelt) megállapítástól, miszerint betöltötte, sőt mi több, megérte a negyed évszázados kort. Valószínűleg bele lesz vésve egy legjobb baráttól kapott képeslapba vagy egy apai üzenetbe minimum. Nyilván szarkasztikus választ érdemel, ám sokszor nem realizáljuk, milyen sorsfordító is lehet ez a kijelentés. Szimplán azért mivel megadja nekünk az esélyt arra, hogy meghatározzuk, mit is jelent nekünk személy szerint 25 évesnek lenni. Jelentheti például azt, hogy elég tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy a lehető legjobb életet megteremtsük magunknak - ugyanakkor éppen elég időnk marad még arra is, hogy valójában megéljük és kiélvezzük azt.

  2."Engedd el!"

  Ha szülinapod van, ha nincs, mindig jó, ha emlékeztetnek arra, hogy mire is éri meg energiát és időt áldozni. Lehet, hogy most éppen a zsúfolt időbesztásod vagy egy jelentéktelen vita miatt rágod magad, de hidd el, ha elengeded az apró bosszúságokat, sokkal boldogabb leszel. Valójában gyakran olyan dolgok miatt aggódnk, amik nem is biztos, hogy be fognak következni, vagy pedig egyáltalán nem tőlünk függnek. Változtass ezen a hozzáállásodon a 25. szülinapod aprópóján, tudd, hogy végül minden úgy alakul, ahogy alakulnia kell. Az aggodalmaskodás csupán felesleges plusz súlyokat fog helyezni a válladra.

  3. "Csak menj tovább, végül el fogod érni a célodat!"

  Vannak emberek, akik mikor betöltik a 25-öt, hirtelen elkezdenek idegeskedni amiatt, hogy nem ott tartanak az életükben, ahol "tartaniuk kéne". Másokhoz hasonlítják magukat, főként olyan személyekhez, akik például sokat utaznak, sok pénzt keresnek, legalábbis a közösségi oldalaik alapján. Ilyenkor ott pörög a kérdés a fejünkben, hogy vajon mi mikor fogunk ott tartani? De hadd szögezzünk le valamit: pontosan ott vagy, ahol lenned kell. A saját ösvényeden, ami személyre szabott módon vezet át azon az életen, ami csakis a tiéd. Ezért haladj csak lépésenként, és bármennyire klisés, kövesd a szíved, a megérzéseid és a vágyaidat. Senki más oly nagyon vágyott élete nem tudna olyan boldoggá tenni, mint a sajátod.

  4. "Találd meg a szépséget mindenhol és mindenben!"

  Ahogy felnősz, észreveheted, hogy a reggeli rutin, a kávéfőzés, a munkába való készülődés mind belevésődik a napjaidba. Ez teljesen rendben van. A kulcs csupán az, hogy továbbra is észrevedd a szépséget mindenféle szituációban és pillanatban. Nézz a megszokott környezetedre egy kicsit más szemmel! Vedd észre a kedvességet abban, ahogy az emberek, akár az ismeretlenek is megajándékoznak egy-egy kedves gesztussal. Vagy ahogy a napfelkelte és napnyugta különleges fénycsíkokat fest a szobád falára. Mindig van valami, amit kicsit jobban értékelhetünk és szerethetünk, mint ahogy azt korábban tettük, 25 év után pedig még gyakrabban emlékeztetheted magad erre.

  5. "Te vagy a kedvenc emberem!"

  Ez az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb dolog, amit mondhatnak neked a 25. születésnapodon. Ez a kedves kijelentés származhat egy legjobb barátodtól, a munkahelyi "férjedtől", egy családtagodtól vagy a szerelmedtől is. Valószínűleg alátámasztják majd pár szeretett közös emlékkel, amit végeláthatatlan nevetés kísér. Hidd el, ez az ember egész életében inspirációt merít majd belőled és örömmel tölti veled az idejét - és fordítva.

  6. "Higyj magadban!" 

  Lehet, hogy forgatni kezded a szemed, ha valaki előhozakodik ezzel a tanáccsal a születésnapodon. Talán nyálas és tipikus, de egy ilyen mérföldkő esetében valójában indokolt. Hiszen már eddig is annyi mindent elértél. Fantasztikus emlékeket kreáltatok a barátaiddal, számos nagy lépést tettél az álmaid felé és megfejtettétek a felnőttéválás alapvető titkait. Ettől függetlenül nem veregetted meg a saját vállad, pedig hidd csak el, megérdemelsz egy kis szeretet magadtól. Vedd figyelembe, hogy honnan indultál és hol tartasz most. Realizáld azokat a pillanatokat, amikor teljes szívvel hittél önmagadban, és nézd meg, mennyi mindent elértél ennek köszönhetően.

  7. "Mire vársz még?"

  Végül, de nem utolsósorban minden 25 éves lánynak hallania kell egy kérdést: "Mire vársz még?" Egyszerűnek tűnik, de rengeteg motivációt, ambíciót és inspirációt rejt magában, amik csak rád várnak. Az igazság az, hogy lehet, hogy a szíved mélyén még mindig vársz valamire vagy valakire. Elképzelhető, hogy míg ezek fel nem oldódnak, a fizetésed nem mered a szenvedélyedbe fordítani, vagy kimondani olyan fontos dolgokat, minthogy "Szeretlek", a legelső alkalommal. Ezen változtatni kell! Ragadd meg ezt a lehetőséget és vedd észre, mi az, ami visszatart attól, hogy a lehető legjobb életedet éld. 

  Forrás: EliteDaily


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Ebben a három csillagjegyben nem lehet megbízni
  Ne áruld el nekik a titkaidat!

  Megosztom
  Link másolása

  Sokszor hallhatjuk, hogy egy kapcsolatban nincs fontosabb dolog a bizalomnál – és ez nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a baráti viszonyokra, sőt még a családtagokra is igaz. Azt viszont, főleg a mai világban, már elég nehéz eldönteni, hogy megbízhatunk-e a másikban vagy sem. Nos, ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes lehet az asztrológiához fordulni: az egyes csillagjegyek ugyanis gyakran hordoznak hasonló személyiségjegyeket, így ez jó kiindulópontot jelenthet.

  A következőkben a három legkedvégé megbízható állatövi jegyet mutatjuk be: ha épp valamelyikükkel van dolgod, akkor érdemes jól átgondolni, hogy mit osztasz meg vele!

  3. Kos

  A kosoknak van egyfajta természetes ambíciójuk a sikerre, azaz: egy belső tűz hajtja őket, hogy mindig, mindenben a legjobbak legyenek. Ez egyben azt is jelenti, hogy tűi őket a versenyszellem, így semmi és senki nem állhat az útjukba, ha éppen el akarnak érni valamit. Ha valaki mégis megpróbálja, akkor azt piszkos eszközökkel is képesek félreállítani.

  2. Ikrek

  Az Ikrek jegy szülötteire az jellemző leginkább, hogy nagyon szociálisak, imádnak társaságban lenni és népszerűek is. Emiatt persze könnyen be is olvadnak bármilyen társaságba, ami azt is jelenti, hogy állandó változtatgatják a véleményüket és a hangulatukat. Éppen ezért igen nehéz olvasni bennük: soha nem tudhatjuk, hogy igazából mire gondolnak. Tehát, ha valamilyen fontos kérdésben bíznád magad egy Ikrek jegyűre, gondold át újra!

  1. Nyilas

  A nyitott, barátságos, közvetlen Nyilas egyfolytában csapong. Hajlamos gyakran váltogatni a baráti társaságait, a karrierjét, sőt, még a lakhelyét is – ez teszi őket igazán egyedivé. Ugyanakkor, ha az élet nagy dolgairól van szó, kissé hajlamosak könnyelműnek lenni. Gyakran beleütik az orrukat mások dolgába és nem képesek titkot sem tartani. És bár az ember minden helyzetben számíthat rájuk, a titkait biztosan nem fogják megtartani.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LIFE
  Kiborultak a netezők az esküvői videón, amelyen a szertartás elején a szomszéd hangosan elkezdi nyírni a füvet
  Az ifjú pár a saját hangját se hallotta, a szomszédasszony meg csak zúgatta a fűnyírót.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan felháborította a TikTok és a Reddit népét az az esküvői videó, amelyet egy elkeseredett menyasszony posztolt - számol be róla a YourTango. A fiatal nő elmondása szerint vőlegényével úgy döntött, hogy a szertartást a házuk előtti, hatalmas előkertben tartják meg. Arrafelé nincsenek kerítések, így a szomszédok is láthatták, amint a ház előtti napokban előkészítik a ceremóniát, a virágfüzér-kaput és a székeket a vendégeknek.

  Ezért sokkolta annyira a násznépet és természetesen a házasulókat, amikor abban a percben, hogy a menyasszony romantikus zene kíséretében odasétált a vőlegényéhez és a paphoz, a szomszéd házban lakó nő teljes erőből felzúgatta a fűnyírógépet, és elkezdte nyírni a háza előtti pázsitot.

  "Az egész esküvői ceremónia alatt folytatta. A saját házassági eskünket se hallottuk tőle. És jól tudta, mit csinál, pár méterre volt tőlünk, látta, hogy épp esküvő zajlik. Nem mentem oda, mert féltem, hogy lecsapom, és nem akartam ezzel elrontani az eküvőm napját. Na nem mintha nem romlott volna el így is" - panaszolta az ara.

  A kommentelők többsége felháborodott.

  "Kiben van ennyi rosszindulat, hogy ilyet csináljon? Nem bírta ki azt az egy órát? Elképesztő, milyen undorító emberek vannak."

  "Szándékosan tönkretenni valakinek az esküvőjét...aljas húzás. Nézni is rossz."

  De akadta olyanok is, akik az ifjú párt hibáztatták. Szerintük nem volt jó ötlet otthon tartani az esküvőt, vannak erre elkerített helyek, ahol senki sem zavarja őket. Mások szerint pedig a szomszédasszonynak is van igazsága: talán elfoglalt ember, aki nem igazíthatja a napi teendőit és a ház körüli munkáit a szomszéd esküvőjéhez.

  @vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  „Önző, gazdag ribancnak neveztek” – Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét
  A tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. Az orvosok segítségét kérte.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  A 34 éves brit tévésztár, Danielle Lloyd álmában sem gondolta, mit szabadít el, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy párjával Kaliforniába utaznak ötödik gyerekük megfogantatására, ugyanis úgynevezett “nemválasztó” orvosi beavatkozással garantáltan kislányt akarnak. Danielle üzenetek ezreit kapta a Twitteren és az Instagramon, és elmondása szerint korántsem kedveseket. Főleg olyan nők támadtak rá, akiknek nem sikerül teherbe esniük.

  “Visszataszító, önző, gazdag ribancnak neveztek, akinek inkább hálásnak kellene lennie, hogy van négy gyönyörű fia” – mesélte Danielle.

  Előző házasságából tényleg van három, mostani párjával, Michael O’Neill-lel pedig egy negyedik fia.

  “Olyan mély vágy él bennem egy kislány után, hogy nem tudok neki ellenállni. Én imádtam az anyámat, miért ne lehetne az én kislányomnak is egy hasonló kötődése?” – kérdezi az egykori modell.

  A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Tény, hogy a dolog nem olcsó mulatság. Egyetlen beavatkozás 12 ezer fontba, azaz több mint 4 millió forintba kerül, és ez csak egy “kör” – valószínűleg többször kell próbálkozni.

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  Videó - Családi tömegverekedés tört ki egy szülinapi bulin egy e-cigiért
  Az 50. születésnap hatalmas családi verekedésben tört ki.

  Megosztom
  Link másolása

  A családi összejöveteleken gyakran tör ki veszekedés, azonban ez a brit család most mindenen túltett. Egy e-cigi miatt hatalmas verekedésbe fulladt a szülinapi buli - számolt be róla a Sun.

  Lisa Keegan éppen 50. születésnapját az ünnepelte családja és ismerősei körében, amikor kitört a dráma. A 40 éves barátja, Adam elvette az e-cigarettáját az egyik tinédzsertől.

  Lisa lányának barátja, az 52 éves Tony ezután a segítségére sietett, a vita pedig elfajult és kitört a pokol.

  A drámai felvételeken látszik, ahogy a két férfi részegen a földön kapálózik, miközben próbálják megütni egymást.

  A születésnapos Lisa ezután közbelépett, hogy szétválassza a párt, csakhogy Tony véletlenül őt is megütötte.

  Hallani lehet, a videón, ahogy azt kiabálja, hogy "nem, te bántalmazol engem", mielőtt a lánya, Colleen elesik egy székben. A dühös Lisanak ezután sikerül szétválasztania a verekedőket, de a feldühödött Tony ekkor megragad egy széket, hogy riválisára szegezze.

  Az őrületes videó itt tekinthető meg.

  Végül a helyi rendőrség sietett a helyszínre, hogy megállítsa a zűrzavart.

  „Csak egyszer vagy 50 éves, és ezt a születésnapot biztosan nem fogom elfelejteni! Káosz volt”

  - nyilatkozta Lisa az eset után bulijáról.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk