LIFE

  10 ok, amiért a nővéred a legfontosabb nő az életedben

  Persze az anyukád után. Egy nagyobb testvér lehet néha kritikus vagy kiállhatatlan, de mindig számíthatsz rá.
  Sassy - sassy.hu
  2019. február 06.


  Megosztom
  Link másolása

  Akinek testvére van, olyan természetesnek veszi, hogy fel se fogja, mekkora mázli is ez az életben. Van egy mindennél erősebb szövetségesed, aki ha még ráadásul nő is, megérti minden problémádat, és akkor is melletted fog állni, ha a barátnőid sorra cserbenhagynak. Összeszedtük a 10 legfontosabb okot, amiért a nővéred mindig is a legklasszabb nő marad az életedben.

  #1 Segít, hogy mélyebbre láss a dolgokban

  Egyszerűen azért, mert már ő is átélte. Bölcsebb és tapasztaltabb - ha csak néhány évvel is - és nem utolsósorban jobban ismer téged bármelyik barátnődnél. A tanácsaival segít, hogy mélyebben, komplexebben láss rá mindenre, ami történik veled.

  #2 Önmagad lehetsz vele

  Lássuk be, aki látott már kakis pelenkában, vagy a homokozóban lezúzott, vérző térddel, az előtt nincs mit rejtegetned, nem igaz? A nővéreddel együtt nőttél fel, életed legcikisebb, legnehezebb, leggázabb helyzeteiben is ott voltatok egymásnak, láttátok egymást - hát persze hogy ő az az ember, akinek soha nem kell maszkolnod, őszinte lehetsz vele, és vállalhatod a gyengeségeidet is.

  via GIPHY

  #3 Mindig ott van neked

  Szerelmes lettél? Vagy épp összetörték a szíved? Tanácstalan vagy, elveszett, vagy épp darabjaidra estél szét? A barátnők nagy része sajnos ilyen helyzetekben úgy eltűnik, mint a kámfor. De a nővéredet ilyenkor is felhívhatod. Akár az éjszaka közepén is. Nem fog irigykedni, nem fog ítélkezni. Ha bajban vagy, a támaszod lesz, mert olyan természetesek vagytok egymásnak, mint a levegő.

  #4 Ő látja a legobjektívebben a dolgokat

  Egyszerűen azért, mert semmi érdeke nem fűződik ahhoz, hogy hízelegjen neked. Nem azt fogja mondani, amit hallani szeretnél, hanem amit valóban gondol. Lehet, hogy ez elsőre fájdalmas, vagy nem tetszik neked, de hidd el: a nővéred lesz mindig a legőszintébb barátod. Aki tudja, hogy csakis azzal segít neked, ha a maguk valóságában tárja eléd az élet dolgait, és nem plasztikázza az igazságot.

  via GIPHY

  #5 Bármikor turkálhatsz a szekrényében

  Az a cuki lazacszín top kéne, amit nemrég vett, és te felvennéd egy fontos randira? Vagy egy dögös koktélruha, mert a munkád kapcsán meghívtak egy elegáns estélyre, és nincs egy göncöd, amit felvegyél? A nővéred gardróbja a lehetőségek végtelen tárháza, nyugodtan turkálhatsz, kölcsönözhetsz belőle, nem fogja zokon venni.

  #6 Önbizalmat ad neked

  Mert ő hisz benned. Talán jobban, mint a szüleid. Hiszen míg felnőttetek, olyan dolgokat is látott belőled, amiket a szüleid elől gondosan eltitkoltál. A nővéred pontosan ismeri a kudarcaidat, a fájdalmaidat, a félelmeidet, és azt is, hogyan küzdesz ellenük. És bízik benned, mert látja az erődet, azt, ahogyan átlépsz a buktatókon. Ő a legnagyobb drukkered.

  #7 Megért téged

  Neki nem kell elmagyaráznod, hogy mit hoztál a gyerekkorodból, milyen szülői elvárásokkal, esetleg túlzott nyomással kell együtt élned, mert a nővéred mindezt pontosan tudja. Minden rezdülésedet érti, hiszen ott volt, amikor ezek gyökeret vertek benned. A nővéred "lát" téged, minden fölösleges szó és kitárulkozás nélkül.

  #8 Ő a legjobb barátnőd

  Mert ő volt a legelső az életedben - a születésed óta - és több időt töltöttél vele, mint bárki mással. Ez már önmagában különlegessé teszi, és többé, fontosabbá, mint bárki más a világon.

  via GIPHY

  #9 Mindig hazamehetsz hozzá

  Akár hosszabb ideig is együtt lakhattok - ha már külön él -, de ha csak egy-két éjszakára van szükséged a kanapéján, az is teljesen oké. Ő mindig egy biztos pont, akihez menekülhetsz, ha az életedben összezavarodnak a dolgok. Vagy ha egyszerűen csak egy kis "otthonos" érzésre vágysz.

  #10 Ő adja a legjobb tanácsokat

  Ennek okait az előző pontokban már felsoroltuk. Egy dologban biztos lehetsz: mivel mindenkinél jobban ismer téged, és tényleg jót akar neked - no meg azért pár évvel tapasztaltabb is nálad - az ő tanácsaira mindig érdemes lesz odafigyelned. A nővéred fontos példakép és útmutató lehet az életedben, akinek a véleményére nyugodtan adhatsz.

  via GIPHY

  InspiretoChange /Címkép: Pexels/


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Ebben a három csillagjegyben nem lehet megbízni
  Ne áruld el nekik a titkaidat!

  Megosztom
  Link másolása

  Sokszor hallhatjuk, hogy egy kapcsolatban nincs fontosabb dolog a bizalomnál – és ez nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a baráti viszonyokra, sőt még a családtagokra is igaz. Azt viszont, főleg a mai világban, már elég nehéz eldönteni, hogy megbízhatunk-e a másikban vagy sem. Nos, ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes lehet az asztrológiához fordulni: az egyes csillagjegyek ugyanis gyakran hordoznak hasonló személyiségjegyeket, így ez jó kiindulópontot jelenthet.

  A következőkben a három legkedvégé megbízható állatövi jegyet mutatjuk be: ha épp valamelyikükkel van dolgod, akkor érdemes jól átgondolni, hogy mit osztasz meg vele!

  3. Kos

  A kosoknak van egyfajta természetes ambíciójuk a sikerre, azaz: egy belső tűz hajtja őket, hogy mindig, mindenben a legjobbak legyenek. Ez egyben azt is jelenti, hogy tűi őket a versenyszellem, így semmi és senki nem állhat az útjukba, ha éppen el akarnak érni valamit. Ha valaki mégis megpróbálja, akkor azt piszkos eszközökkel is képesek félreállítani.

  2. Ikrek

  Az Ikrek jegy szülötteire az jellemző leginkább, hogy nagyon szociálisak, imádnak társaságban lenni és népszerűek is. Emiatt persze könnyen be is olvadnak bármilyen társaságba, ami azt is jelenti, hogy állandó változtatgatják a véleményüket és a hangulatukat. Éppen ezért igen nehéz olvasni bennük: soha nem tudhatjuk, hogy igazából mire gondolnak. Tehát, ha valamilyen fontos kérdésben bíznád magad egy Ikrek jegyűre, gondold át újra!

  1. Nyilas

  A nyitott, barátságos, közvetlen Nyilas egyfolytában csapong. Hajlamos gyakran váltogatni a baráti társaságait, a karrierjét, sőt, még a lakhelyét is – ez teszi őket igazán egyedivé. Ugyanakkor, ha az élet nagy dolgairól van szó, kissé hajlamosak könnyelműnek lenni. Gyakran beleütik az orrukat mások dolgába és nem képesek titkot sem tartani. És bár az ember minden helyzetben számíthat rájuk, a titkait biztosan nem fogják megtartani.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LIFE
  Kiborultak a netezők az esküvői videón, amelyen a szertartás elején a szomszéd hangosan elkezdi nyírni a füvet
  Az ifjú pár a saját hangját se hallotta, a szomszédasszony meg csak zúgatta a fűnyírót.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan felháborította a TikTok és a Reddit népét az az esküvői videó, amelyet egy elkeseredett menyasszony posztolt - számol be róla a YourTango. A fiatal nő elmondása szerint vőlegényével úgy döntött, hogy a szertartást a házuk előtti, hatalmas előkertben tartják meg. Arrafelé nincsenek kerítések, így a szomszédok is láthatták, amint a ház előtti napokban előkészítik a ceremóniát, a virágfüzér-kaput és a székeket a vendégeknek.

  Ezért sokkolta annyira a násznépet és természetesen a házasulókat, amikor abban a percben, hogy a menyasszony romantikus zene kíséretében odasétált a vőlegényéhez és a paphoz, a szomszéd házban lakó nő teljes erőből felzúgatta a fűnyírógépet, és elkezdte nyírni a háza előtti pázsitot.

  "Az egész esküvői ceremónia alatt folytatta. A saját házassági eskünket se hallottuk tőle. És jól tudta, mit csinál, pár méterre volt tőlünk, látta, hogy épp esküvő zajlik. Nem mentem oda, mert féltem, hogy lecsapom, és nem akartam ezzel elrontani az eküvőm napját. Na nem mintha nem romlott volna el így is" - panaszolta az ara.

  A kommentelők többsége felháborodott.

  "Kiben van ennyi rosszindulat, hogy ilyet csináljon? Nem bírta ki azt az egy órát? Elképesztő, milyen undorító emberek vannak."

  "Szándékosan tönkretenni valakinek az esküvőjét...aljas húzás. Nézni is rossz."

  De akadta olyanok is, akik az ifjú párt hibáztatták. Szerintük nem volt jó ötlet otthon tartani az esküvőt, vannak erre elkerített helyek, ahol senki sem zavarja őket. Mások szerint pedig a szomszédasszonynak is van igazsága: talán elfoglalt ember, aki nem igazíthatja a napi teendőit és a ház körüli munkáit a szomszéd esküvőjéhez.

  @vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  „Önző, gazdag ribancnak neveztek” – Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét
  A tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. Az orvosok segítségét kérte.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  A 34 éves brit tévésztár, Danielle Lloyd álmában sem gondolta, mit szabadít el, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy párjával Kaliforniába utaznak ötödik gyerekük megfogantatására, ugyanis úgynevezett “nemválasztó” orvosi beavatkozással garantáltan kislányt akarnak. Danielle üzenetek ezreit kapta a Twitteren és az Instagramon, és elmondása szerint korántsem kedveseket. Főleg olyan nők támadtak rá, akiknek nem sikerül teherbe esniük.

  “Visszataszító, önző, gazdag ribancnak neveztek, akinek inkább hálásnak kellene lennie, hogy van négy gyönyörű fia” – mesélte Danielle.

  Előző házasságából tényleg van három, mostani párjával, Michael O’Neill-lel pedig egy negyedik fia.

  “Olyan mély vágy él bennem egy kislány után, hogy nem tudok neki ellenállni. Én imádtam az anyámat, miért ne lehetne az én kislányomnak is egy hasonló kötődése?” – kérdezi az egykori modell.

  A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Tény, hogy a dolog nem olcsó mulatság. Egyetlen beavatkozás 12 ezer fontba, azaz több mint 4 millió forintba kerül, és ez csak egy “kör” – valószínűleg többször kell próbálkozni.

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  Videó - Családi tömegverekedés tört ki egy szülinapi bulin egy e-cigiért
  Az 50. születésnap hatalmas családi verekedésben tört ki.

  Megosztom
  Link másolása

  A családi összejöveteleken gyakran tör ki veszekedés, azonban ez a brit család most mindenen túltett. Egy e-cigi miatt hatalmas verekedésbe fulladt a szülinapi buli - számolt be róla a Sun.

  Lisa Keegan éppen 50. születésnapját az ünnepelte családja és ismerősei körében, amikor kitört a dráma. A 40 éves barátja, Adam elvette az e-cigarettáját az egyik tinédzsertől.

  Lisa lányának barátja, az 52 éves Tony ezután a segítségére sietett, a vita pedig elfajult és kitört a pokol.

  A drámai felvételeken látszik, ahogy a két férfi részegen a földön kapálózik, miközben próbálják megütni egymást.

  A születésnapos Lisa ezután közbelépett, hogy szétválassza a párt, csakhogy Tony véletlenül őt is megütötte.

  Hallani lehet, a videón, ahogy azt kiabálja, hogy "nem, te bántalmazol engem", mielőtt a lánya, Colleen elesik egy székben. A dühös Lisanak ezután sikerül szétválasztania a verekedőket, de a feldühödött Tony ekkor megragad egy széket, hogy riválisára szegezze.

  Az őrületes videó itt tekinthető meg.

  Végül a helyi rendőrség sietett a helyszínre, hogy megállítsa a zűrzavart.

  „Csak egyszer vagy 50 éves, és ezt a születésnapot biztosan nem fogom elfelejteni! Káosz volt”

  - nyilatkozta Lisa az eset után bulijáról.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk