LIFE

  15 dolog, amivel egy férfi holtbiztosan elüldözi maga mellől a normális lányokat

  Például a folyamatos nyafogás és panaszkodás elkényeztetett gyerek módjára, és a hűtlenkedés.
  Sassy - sassy.hu
  2022. július 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Elég sok lista kering arról a neten, hogy egy nő mivel üldözi el a férfiakat, és hogy mit tegyen, illetve ne tegyen, ha szeretne tartós kapcsolatot.

  Szerzőnk úgy gondolta, érdemes lenne a fiúknak is tudtukra adni, mivel mennek a lányok agyára, mivel üldözik el őket a közelükből. miért

  Nem, ez nem rinyálás, hanem jogos kritika. Nézzük a szubjektív listát, mitől menekül sikítva egy nő egy párkapcsolatban, mire érdemes figyelni.

  Féltékenykedés

  Öl, butít, és nyomorba dönt. Legtöbbször semmi alapja nincsen, csak a férfi kóros önbizalomhiánya, ami elsőre nem is tűnik fel, ám ilyen jelekből kiderülhet.

  Amikor a férfi a közös háztartás minden gondját a nőre hagyja,

  de dicséretet vár azért, ha néha "besegít". A párkapcsolatokban nincsen férfi dolga, meg nő dolga, férfi kötelessége, és nő kötelessége, hanem két egymással egyenrangú partnernek vannak feladatai. Még akkor sem lehet mindig, minden otthoni munkával a nőt magára hagyni, ha úgy egyeztetek meg, hogy ő viszi a háztartást, és otthon dolgozik, te pedig eljársz a munkahelyedre és hajtod a pénzt. Azt se várd el a párodtól, hogy legyen mindig egészséges, fitt és fáradhatatlan...

  Ígérgetés anélkül, hogy akár egy ígéretet is betartana ezek közül

  Több olyan nővel is beszéltem, akinek elege lett abból, hogy a tervekből soha nem lesz semmi, hogy a kérésekre az a válasz, hogy "persze, majd", és hogy a szép ígéretek mindegyike csupán hitegetés.

  Rendetlenség, igénytelenség és ápolatlanság

  Elvárod a lánytól, hogy mindig csinos, illatos legyen? És hogy az otthona (vagy a szobája) is csillogjon-villogjon a tisztaságtól? Hogy ne legyen szájszaga? Ne mutatkozzon piszkos cipőben? Ne legyen korpás és zsíros a haja? Nos, ezek az elvárások ugyanúgy rád is vonatkoznak!

  És ha szerinted az az alap, hogy a nő figyeljen a testére, sportoljon, ügyeljen az étrendjére, akkor hajrá, már kezdheted is a fogyókúrát és a rendszeres testedzést!

  Erőszakos viselkedés és durvaság

  Többször is írtunk a verbális és fizikai erőszakról. Ha nem bírsz "a természeteddel", kezeltesd magad, járj pszichoterápiára, menj el pszichológustól, keress indulatkezelési tréninget, tanulj meg asszertív módon kommunikálni, fejezd be a káromkodást.

  A nőkre tett lekicsinylő megjegyzések

  "Ezt úgysem tudod megcsinálni", "a nők agya" és "egy nőnek nem ezzel kellene foglalkoznia" típusú megjegyzésekkel csak azt éred el, hogy lapátra tesznek. Ha így gondolkodsz a nőkről, akkor miért is akarsz párkapcsolatban lenni? Mit is gondolsz a saját családodban a nőkről? Hm?

  Az idősekkel és gyerekekkel való gorombaság

  Igazság szerint a normális gondolkodású férfiaknak sem jön be, ha valaki bunkón viselkedik azokkal, akik gyengébbek nála. Ez a viselkedés jelzi egy nőnek, mire számíthat, ha közös gyermekeitek lennének, és hogyan bánnál vele, ha megöregedne vagy megbetegedne.

  Függőségek

  A párod NEM az orvosod, addiktológusod, ápolónőd, bejárónőd, anyukád - és te sem vagy kisbaba -, ja, és nem a pénztárcád, hogy ő finanszírozza a szerencsejátékot, a piálást vagy mást.

  Az érett, felnőtt gondolkodás teljes hiánya

  Ha nem tudsz felnőtt módon viselkedni, felelősséget vállalni, másokra tekintettel lenni, megpróbálni megoldani a problémáidat és nem vagy önálló, akkor ne csodálkozz azon, ha a nők kerülik a társaságodat.

  Folyamatos nyafogás és panaszkodás, mintha elkényeztetett kisgyerek lenne

  És ha a fentieket még negatív hozzáállással is tetézed, végképp nem a lányok a hibásak abban, ha megunják az örök elégedetlenkedést.

  Ha nem képes a nő szellemi és lelki partnere lenni

  Egyedül a szex jó együtt? Akkor nincsen túl sok értelme a párkapcsolatnak.

  Hűtlenkedés, és az azzal való takarózás, hogy hát a fiúk már csak ilyenek

  Gyakori érv, hogy a férfiaknak mindig nagyobb szabadság jár, mint a nőknek, ám ez hazugság és önáltatás. A hűtlenségről és a társ megcsalásáról ebben a cikkben található néhány gondolat, olvasd el, ha úgy érzed, neked "jár" a félrelépés.

  Megbízhatatlanság anyagi téren

  Ha mindig, mindenki és minden fontosabb, mint az együtt töltött idő

  Haverok, buli, horgászat, minden este ivászat - a kapcsolat és az intimitás kárára.

  Hazudozás

  A hazugságok miatt az emberek elveszítik az egymásba vetett bizalmukat. Ez a párkapcsolatokra is igaz.

  Te mit tennél a listára?

  Fotó: Illusztráció/Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Videó: Egy Uber-sofőr szó nélkül hazafuvarozta a hűtlen férjet és szeretőjét a feleségéhez, ünnepli a net
  A dallasi nő azt mondja: az ő kocsijában nincs helye „szemétládáknak”, elvégezte a karma helyett, amit kell.
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 28.


  Megosztom
  Link másolása

  Már több mint nyolc és félmillióan látták azt a döbbenetes videót, amelyet egy Uber-sofőrként dolgozó, Roni nevű, amerikai nő készített, és posztolt a TikTokra – számol be róla a YourTango.

  Roni döbbenetes magánakciót hajtott végre, amelyet nem szégyellt a világ elé tárni. Elmesélte, hogy aznap reggel egy férfit vett fel a házánál, látta, ahogy a felesége és a gyerekei elbúcsúznak tőle. A férfinél valami utazótáska-féle volt.

  Pár háztömbbel odébb, alig 7-8 kilométerre a családi fészektől a férfi megállította a kocsit, és beszállt mellé egy csinos nő – nem a felesége –, akivel azonnal ölelkezni és csókolózni kezdtek. Roni hallotta, hogy a nő ezután noszogatni kezdte a férfit, hogy mikor hagyja már ott a nejét, a pasi pedig nyugtatgatta, hogy adjon neki még egy kis időt.

  Roni itt pörgött be. A kért cím helyett fogta magát, és a mit sem sejtő szerelmeseket szépen visszafuvarozta – a férfi családi házába. Ott szó szerint kiparancsolta őket a cuccaikkal együtt az autóból. Hogy mi lett a vége, Roni már nem látta, de szerinte a feleség biztos kiszúrta a dolgot, egyébként meg mindegy is.

  Üzenem minden dallasinak és dallas környékinek, hogy az én kocsimban nincs helye szemétládáknak. Magánvállalkozó vagyok, nincs főnököm, nem felelek senkinek, aki olyasmit csinál az autómban, ami nem tetszik, úgy jár, mint ezek itt ketten. Ne nálam alázzátok meg a feleségeteket vagy a férjeteket, viselkedjetek ember módjára, mert a karma nagyon durva tud lenni, de én is” – üzente meg a videó végén leendő klienseinek Roni.

  A videó óriási sikert aratott, több mint 1,7 millió lájkja van, a kommentelők pedig hősként ünneplik a kérlelhetetlen sofőrt.

  @perfectly_unbroken ♬ original sound - 🌻UnBreakable🌻

  Címkép: TikTok/Pixabay


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  Hüledeznek a netezők a videón, amelyen egy lány a legjobb barátnője lánybúcsúján jelenti be, hogy terhes
  Sokak szerint nagyon ízléstelen húzás volt.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 04.


  Megosztom
  Link másolása

  Csaknem tízmillióan látták már a TikTokon a videót, amelyet egy Katie Jo nevű felhasználó töltött fel a platformra. A lány azt örökítette meg, amikor a lánybúcsúján az egyik legjobb barátnője mindenki teljes döbbenetére váratlanul bejelenti, hogy két hónapos terhes.

  A lányok egy homokos tengerparton vagy tóparton sorakoznak fel, kezükben pohárral, és játékosan, egymás után mondják bele a kamerába, hogy milyen márkájú ruhákat és ékszereket viselnek. Egyszer csak az egyik lány így szól: "Zara, Kendra Scott, Alyssa’s wedding, és...egy babapocak Riley-tól."

  A mögötte álló menyasszonynak szó szerint leesik az álla, csak kapkod levegő után a nagy hírtől. A barátnő eloszlatja a kétségeit: "Két hónapos terhes vagyok."

  A döbbenet teljesen lefagyasztja az ünneplő lányokat, ám a menyasszonyjelölt nagyon jól reagál: barátnője nyakába ugrik, gratulál neki, és a videóra is azt írja ki, mennyire szerei a barátnőjét, és hogy szerinte "a legjobb anya lesz a világon."

  Ám a kommentelők nem mind vették ilyen jól a dolgot. Rengetegen hozzászóltak, és sokan gondolták úgy, hogy a várandós lány tönkrevágta a legjobb barátnője lánybúcsúját, ami egyszerűen taplóság. Íme néhány a kommentek közül:

  "Ez a csaj azt gondolja, hogy az egész világnak körülötte kell forognia. Ez a barátnőd napja, az ő lánybúcsúja, hogy a fenébe jutott eszedbe ellopni a show-t? Nem tudtál várni egy napot?"

  "Hát, nagyon jól kezelte a menyasszony, én nem lettem volna ilyen jó fej. Tönkrevágta a lánybúcsúdat, mindenáron túl kellett ragyognia az ünnepeltet."

  "Ez csak egy lánybúcsú volt, nem az esküvő. Ha ott jelenti be, az tényleg gáz. De egészséges barátságnak tűnik, kibír ennyit. A menyasszonyjelölt meg örül, úgyhogy nincs itt semmi látnivaló."

  @katiejo_germany The best gift can’t wait to watch you be the best parents. ILY #bestfriend #MOH #pregnant #pregnancyannouncement #babymama #auntie ♬ original sound - Katie Jo

  YourTango


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  „28 év után ejtett egy másik nőért a tökéletes férjem, és CSAKIS én tehetek róla, mert nem feküdtem le vele”
  Az 53 éves Sara az Instagramon fedezte fel férje szeretőjét. Brutális nyíltsággal vállalja: megérti a párját, mert már csak kétévente volt szex közöttük.
  Sassy - sassy.hu
  2022. október 03.


  Megosztom
  Link másolása

  Az 53 éves Sara Collins, akit 28 év boldog házasság és három gyerek után, teljesen váratlanul hagyott el a férje egy másik nőért, kendőzetlenül őszinte cikkben számolt be az okokról a Daily Mail hasábjain.

  Sara 24 éves volt, amikor megismerkedett vele egykorú férjével. Óriási szerelem volt az övék, egy év múlva össze is költöztek, és összeházasodtak. A szex soha nem volt probléma közöttük: első gyerekük, a nagylányuk megszületéséig az asszony elbeszélése szerint naponta többször is szeretkeztek. A szülés után hörülbelül hat ónapig ez visszaszorult, már csak heti három-négy alkalommal bújtak össze, de még így is nagyon boldogok voltak.

  „A lányunk, és utána a fiunk születése után mindig volt a szexuális életünkben pár hónap szünet, a szoptatás miatt, meg igazság szerint nem is volt hozzá erőm meg kedvem, de Graham megértette. Nagyon empatikus férj volt, én a helyi wellness-központ vezető recepciósaként nagyon jól kerestem, a gyerekeket gyakorlatilag Graham nevelte, és a háztartást is főként ő vezette” – írja az asszony.

  „A harmadik gyerek, a fiunk születése után csúszott el valami. Akkor már 40 éves voltam, és császárral kellett szülnöm, egy ideig nem is volt biztos, hogy túléli a baba. Iszonyú nagy trauma volt.

  Utána hónapokig görcsölt a hasam, fájt a vágás, és lelkileg is teljesen alkalmatlan voltam a szexre. A gondolatától is rosszul lettem. Lassan be is léptem a menopauzát megelőző időszakba, és Grahammel az addig tényleg klassz szexuális életünk...valahogy elmaradt.”

  Sara egykori gyönyörű alakja szerinte sokat változott, jó néhány kilót felszedett, és a sportos, izmos férje mellett csúnyának érezte magát. A férje próbált kezdeményezni, sőt beszélni is igyekezett vele a szexről, de az asszony mindig elterelte a témát.

  „Úgy tíz éve gyakorlatilag végleg kizártam a férjemet a hálószobánkból – persze képletesen. Két évente, ha szeretkeztünk. Meg voltam róla győződve, hogy a tökéletes házasságunkhoz elég az együtt töltött, hosszú idő, a három gyerek, a szép otthonunk, a jólét, az egymás iránti szeretetünk és tiszteletünk. Nem kell ide a szex. Graham azonban nyilvánvalóan nem így gondolta.”

  Sara akkor sem gyanakodott, amikor a férje egy csinos nőbarátjával kezdett el futni meg edzeni járni. Jóideig ment ez így, amikor Sara véletlenül a férje Instagram-profilján, egy gyanús komment miatt elkezdett kattintgatni, és rábukkant a nő profiljára, ahol rengeteg képen a férjével együtt volt. Nem is nagyon titkolták.

  „Amikor szembesítettem Grahamet a dologgal, nem tagadott. Azt mondta, négy hónapja van együtt a nővel, testileg mindent megkap tőle, odavan érte, nem tehet róla, de már képtelen volt szex nélkül élni. Iszonyatosan összetörtem. Én költöztem el, mert a házban Graham édesanyja is velünk élt, ő gondozta, eljöttem, és azóta egy lakást bérelek. Két hónapig csak sírni tudtam, lefogytam, az egész világom összeomlott.

  Azután elkezdtem gondolkodni: vajon hogy jutottunk el odáig, hogy olyan könnyen mondtam nemet a szexre? Két évente feküdtem csak le a saját férjemmel? Nincs férfi, aki ezt kibírja. Kezdtem megérteni Graham álláspontját. Évekig próbálkozott. Megérteni, elfogadni, tolerálni, aztán közelíteni, szeretgetni, megbeszélni. Mindentől elzárkóztam. Csakis az én hibám, hogy idáig jutottunk” – szögezi le a nő.

  A férje afférja egyébként érdekes módon a szétköltözésük után véget is ért, de azután talált magának egy új párt, akivel Sara is jól kijön. Az asszony elmondása alapján mindketten bánják, hogy hagyták kicsúszni a kezük közül a házasságukat, és Graham is vállalja a maga részét. A férje úgy érzi, nem kommunikálta elég jól, hogy a testi szükségletei mennyire létfontosságúak a számára.

  Sara végül így zárja a beszámolóját:

  „Ha az ember boldog házasságban él, hajlamos azt hinni, ez örökké így lesz, tennie sem kell érte. Most, 53 évesen, elváltként, divatos szóval szingliként egyvalamiben biztos vagyok. Ha a lányom férjhez megy, a lelkére kötöm: soha ne hanyagolja el a szexet a házasságában, mert ha ő nem hajlandó lefeküdni a férjével, akkor előbb-utóbb valaki majd megteszi helyette.”

  Címkép: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  10 tapintatlan beszólás, amit nap mint nap a gyermektelenek arcába vágnak
  Mert mindig lesznek olyanok, akik szeretnek mások magánéletében vájkálni.
  Sassy - sassy.hu
  2022. szeptember 30.


  Megosztom
  Link másolása

  A gyermektelen felnőttek gyakran kapnak tapintatlan kérdéseket, sőt, kifejezetten bunkó beszólásokat másoktól. Különösen akkor, ha kiderül, hogy tudatosan nem vállalnak gyermeket, bármi is ennek az oka, vagy a tudatosan gyermektelen személy egy nő.

  A társadalmi nyomás nagy a gyermekteleneken, éppen ezért küszködnek sokat ezért, hogy ne mások elvárásai szerint kelljen élniük. Az őket érő negatív véleményektől azonban nem mindig tudják magukat függetleníteni.

  Bár van, aki nem rossz szándékkal mondja ezeket a kijelentéseket, az a baj velük, hogy elvárásokat közvetítenek, és nem hagyják meg a jogot a másik embernek azzal kapcsolatban, hogy eldönthesse, hogyan él.

  Nézzük, a Psychology Today című lap gondolatébresztő cikke alapján, hogy milyen kérdésekkel vagy állításokkal bombázzák a gyermekteleneket, illetve mit mondanak a kéretlen kritikusok, amikor kiderül, hogy a másiknak nincsen gyereke. A cikket nem fordítottuk le egy az egyben, inkább alapnak használtuk egy afféle vitaindító anyaghoz.

  1. "Ó, sajnálom. Hamarosan összejön!"

  Ezzel a kijelentéssel az a gond, hogy abból indul ki: minden ember akar gyereket és reméli is, hogy lesz neki. Pedig ez nem így van. Azok számára pedig bántó, akiknek azért nincsen gyermekük, mert meddők/terméketlenek, vagy egy, a családban előforduló súlyos, öröklött betegség miatt nem vállalnak gyermeket. És akad olyan ember is, akit a gyermekkorában elszenvedett abúzus traumatizált annyira, hogy nem akar családot, gyermeket.

  2. "Nem érezném magam igazi nőnek, ha nem lennének gyerekeim."

  Ez a kijelentés nem csak sértő, hanem azt a hamis képet közvetíti, hogy egy nő kizárólag akkor nevezhető nőnek, ha már gyermeket szült.

  3. "De hát annyira édesek a kisbabák! Nézd meg ezt a képet az unokatestvérem sógornője barátjának a nagybátyjának az újszülött gyerekéről."

  Nos, aki tudatosan gyermektelen, azt nem fogják meghatni a babafotók, akinek meg nem lehet gyerek, azt szíven döfi egy ilyen kijelentés. Úgyhogy az ilyen szöveget jobb magunkban tartani. A PsychologyToday szerzője arra is felhívja a figyelmet, hogy a fenti kijelentés azért is bajos, mert sokan nem csecsemő korú gyerekeket fogadnak örökbe, márpedig ezt ugyanúgy értékelni és bátorítani kell, mint a csecsemők örökbefogadását. Igen, a babák aranyosak – de más korú gyerekeknek is szükségük van szeretetre.

  4. "És mi lesz, ha a párod majd gyereket akar?"

  Akkor ezt majd ők ketten megbeszélik és megoldják. Ha pedig ez az akadálya egy komoly kapcsolatnak, akkor jobb, ha a felek nem maradnak együtt.

  5. "De nem akarod továbbörökíteni a nevedet/génjeidet?"

  Vagy nem tudja, vagy nem akarja, de a kéretlen beszólogatónak ehhez semmi köze.

  6. "Kifutsz az időből!" "Ketyeg a biológiai órád!"

  Erre a legjobb válasz az, hogy a gyermekvállalás egyrészt nem lóverseny, másrészt nem kötelező. Az idő meg úgyis telik, akármit csinálunk, tehát felesleges frusztrálnunk magunkat még emiatt is.

  7. "Ha egyszer lesz, imádni fogod!"

  Nem érdemes úgy nekivágni a gyermekvállalásnak, hogy nem igazán akarja valaki, de a környezete úgy van vele, hogy majd belenő a feladatba, hozzászokik, majd menet közben megszereti...

  8. "Ne mondd már, hogy az a feminista, karrierhajhász típus vagy!"

  Sajnos még mindig sok nőnek kell választani a karrier vagy a gyermekvállalás között, mert a kettőt egyszerre nehezen tolerálja a környezetük. Ugyan, miért ne lehetnének egy nőnek szakmai sikerei és gyermekei is egyszerre? Miért kell szembeállítani egymással a kettőt? És a kritika helyett miért nem segíti inkább a gyermeket vállaló, dolgozó nőket a környezetük abban, hogy ne egyedül rájuk háruljon a gyermeknevelés terhe, és hogy kibontakozhassanak a munkájukban?

  9. "De olyan jó szülő lennél!"

  Nem kell erőltetni annak, aki nem akarja, és nem kell vele bántani azt, akinek nem lehet saját gyermeke.

  10. "Biztos jó, hogy így ráérsz/ennyi szabad időd van."

  Ilyen beszólást "Jaj, ti szinglik úgyis annyira ráértek!" szerkesztőségünk gyermektelen és éppen akkor egyedülálló tagjai is kaptak már. Ez a szöveg nettó irigykedés, semmi más. Nem láthatunk bele teljesen a másik életébe, nem tudhatjuk, mivel küzd. Ha pedig nem küzd a másikk semmivel, akkor miért ne lehetne szabad ideje, miért ne örülhetne ennek? talán bűn?

  Ti milyen szövegeket raknátok a listára?

  Fotó: Illusztráció/Pixabay.com


  Megosztom
  Link másolása