LIFE

  12 nem mindennapi ok, amiért a férfiak szakítottak a párjukkal

  Vannak köztük elég hajmeresztőek - vicces és rossz értelemben is.
  Sassy - sassy.hu
  2018. november 24.


  Megosztom
  Link másolása

  A párkapcsolatok bizony, bonyolult dolgok, és nagyon nehéz lehet megállapítani, hogy mikor kell véget vetni egy szerelemnek. És mivel minden éremnek két oldala van, még a legrosszabb párkapcsolatnak is megvannak a jó pillanatai.

  12 férfi bevallotta, mik voltak azok az abszurd, elképesztő vagy szívszorító dolgok, amikért úgy döntöttek, véget kell vetniük párkapcsolatuknak.

  1. Elviselhetetlen nevetés

  Tom nem bírta elviselni barátnője nevetését: „Rádöbbentem, hogy a legszörnyűbb nevetése van a világon. Bár nem voltunk együtt sokáig, de komolyan mondom, hogy a legrosszabb volt, és nem bírtam tovább.”

  2. Más pasi nevét mondta

  Mike barátnőjének nem sikerült a megfelelő nevet mondania. Amikor egyszer tökrészegen hazajött, lovagolni akart a fiú hátán, miközben folyamatosan Marknak nevezte.

  3. Részeg randalírozás

  "Az egyetem alatt jártam egy lánnyal, aki éjjel beszökött a szobámba egy buli után, és felébresztett, majd lehányta a falam és az ágyam."

  4. Furcsa bemutatkozás az apósnak

  Egy fiú arról számolt be, hogy barátnője édesapja ölébe ült, mikor életében először találkozott vele a srác apukájának szülinapján. „Az apukámon kívül senkinek sem tetszett a dolog.”

  5. Titkos üzengetések

  Daniel egy nyaralás után szakított barátnőjével, aki végig a bátyjával SMS-ezett. Később kiderült, hogy a „tesónak” sokatmondó képeket küldött a lány, és a srác igazából az exe volt.

  6. Kajamánia

  A közös vacsorák fontosak egy pár életében, de talán csak akkor, ha mindenki a saját tányérjából eszik. „Nincs gondom azzal, hogy megosszam a kajámat, de az új csajom nem tudott leállni. Egy haverom világított rá, hogy állandóan féladagokat eszek, de a teljes árat fizetem. Imádok enni, az tuti.”

  7. Zaklatás

  "Egy veszekedésünk után reggel arra ébredtem, hogy 60-szor hívott, és megannyi síró, könyörgő és mérges üzenetet hagyott a telefonomon. A csaj két emelettel felettem lakott a koliban."

  8. Rossz időzítés

  „Négy hónapja voltunk együtt, amikor egyszer csak bejött a fürdőbe, miközben én zuhanyoztam, és kakilt egyet. Tudtam, hogy vége van a dolognak.”

  9. Egy bizonyos tetoválás

  „Akkor jöttem rá, hogy nincs tovább, mikor megláttam a feneke fölött található Furby tetkóját.”

  10. Rossz alsónadrág

  Dev és akkori barátnője jó pár hónapja együtt voltak, amikor a lány visszahozta az egyik alsógatyáját. A boxer viszont nem a srácé volt.

  11. Titkolózás

  „Észrevettem, hogy elkezdte állandóan kóddal elzárni a telefonját és az iPadjét, és nagyon titokzatosan viselkedett, amikor üzeneteket kapott. Egy nap viszont lelépett edzeni, mielőtt az iPad-je automatikus billentyűzára bekapcsolt volna, és én olyan paranoiás voltam, hogy megnéztem, mi történik: megláttam, hogy az exével flörtölő üzeneteket váltanak Facebookon. Aztán jól szórakoztam, mikor mindenféle titkát elárultam a srácnak, és még egy pár másik embernek az ismerősei közül.”

  12. Félelem a szakítástól

  "Egy nap felébredtem a párom mellett, akivel majdnem egy éve együtt voltunk, és hirtelen nagyon féltem attól, hogy ki fog tenni, ezért gondoltam, inkább megelőzöm a dolgot. Azóta nagyon megbántam, hogy így tettem."

  Forrás: Metro


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Ebben a három csillagjegyben nem lehet megbízni
  Ne áruld el nekik a titkaidat!

  Megosztom
  Link másolása

  Sokszor hallhatjuk, hogy egy kapcsolatban nincs fontosabb dolog a bizalomnál – és ez nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a baráti viszonyokra, sőt még a családtagokra is igaz. Azt viszont, főleg a mai világban, már elég nehéz eldönteni, hogy megbízhatunk-e a másikban vagy sem. Nos, ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes lehet az asztrológiához fordulni: az egyes csillagjegyek ugyanis gyakran hordoznak hasonló személyiségjegyeket, így ez jó kiindulópontot jelenthet.

  A következőkben a három legkedvégé megbízható állatövi jegyet mutatjuk be: ha épp valamelyikükkel van dolgod, akkor érdemes jól átgondolni, hogy mit osztasz meg vele!

  3. Kos

  A kosoknak van egyfajta természetes ambíciójuk a sikerre, azaz: egy belső tűz hajtja őket, hogy mindig, mindenben a legjobbak legyenek. Ez egyben azt is jelenti, hogy tűi őket a versenyszellem, így semmi és senki nem állhat az útjukba, ha éppen el akarnak érni valamit. Ha valaki mégis megpróbálja, akkor azt piszkos eszközökkel is képesek félreállítani.

  2. Ikrek

  Az Ikrek jegy szülötteire az jellemző leginkább, hogy nagyon szociálisak, imádnak társaságban lenni és népszerűek is. Emiatt persze könnyen be is olvadnak bármilyen társaságba, ami azt is jelenti, hogy állandó változtatgatják a véleményüket és a hangulatukat. Éppen ezért igen nehéz olvasni bennük: soha nem tudhatjuk, hogy igazából mire gondolnak. Tehát, ha valamilyen fontos kérdésben bíznád magad egy Ikrek jegyűre, gondold át újra!

  1. Nyilas

  A nyitott, barátságos, közvetlen Nyilas egyfolytában csapong. Hajlamos gyakran váltogatni a baráti társaságait, a karrierjét, sőt, még a lakhelyét is – ez teszi őket igazán egyedivé. Ugyanakkor, ha az élet nagy dolgairól van szó, kissé hajlamosak könnyelműnek lenni. Gyakran beleütik az orrukat mások dolgába és nem képesek titkot sem tartani. És bár az ember minden helyzetben számíthat rájuk, a titkait biztosan nem fogják megtartani.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LIFE
  Kiborultak a netezők az esküvői videón, amelyen a szertartás elején a szomszéd hangosan elkezdi nyírni a füvet
  Az ifjú pár a saját hangját se hallotta, a szomszédasszony meg csak zúgatta a fűnyírót.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan felháborította a TikTok és a Reddit népét az az esküvői videó, amelyet egy elkeseredett menyasszony posztolt - számol be róla a YourTango. A fiatal nő elmondása szerint vőlegényével úgy döntött, hogy a szertartást a házuk előtti, hatalmas előkertben tartják meg. Arrafelé nincsenek kerítések, így a szomszédok is láthatták, amint a ház előtti napokban előkészítik a ceremóniát, a virágfüzér-kaput és a székeket a vendégeknek.

  Ezért sokkolta annyira a násznépet és természetesen a házasulókat, amikor abban a percben, hogy a menyasszony romantikus zene kíséretében odasétált a vőlegényéhez és a paphoz, a szomszéd házban lakó nő teljes erőből felzúgatta a fűnyírógépet, és elkezdte nyírni a háza előtti pázsitot.

  "Az egész esküvői ceremónia alatt folytatta. A saját házassági eskünket se hallottuk tőle. És jól tudta, mit csinál, pár méterre volt tőlünk, látta, hogy épp esküvő zajlik. Nem mentem oda, mert féltem, hogy lecsapom, és nem akartam ezzel elrontani az eküvőm napját. Na nem mintha nem romlott volna el így is" - panaszolta az ara.

  A kommentelők többsége felháborodott.

  "Kiben van ennyi rosszindulat, hogy ilyet csináljon? Nem bírta ki azt az egy órát? Elképesztő, milyen undorító emberek vannak."

  "Szándékosan tönkretenni valakinek az esküvőjét...aljas húzás. Nézni is rossz."

  De akadta olyanok is, akik az ifjú párt hibáztatták. Szerintük nem volt jó ötlet otthon tartani az esküvőt, vannak erre elkerített helyek, ahol senki sem zavarja őket. Mások szerint pedig a szomszédasszonynak is van igazsága: talán elfoglalt ember, aki nem igazíthatja a napi teendőit és a ház körüli munkáit a szomszéd esküvőjéhez.

  @vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  „Önző, gazdag ribancnak neveztek” – Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét
  A tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. Az orvosok segítségét kérte.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  A 34 éves brit tévésztár, Danielle Lloyd álmában sem gondolta, mit szabadít el, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy párjával Kaliforniába utaznak ötödik gyerekük megfogantatására, ugyanis úgynevezett “nemválasztó” orvosi beavatkozással garantáltan kislányt akarnak. Danielle üzenetek ezreit kapta a Twitteren és az Instagramon, és elmondása szerint korántsem kedveseket. Főleg olyan nők támadtak rá, akiknek nem sikerül teherbe esniük.

  “Visszataszító, önző, gazdag ribancnak neveztek, akinek inkább hálásnak kellene lennie, hogy van négy gyönyörű fia” – mesélte Danielle.

  Előző házasságából tényleg van három, mostani párjával, Michael O’Neill-lel pedig egy negyedik fia.

  “Olyan mély vágy él bennem egy kislány után, hogy nem tudok neki ellenállni. Én imádtam az anyámat, miért ne lehetne az én kislányomnak is egy hasonló kötődése?” – kérdezi az egykori modell.

  A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Tény, hogy a dolog nem olcsó mulatság. Egyetlen beavatkozás 12 ezer fontba, azaz több mint 4 millió forintba kerül, és ez csak egy “kör” – valószínűleg többször kell próbálkozni.

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  Videó - Családi tömegverekedés tört ki egy szülinapi bulin egy e-cigiért
  Az 50. születésnap hatalmas családi verekedésben tört ki.

  Megosztom
  Link másolása

  A családi összejöveteleken gyakran tör ki veszekedés, azonban ez a brit család most mindenen túltett. Egy e-cigi miatt hatalmas verekedésbe fulladt a szülinapi buli - számolt be róla a Sun.

  Lisa Keegan éppen 50. születésnapját az ünnepelte családja és ismerősei körében, amikor kitört a dráma. A 40 éves barátja, Adam elvette az e-cigarettáját az egyik tinédzsertől.

  Lisa lányának barátja, az 52 éves Tony ezután a segítségére sietett, a vita pedig elfajult és kitört a pokol.

  A drámai felvételeken látszik, ahogy a két férfi részegen a földön kapálózik, miközben próbálják megütni egymást.

  A születésnapos Lisa ezután közbelépett, hogy szétválassza a párt, csakhogy Tony véletlenül őt is megütötte.

  Hallani lehet, a videón, ahogy azt kiabálja, hogy "nem, te bántalmazol engem", mielőtt a lánya, Colleen elesik egy székben. A dühös Lisanak ezután sikerül szétválasztania a verekedőket, de a feldühödött Tony ekkor megragad egy széket, hogy riválisára szegezze.

  Az őrületes videó itt tekinthető meg.

  Végül a helyi rendőrség sietett a helyszínre, hogy megállítsa a zűrzavart.

  „Csak egyszer vagy 50 éves, és ezt a születésnapot biztosan nem fogom elfelejteni! Káosz volt”

  - nyilatkozta Lisa az eset után bulijáról.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk