LIFE

  28 milliót tarhált össze partnereitől a magyar randis csaló - ha megkapta a pénzt, köddé vált

  Álnéven regisztrált, így ismerkedett meg gyanútlan nőkkel.
  Sassy - sassy.hu
  2022. április 22.


  Megosztom
  Link másolása

  Magyar Tinder-csalót lepleztek le a rendőrök.

  A vádirat szerint egy 52 éves férfi 2015 szeptembere és 2018 augusztusa között jellemzően társkereső oldalakon, álnéven regisztrálva ismerkedett meg nőkkel. A párkapcsolat ígéretével férkőzött közel hozzájuk, ezután különféle indokokkal pénzt kért tőlük.

  A vád szerint három nőtől összesen csaknem 28 millió forintot csalt ki.

  A férfi módszere az volt, hogy az ismerkedés során magáról valótlan dolgokat állított, illetve a ténylegesnél kedvezőbb életkörülményeket színlelt.

  Miután a nő bizalmába férkőzött, tőlük valótlan indokokra hivatkozva – kölcsön címén, vagy más ürüggyel – jellemzően pénzt csalt ki, aztán pedig számukra elérhetetlenné vált.

  Az első esetben, 2015-ben a férfi jogerős szabadságvesztés büntetését töltötte, amikor egy vele együtt fogvatartott elítélt által, levelezés útján megismerkedett az egyik sértett nővel, akihez a fenti módszerrel férkőzött közel. A szabadulása után szinte azonnal össze is költözött a sértettel annak XX. kerületi lakásában. A 2016 novemberéig tartó kapcsolatuk alatt különféle ürüggyel több részletben összesen csaknem 20 millió forintot csalt ki a sértettől.

  Volt, hogy azt ígérte, az átvett több millió forintból a sértettnek vásárol majd autót, más esetben az állítólagosan induló vállalkozásához kért kölcsön, megint más alkalommal egy külföldön tervezett közös vállalkozás költségeire kért 10 millió forintot.

  A nőnek nem volt ennyi pénze, így egy magánszemélytől kért kölcsön, amire fedezetként a saját lakását kínálta fel, amit emiatt később kénytelen is volt értékesíteni. Mindeközben a vádlott egyre súlyosbodó egészségügyi problémákra hivatkozott, „rohamokat” produkált a nő jelenlétében, majd 2016 márciusban egy sürgős külföldi szívműtétre hivatkozással hetekig távol volt. Visszatérése után még közös, külföldre költözéssel is hitegette a sértettet, miközben még különböző értéktárgyakat, valamint arany ékszereket csalt ki tőle, majd 2016 novemberében végleg elérhetetlenné vált.

  A vád szerinti másik két nőt a vádlott 2018-ban egy társkereső oldalon ismerte meg. Egyiküktől egy súlyos betegségre és egy külföldi, életmentő műtétre hivatkozással 3 millió forintot csalt ki, majd a sértett számára elérhetetlenné vált. A másik nőnek pedig magát valótlanul egy jól menő, ingatlan beruházásokkal foglalkozó vállalkozónak adta ki, és felajánlotta a sértettnek, hogy segít neki a megtakarított pénzét befektetni, ezáltal rövid időn belül megduplázni. A valótlan ígéret alapján a sértett 5 millió forintot adott a vádlottnak, aki ezután elérhetetlenné vált.

  A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség a többszörösen büntetett férfit egy esetben jelentős, két esetben nagyobb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntettével vádolja, és vele szemben fegyházbüntetés kiszabását indítványozza a vádiratban annak megállapításával, hogy a vádlott feltételes szabadságra nem bocsátható. A terhelt más – tárgyában a jelenlegi üggyel azonos – csalási ügy miatt jelenleg letartóztatásban van.

  Forrás: Magyarország Ügyészsége


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Videó – Az egész net a pofátlan sirályon röhög, aki rendszeresen besurran csipszet lopni a helyi Tescóba
  Eddig majdnem 140 ezer forintnyi kaját lopott el. Egy szemfüles vásárló vette videóra, és buktatta le.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A The Sun brit lap számolt be arról a pofátlan sirályról, "aki" Devonban, Paignton település egyik Tescójába jár be rendszeresen nassolnivalót lopni.

  A bolti szarkát (aki sirály) egy éber vásárló, Liam Brown videózta le a telefonjával, aki így számolt be az esetről: "Már sokszor láttam itt ólálkodni, de most egyenesen rárepült a motorháztetőmre, így tudtam, hogy rosszban sántikál. Videózni kezdtem a telefonommal, és ...hát ez bizony tettenérés."

  A videó nem is lehetne egyértelműbb: a sirály óvatosan körbenéz, aztán besettenkenik az automata ajtón, amikor az kinyílik, majd hamarosan kisurran, a csőrében egy zacskó cheddar-sajtos csipsszel.

  A Tesco munkatársai nincsenek meglepve, azt mondják, tudnak a tolvaj sirályról, naponta legalább háromszor lop valamit. Becslésük szerint ebben az évben legalább 300 font (140 ezer forint) értékű kaját csent el. A kedvence a cheddar-sajt, abból mindenféle csipsz jöhet neki.

  A bolt dolgozói és a vezetőség nem veszik nagyon a szívükre, inkább röhögnek rajta. Becenevet is adtak neki: Steven Seagull (a "seagull" magyarul sirályt jelent).


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk