LIFE

  5 (nehéz) lépés, amivel TÉNYLEG felépülhetsz egy szakítás után

  Mi előre szóltunk, hogy nem lesz egyszerű... de hidd el, hogy megéri belevágni!
  Sassy - sassy.hu
  2022. március 29.


  Megosztom
  Link másolása

  Bárki bármit mond, egy szakítás felér egy valódi traumával. Ilyenkor a fájdalom, a veszteségérzet és a gyász elegye kerít a hatalmába, és ezzel nincs is semmi baj. Ez sajnos akkor is igaz, ha a szakítást te kezdeményezted, vagy ha már mindketten boldogtalanok voltatok a kapcsolatban.

  Ha tehát olyan helyzetbe kerültél, amikor meg kell tanulnod továbblépni, akkor olvass tovább: az alábbi öt lépésre igen nehéz lesz rávenned magad, de a segítségükkel idővel újra teljes és boldog életet élhetsz majd!

  1. Hagyd, hogy fájjon

  Bizony! Nagyon fontos, hogy ne nyomd el az érzelmeidet, akkor sem, ha könnyeket csalnak a szemedbe. Hiszen lehetetlen úgy felépülni valamiből, ha először nem járod meg a poklot, amit ez a veszteség okoz. Ha kell, vegyél ki pár nap szabadságot, maradj otthon, sírd ki a szemeidet a létező összes izzadtságszagú romantikus filmen. Hagyd, hogy az érzelmeid könnyek, kiabálás vagy bármi más formájában kiszakadjanak belőled! Ha már kipucoltad őket magadból, akkor kezdődhet a munka – saját magadon.

  1. Beszélj róla

  Sajnos elkerülhetetlen, hogy a legközelebbi barátaiddal és a családoddal beszélj arról, hogy mi történt. Tudjuk, hogy ilyenkor az ember hajlamos magába fordulni – ilyenkor nem veszed fel a telefont és nem válaszolsz az üzenetekre. Ez egy ideig rendben van, de egyszer el kell kezdened megnyílni nekik – már csak azért is, mert ha nem közvetlenül a szakítás után teszed meg, akkor később kell majd visszatérned rá, amikor már elkezdtek begyógyulni a sebeid. Ez pedig felér egy kínzással. Szóval miután kisírtad magad, válaszolj nekik és öntsd ki a szíved! Meglátod, sokkal könnyebbnek érzed majd magad, ráadásul lehet, hogy lesz egy-két szuper tippjük is a továbbiara vonatkozóan.

  [caption id="attachment_18202" align="alignnone" width="2560"]Alex Green/Pexels Alex Green/Pexels[/caption]

  1. Törődj magaddal!

  A legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz, az, ha hagyod magad hosszú távon is belesüppedni a letargiába – ez egyenes út a depresszió felé. Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor tehetsz ellene, mégpedig azzal, hogy jól bánsz magaddal, amit a tested meghálál majd. Étkezz egészségesen, járj el futni vagy jógázni, figyelj oda a rendszeres, pihentető alvásra!

  1. Jutalmazd meg magad!

  Régóta kinéztél magadnak egy táskát vagy egy nyakláncot? Ki szeretnéd próbálni a kedvenc márkád legújabb szemhéjfesték-palettáját? Itt az idő, hogy beruházz rá! Most igazán megérdemled, hiszen borzasztó dolgokon mentél keresztül. Szeresd magad, és mutasd is ki!

  1. Húzz egyértelmű határokat!

  Amivel a legtöbbet árthatsz magadnak ilyenkor, az nem más, mintha találsz egy búfelejtőt, valakit, aki különösebben nem érdekel, de legalább elvonja a figyelmed. Az a baj, hogyha ráunsz, akkor fog ismét tiszta erőből rád törni a szomorúság, ami hónapokkal a szakítás után is megtörténhet. Ilyenkor pedig még az is jó ötletnek tűnhet, hogy felkeresd az exed... Éppen ezért azt javasoljuk, hogy egy időre szüneteltesd a randizást, még akkor is, ha úgy érzed, jót tenne az önbizalmadnak. Egy kis flörtölés rendben van, hogy az önérzeted erőre kapjon, de semmi komolyabba ne bonyolódj bele, amíg fel nem gyógyultál teljesen!

   

  Fotó: Garon Piceli/Pexels

  Curiousmindmagazine


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Videó – Az egész net a pofátlan sirályon röhög, aki rendszeresen besurran csipszet lopni a helyi Tescóba
  Eddig majdnem 140 ezer forintnyi kaját lopott el. Egy szemfüles vásárló vette videóra, és buktatta le.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A The Sun brit lap számolt be arról a pofátlan sirályról, "aki" Devonban, Paignton település egyik Tescójába jár be rendszeresen nassolnivalót lopni.

  A bolti szarkát (aki sirály) egy éber vásárló, Liam Brown videózta le a telefonjával, aki így számolt be az esetről: "Már sokszor láttam itt ólálkodni, de most egyenesen rárepült a motorháztetőmre, így tudtam, hogy rosszban sántikál. Videózni kezdtem a telefonommal, és ...hát ez bizony tettenérés."

  A videó nem is lehetne egyértelműbb: a sirály óvatosan körbenéz, aztán besettenkenik az automata ajtón, amikor az kinyílik, majd hamarosan kisurran, a csőrében egy zacskó cheddar-sajtos csipsszel.

  A Tesco munkatársai nincsenek meglepve, azt mondják, tudnak a tolvaj sirályról, naponta legalább háromszor lop valamit. Becslésük szerint ebben az évben legalább 300 font (140 ezer forint) értékű kaját csent el. A kedvence a cheddar-sajt, abból mindenféle csipsz jöhet neki.

  A bolt dolgozói és a vezetőség nem veszik nagyon a szívükre, inkább röhögnek rajta. Becenevet is adtak neki: Steven Seagull (a "seagull" magyarul sirályt jelent).


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk