LIFE

  10 ok, amiért a legjobb barátnőd tényleg az egyik legjobb dolog az életedben

  "A legjobb barátsághoz csak az kell, hogy egyformán legyetek hülyék." Na jó, a pszichológusok szerint azért ennél több...
  Sassy - sassy.hu
  2019. február 25.


  Megosztom
  Link másolása

  Terapeuta, ivó- és sírócimbora, nulla-huszonnégyes rucikölcsönző, állandó lelki támasz. Akivel elég csak egymásra pillantanotok, és több évnyi élmény, bepisilős röhögés, nyári vízparti lazulás, tévé elé bekuckózott, téli pasi-kibeszélés pereg le mindkettőtök agyában. A legjobb barátnő egy nagyon komoly rang, amit fiatal korban még könnyen osztogatunk, de aztán hamar rájövünk, hogy bizony többnyire tényleg csak egy marad - jó, van, akinél 2-3 - aki egyáltalán megérdemli ezt a kifejezést. Íme a dolgok, amikről valóban megismerszik a legjobb barátnő.

  #1 Tökéletesen elfogad

  Egy igazán felnőtt baráti kapcsolatnak az a lényege, hogy nincs benne se maszkolás, se rivalizálás, se kihasználás. A legjobb barátnő épp attól az, mert ismer téged, "mint a rossz pénzt", mégis úgy fogad el, úgy szeret, ahogy vagy. Támogat minden döntésedben, és igen, elmondja, hogy ha félt téged, vagy valamit szerinte másképp kéne tenned, de soha nem kritizál élesen vagy bántóan.

  #2 Odafigyel

  A felületes csacsogás is nagyon kellemes időtöltés néha, de egy igazi barátnak az az ismertetőjele, hogy valóban mély beszélgetéseket lehet vele lefolytatni. Nemcsak élből reagál a dolgokra, amiket mondasz, nem tudja le a választ egy "Aha", vagy "Jaaaa" felkiáltással, hanem tényleg odafigyel, és megpróbál érdemi válaszokat adni. És persze ő is megosztja veled a fontos érzelmeit, gondolatait, gondjait.

  via GIPHY

  #3 Áldozatot hoz

  Lehet, hogy ez csak annyi, hogy kivisz a reptérre, ha más nem tud, vagy ha épp romjaidban heversz, inkább átjön, hogy veled legyen, és még a pasiját is "félreteszi" addig. A legjobb barátnőd nem fél elhagyni a komfortzónáját miattad, mert a prioritás-listáján az elsők között vagy. Része vagy az életének, nemcsak egy B-terv, ha épp nincs jobb dolga.

  #4 Törődő

  Vagyis olyan dolgokat is észrevesz, amiket ki sem mondasz. Ha tudja, hogy hajlamos vagy felfázni, odadob neked egy vastag zoknit, ha nála vagy. Tudja, hogy szorongsz a másnapi fogorvostól, ezért felhív és csacsog veled egy kicsit, hogy elterelje a figyelmedet. Ha érzi, hogy szomorú vagy mondjuk egy fiú miatt, kitalál valami nőcis programot, amivel jobb kedvre derít. Kérned sem kell, mert szavak nélkül is ott van neked.

  #5 Megbízható

  Akár az éjszaka közepén is felhívhatod, ha baj van. Tudod, hogy nem fog cserben hagyni.

  #6 Bírja a hülyeségeidet

  Mindenkinek vannak hibái, rossz napjai. Neked is. A legjobb barátnődnek nem kell magyarázkodnod, ha szét vagy csúszva vagy rád jön az öt perc. Tudja már, hogyan kell bánni veled, mikor jobb békén hagyni, és mikor vágysz törődésre.

  #7 Jobban érzed magad tőle

  Az egyik legbiztosabb belső iránytű. Ha a barátnődre gondolsz, és önkéntelenül mosolyra húzódik a szád, ha a vele való beszélgetés vagy program után tele vagy pozitív energiával, akkor nincs vita: ő a te embered.

  via GIPHY

  #8 Tükröt tart

  Vagyis pontosan látod benne önmagadat, a jó és a rossz tulajdonságaiddal együtt. És az a klassz, hogy mindezeket meg is tudod vele beszélni. Nem kell attól félned, hogy elítél, nem kell mentegetőznöd azért, aki vagy. Felszabadulsz mellette, mert nincs megfelelési kényszer.

  #9 Bőghetsz a vállán

  Valld be őszintén: nagyon kevés ember van, akivel ezt megengeded magadnak. Talán csak ő egyedül. Ha vele vagy, nyugodtan kiengedheted a fájdalmadat. Ez felér egy terápiával.

  #10 Kiáll érted

  A legjobb barátnőd nem fog hátba támadni. Sőt, ha valaki a hátad mögött bánt, "átharapja a torkát." Igen, csak képletesen, de a lényeg, hogy kiáll érted, a szövetségetek valódi és megbonthatatlan.

  via GIPHY

  Psychology Today


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  A nyaralásán tetováltatott magára a fiatal lány, borzasztó vége lett – Megrázó videón mutatja be, mi történt
  A „Mit ne csinálj” rovatunk következő szereplője...

  Megosztom
  Link másolása

  Jackie Floww azonnal a legfelkapottabb tartalomgyártók közé került TikTokon, amikor megmutatta a nagyvilágnak, mi történt, miután a nyaralásán egy sárkányt tetováltatott magára. A lány, akit egyébként platformon csak Dragon girlként ismernek, tehát a hátára készíttetett egy kisebb mintát, azonban nem igazán figyelhetett a tetoválóművész tanácsaira.

  A tetoválás felvarratása után ugyanis ugyanúgy folytatta a nyaralását, mint addig: sütkérezett a napon és fürdött a tengerben.

  Ennek pedig sajnálatos módon meg is lett az eredménye: a tetováláson és körülötte végig duzzadt, gennyesnek látszó felület képződött. Ezt pedig videókon is megmutatta a követőinek, akik egytől egyig elszörnyülködtek a látványtól. Figyelem: csak erős idegzetűek kattintsanak a videóra!

  @jackiefloww ☀️🕶 #tattoo #beachvibes #sun ♬ original sound - Cara

  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad” – 14 sokkolóan őszinte indok férfiaktól, hogy VALÓJÁBAN miért vannak együtt a barátnőjükkel
  A valóság néha kiábrándítóbb, mint a rossz előérzet.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 04.


  Megosztom
  Link másolása

  A szerelemben semmi sem biztos, ahogy az sem, hogy kettőtök közül ki szeret jobban, ki érzi magát valóban elkötelezettnek, és ki az, aki - lássuk be - jórészt érdekből van benne egy párkapcsolatban.

  A leggyakoribb indok persze az, hogy az emberek nem szeretnek egyedül lenni, és a magánynál még egy átmeneti „parkolópálya” is jobb.

  A Daily Mail beszámolója szerint azonban a kapcsolatok mozgatórugói között számos kifejezetten prózai, sőt lehangoló is van.

  Az anonim közösségi oldalon, a Whisperen fiúk és férfiak küldhették be névtelenül a VALÓDI okot, amiért még együtt vannak a barátnőjükkel. A jelszó az volt: csak őszintén! A lap azután listázta a 14 legdurvábbat. Íme.

  #1 „Csak azért vagyok még együtt a barátnőmmel, mert nem akarok csalódást okozni a nagyinak, annyira szereti.”

  #2 „Csak az tart a csajom mellett, hogy imádnivaló kutyája van.”

  #3 „A barátnőm rengeteg drága cuccot vesz nekem, jól keres, ezért nem léptem még le.”

  #4 „Nagyon gazdag anyja van, ha meghal, a barátnőmmel mi öröklünk mindent, ez a fő ok, amiért vele vagyok.”

  #5 „Szerelmes vagyok a legjobb barátomba, de titkolnom kell, erre a legjobb fedősztori egy másik kapcsolat, egy másik nővel.”

  #6 „A csajom minden nap elvisz kocsival edzeni suli után. Nekem nincs kocsim, szükségem van rá.”

  #7 „Hát, azt hiszem, főként azért vagyok együtt a nőmmel, mert ha szakítanánk, egyedül megölne az unalom.”

  #8 „Azért vagyok a barátnőmmel, mert neki én vagyok az első fiúja, és szeretném, ha örülne. Nekem amúgy semmi kedvem ehhez a kapcsolathoz.”

  #9 „Mellette várom ki, amíg az exem visszafogad. Vagy legalábbis amíg találok valakit, akit annyira fogok szeretni, mint az exemet.”

  #10 „A barátnőmnél lakom, amúgy hajléktalan lennék, nincs lóvém albérletre, úgyhogy...”

  #11 „A családja nagyon szeret engem, és ez tök jó érzés. Ezért maradok, csak miatta már nem maradnék.”

  #12 „Nincs önbizalmam, úgy érzem, ha ő se lenne, soha nem találnék csajt, senkit, aki lefeküdne velem, így hát maradok.”

  #13 „A külseje, főleg a teste miatt tartok ki. A személyisége taszít, olyan merev, mint egy funérlemez.”

  #14 „Egyszerűen csak nem merek egyedül maradni. Amúgy a barátnőm halálra idegesít, égnek áll a hátamon a szőr, ha csak kinyitja a száját.”

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Tízmillióan látták a videót a kutyáról, aki olyan boogie-boogie szökdécselést vág le a gyepen, mintha be lenne tépve
  Egyszerre táncol, riszál, pattog, farokcsóvál, és vigyorog. Ehhez még csak hasonlót se láttunk.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 02.


  Megosztom
  Link másolása

  Határozottan feldobja mindenki napját az a videó, amely szélsebesen járja körbe a netet, már csaknem tízmillióan látták, csak a Twitteren.

  A videó alighanem a világ egyik legboldogabb blökijét mutatja be, amint igen szokatlan, szökdécselő tánclépésekkel lejt végig vélhetően a gazdája udvarának gyepén. Hogy valaki betanította-e, vagy egyszerűen csak így fejezi ki mérhetetlen elégedettségét az élettel, nem tudni, mindenesetre a látványt a nézők és a kommentelők is imádják.

  Egyszerűen nem lehet nem felvidulni ezen a "boldog, boldog, boldog" négylábún - ahogy az aláfestő zene szövege is mondja.


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  A reptérről lépett le az ara a vőlegény 5000 fontjával és összes csomagjával a romantikus, római esküvő előtt
  Megvárta, amíg a férfi kiment vécére, és tiplizett. A rendőrség körözi, a kétségbeesett férj-jelölt várja vissza.
  Sassy - sassy.hu
  2022. augusztus 15.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan a bolondját járathatta a negyvenes, brit férfival az a nő, aki a felejthetetlenre tervezett, római álomesküvő előtt, percekkel a felszállást megelőzve, a reptéren hagyta faképnél megrökönyödött vőlegényét.

  A Daily Mail beszámolója szerint a férfi nemrég ismerkedett meg a hölggyel, és szinte napok alatt olyan halálosan beleszeretett, hogy egy nappal az utazás előtt meg is kérte a kezét. A nő azonnal igent mondott, és örömmel rábólintott arra is, hogy férj-jelöltjével másnap repülőre szálljanak, és Rómában összeházasodjanak.

  Ám a londoni Heathrow reptéren döbbenetes fordulatot vettek a dolgok. Amíg a vőlegény kiment vécére, az ara se szó, se beszéd elpárolgott. A kétségbeesett, szerelmes férfi riadóztatta a biztonságiakat, végül már az egész földi személyzet, és végül a rendőrség is a nőt kereste, de bottal üthették a nyomát.

  A dolog pikantériája, hogy az asszonyka a vőlegénye 5000 fontjával (2,3 millió forint) és összes csomagjával lécelt le, amelyekben több értékes holmi is volt. Annak a rendőrség szerint egyelőre nincs nyoma, hogy egy másik gépre szállt volna fel, legalábbis a saját nevén biztos nem, de az is lehet, hogy egyszerűen csak kisétált a reptérről.

  Néhány utas órákig próbált lelket önteni a vigasztalhatatlan vőlegénybe, akiben egy világ omlott össze. A rendőrség körözi a nőt, de még senkit se tartóztattak le. Egyelőre az se biztos, hogy a valódi nevén mutatkozott be a férfinak.

  A címkép illusztráció: Pixabay


  Megosztom
  Link másolása