LIFE

  7 meghatározó mondat, amit minden nőnek hallania kellene a 25. születésnapján

  Mielőtt elsiklanál felettük, vedd észre, mennyi motivációt is rejtenek magukban!
  Sassy - sassy.hu
  2019. február 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Máris rengeteg leckét megtanultál és tengernyi élményt megtapasztaltál, ám a java mégis még csak ezután jön. Itt az ideje ünnepelni! Van pár mondat, amit biztosan megkapsz majd születésnapi ajándékaid mellé, és ez pontosan így van jól.

  1."Negyed évszázados lettél!"

  Legelőször is: a 25. születésnapján bizony senki sem menekülhet a némilég elcsépelt (és valószínüleg túlértékelt) megállapítástól, miszerint betöltötte, sőt mi több, megérte a negyed évszázados kort. Valószínűleg bele lesz vésve egy legjobb baráttól kapott képeslapba vagy egy apai üzenetbe minimum. Nyilván szarkasztikus választ érdemel, ám sokszor nem realizáljuk, milyen sorsfordító is lehet ez a kijelentés. Szimplán azért mivel megadja nekünk az esélyt arra, hogy meghatározzuk, mit is jelent nekünk személy szerint 25 évesnek lenni. Jelentheti például azt, hogy elég tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy a lehető legjobb életet megteremtsük magunknak - ugyanakkor éppen elég időnk marad még arra is, hogy valójában megéljük és kiélvezzük azt.

  2."Engedd el!"

  Ha szülinapod van, ha nincs, mindig jó, ha emlékeztetnek arra, hogy mire is éri meg energiát és időt áldozni. Lehet, hogy most éppen a zsúfolt időbesztásod vagy egy jelentéktelen vita miatt rágod magad, de hidd el, ha elengeded az apró bosszúságokat, sokkal boldogabb leszel. Valójában gyakran olyan dolgok miatt aggódnk, amik nem is biztos, hogy be fognak következni, vagy pedig egyáltalán nem tőlünk függnek. Változtass ezen a hozzáállásodon a 25. szülinapod aprópóján, tudd, hogy végül minden úgy alakul, ahogy alakulnia kell. Az aggodalmaskodás csupán felesleges plusz súlyokat fog helyezni a válladra.

  3. "Csak menj tovább, végül el fogod érni a célodat!"

  Vannak emberek, akik mikor betöltik a 25-öt, hirtelen elkezdenek idegeskedni amiatt, hogy nem ott tartanak az életükben, ahol "tartaniuk kéne". Másokhoz hasonlítják magukat, főként olyan személyekhez, akik például sokat utaznak, sok pénzt keresnek, legalábbis a közösségi oldalaik alapján. Ilyenkor ott pörög a kérdés a fejünkben, hogy vajon mi mikor fogunk ott tartani? De hadd szögezzünk le valamit: pontosan ott vagy, ahol lenned kell. A saját ösvényeden, ami személyre szabott módon vezet át azon az életen, ami csakis a tiéd. Ezért haladj csak lépésenként, és bármennyire klisés, kövesd a szíved, a megérzéseid és a vágyaidat. Senki más oly nagyon vágyott élete nem tudna olyan boldoggá tenni, mint a sajátod.

  4. "Találd meg a szépséget mindenhol és mindenben!"

  Ahogy felnősz, észreveheted, hogy a reggeli rutin, a kávéfőzés, a munkába való készülődés mind belevésődik a napjaidba. Ez teljesen rendben van. A kulcs csupán az, hogy továbbra is észrevedd a szépséget mindenféle szituációban és pillanatban. Nézz a megszokott környezetedre egy kicsit más szemmel! Vedd észre a kedvességet abban, ahogy az emberek, akár az ismeretlenek is megajándékoznak egy-egy kedves gesztussal. Vagy ahogy a napfelkelte és napnyugta különleges fénycsíkokat fest a szobád falára. Mindig van valami, amit kicsit jobban értékelhetünk és szerethetünk, mint ahogy azt korábban tettük, 25 év után pedig még gyakrabban emlékeztetheted magad erre.

  5. "Te vagy a kedvenc emberem!"

  Ez az egyik legfontosabb és legmeghatározóbb dolog, amit mondhatnak neked a 25. születésnapodon. Ez a kedves kijelentés származhat egy legjobb barátodtól, a munkahelyi "férjedtől", egy családtagodtól vagy a szerelmedtől is. Valószínűleg alátámasztják majd pár szeretett közös emlékkel, amit végeláthatatlan nevetés kísér. Hidd el, ez az ember egész életében inspirációt merít majd belőled és örömmel tölti veled az idejét - és fordítva.

  6. "Higyj magadban!" 

  Lehet, hogy forgatni kezded a szemed, ha valaki előhozakodik ezzel a tanáccsal a születésnapodon. Talán nyálas és tipikus, de egy ilyen mérföldkő esetében valójában indokolt. Hiszen már eddig is annyi mindent elértél. Fantasztikus emlékeket kreáltatok a barátaiddal, számos nagy lépést tettél az álmaid felé és megfejtettétek a felnőttéválás alapvető titkait. Ettől függetlenül nem veregetted meg a saját vállad, pedig hidd csak el, megérdemelsz egy kis szeretet magadtól. Vedd figyelembe, hogy honnan indultál és hol tartasz most. Realizáld azokat a pillanatokat, amikor teljes szívvel hittél önmagadban, és nézd meg, mennyi mindent elértél ennek köszönhetően.

  7. "Mire vársz még?"

  Végül, de nem utolsósorban minden 25 éves lánynak hallania kell egy kérdést: "Mire vársz még?" Egyszerűnek tűnik, de rengeteg motivációt, ambíciót és inspirációt rejt magában, amik csak rád várnak. Az igazság az, hogy lehet, hogy a szíved mélyén még mindig vársz valamire vagy valakire. Elképzelhető, hogy míg ezek fel nem oldódnak, a fizetésed nem mered a szenvedélyedbe fordítani, vagy kimondani olyan fontos dolgokat, minthogy "Szeretlek", a legelső alkalommal. Ezen változtatni kell! Ragadd meg ezt a lehetőséget és vedd észre, mi az, ami visszatart attól, hogy a lehető legjobb életedet éld. 

  Forrás: EliteDaily


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Videó – Az egész net a pofátlan sirályon röhög, aki rendszeresen besurran csipszet lopni a helyi Tescóba
  Eddig majdnem 140 ezer forintnyi kaját lopott el. Egy szemfüles vásárló vette videóra, és buktatta le.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A The Sun brit lap számolt be arról a pofátlan sirályról, "aki" Devonban, Paignton település egyik Tescójába jár be rendszeresen nassolnivalót lopni.

  A bolti szarkát (aki sirály) egy éber vásárló, Liam Brown videózta le a telefonjával, aki így számolt be az esetről: "Már sokszor láttam itt ólálkodni, de most egyenesen rárepült a motorháztetőmre, így tudtam, hogy rosszban sántikál. Videózni kezdtem a telefonommal, és ...hát ez bizony tettenérés."

  A videó nem is lehetne egyértelműbb: a sirály óvatosan körbenéz, aztán besettenkenik az automata ajtón, amikor az kinyílik, majd hamarosan kisurran, a csőrében egy zacskó cheddar-sajtos csipsszel.

  A Tesco munkatársai nincsenek meglepve, azt mondják, tudnak a tolvaj sirályról, naponta legalább háromszor lop valamit. Becslésük szerint ebben az évben legalább 300 font (140 ezer forint) értékű kaját csent el. A kedvence a cheddar-sajt, abból mindenféle csipsz jöhet neki.

  A bolt dolgozói és a vezetőség nem veszik nagyon a szívükre, inkább röhögnek rajta. Becenevet is adtak neki: Steven Seagull (a "seagull" magyarul sirályt jelent).


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk