LIFE

  10 dolog, amiről intelligens ember nem beszél a munkahelyén

  Például mert nem tartozik másra...
  Sassy - sassy.hu
  2022. április 01.


  Megosztom
  Link másolása

  Biztosan a te életedben is akadnak olyan dolgok, amiről soha nem akarsz beszélni a munkahelyeden. Vagy olyan, amit a kollégádtól nem szeretnél hallani.

  Ezek egy része teljesen magán jellegű információ, más része pedig vagy sértő lehet a többiek számára, vagy pedig úgynevezett önmagát beteljesítő jóslat.

  Arra is érdemes ügyelni a munkahelyeden a jó kapcsolat érdekében, hogy miként fogalmazod meg a mondanivalódat.

  Több olyan téma is van, amit nem tanácsos feszegetni. Összegyűjtöttünk egy sor olyan kijelentést, amitől inkább tartózkodnod kell a főnököd, a beosztottaid vagy a munkatársaid jelenlétében.

  1. A családi szennyes kiteregetése

  Nem tartozik a kollégáidra az összes családi problémád, az, hogy ki mikor kinek mit mondott, ki mit csinált, hogyan bánt el veled valaki, te hogyan álltál bosszút, kivel nem vagy beszélőviszonyban, megcsaltad-e a párodat és a többi. A magán jellegű információkkal vagy kiszolgáltatod magad, és ezzel visszaélhetnek, vagy terhet raksz a kollégáid vállára, hiszen nekik is megvan a maguk baja, akkor is, ha nem beszélnek róla.

  2. A nemi életed a pároddal

  Még akkor sem kell belemenned, ha mindenki más beszél a saját szexuális életéről és úgy érzed, szinte belekényszerítenek abba, hogy te is ossz meg a sajátodról mindenfélét. Nem kötelező, egy udvarias mondattal kivághatod magad.

  3. Mások testének, külsejének hossza taglalása

  Tényleg annyira érdekes, hogy kinek mekkora a feneket,a hasa, hogy miért vesz fel miniszoknyát, hogy miért pólót hord és nem inget, hogy mikor kellene - szerinted - fodrászhoz mennie? Tényleg ennyire ráérsz a munkahelyeden, hogy ezzel foglalkozol a meló helyett? Akkor téged túlfizetnek.

  Semmi közünk hozzá, ki hogyan öltözködik, milyen a testalkata, ki van-e gyúrva, sovány-e vagy kövér-e (mások szerint).

  4. Mit NEM tudsz megcsinálni

  Van, aki állandóan panaszkodik arra, hogy mi NEM fér az idejébe, mit nem tud megcsinálni, mit nem akar megtenni, hogy ez sem fog menni, az sem fog menni st., majd csodálkozik, ha elküldik azzal, hogy alkalmatlan a feladatára.

  5. Meleg viccek

  Nem tudhatod, a munkahelyeden ki milyen irányultságú, és felesleges, valamint durva másokon gúnyolódni.

  6. A nőkön való élcelődés

  Tartsd meg magadnak a szőke nős vicceket, az anyósvicceket, a feleségekről szóló anekdotákat, a szegény férfisorsról szóló tréfákat. Ne tegyél olyan kijelentéseket, hogy ezt vagy azt egy nő nem értheti, hogy "te csak nő vagy" "férfiember", "ti nők ilyenek meg olyanok vagytok", és attól, hogy valaki jó szakember, kemény főnök, nagy teherbírású és magas színvonalat megkövetelő kolléga, még nem kell megkérdőjelezned a nőiségét, vagy azt, hogy jó feleség/anya-e.

  7. Istenkáromlás, mások hitének becsmérlése

  Egyáltalán nem menő hívő vagy vallásos embereken való gúnyolódás. Az Istennel való tréfálkozás és a vele kapcsolatos káromkodás is olyan, amit jobb, ha ki nem ejtesz a szádon.

  8. A kollégáid anyagi helyzete

  A magánügye, ne turkálj más pénztárcájában, nagyon visszatetsző.

  9. Ki miért hülye - szerinted

  Ezt nem is kell magyarázni. Olyan nincsen, hogy MINDENKI MINDENT rosszul csinál, és senki nem ért semmihez, csak te vagy tökéletes.

  10. Mit csinálsz munka helyett a munkahelyeden

  Például részletezed a semmittevést, a lógást, hogy milyen trükkökkel éred el, hogy úgy tűnjön, dolgozol, pedig valójában semmit nem csinálsz. Vagy csak épp a minimumot. Magadról festesz ezzel nem túl hízelgő képet, és még a kirúgást is kockáztatod.

  Te mit tennél a listára?


  Megosztom
  Link másolása

  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Megrázó atrocitás ért néhány magyar influenszert egy budapesti strandon
  Már sehol nem lazíthat nyugodtan az ember?
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 18.


  Megosztom
  Link másolása

  „Az előző hétről egy elég kellemetlen és felháborító történetről szeretnék beszámolni”

  – kezdi 24 órán át elérhető Instagram sztoriját Király Lina, a @linaxxpanni oldal egyik influenszere. A lány elmeséli, hogy a múlt héten, amikor strandolni ment Szabó Hédivel és Palkovics Zórával – akiket szintén ismerhetünk a YouTube-ról és az Instagramról – szó szerint zaklatták őket a Palatinuson.

  Elmondása szerint azt már megszokták, hogy az utcán megbámulják őket a férfiak, amikor kamerázzák vagy fotózzák egymást, ez az eset azonban megrázóbb volt. Napozás közben ugyanis arra lettek figyelmesek, hogy egy 70 év körüli bácsi a feneküket fotózza. Erre odamentek hozzá, és megkérték őt, hogy törölje a fotókat, mire az mindent letagadott – viszont látták, hogy a kamera volt megnyitva a telefonján, miközben hívást színlelt.

  Ezután segítséget kértek a Palatinus dolgozóitól, akik azonnal intézkedtek is. Bár ők sem kötelezhették arra a bácsit, hogy mutassa meg a telefonját, arra megkérték, hogy menjen el onnan és hagyja békén a lányokat.

  „Egyszerűen annyira sok zavaró szituáció van, főleg nőként, amikhez egyszerűen hozzászokunk, amiket elfogadunk, és azt hisszük, hogy ez sajnos »normális«, pedig abszolút nem az”

  – vonja le a következtetéseket Lina. Majd hozzáteszi, hogy ha esetleg még egyszer hasonló helyzetbe kerülne, biztosan rendőrt hívna és határozottan fellépne az illető ellen.

  Fotó: Hédinke/YouTube


  Megosztom
  Link másolása

  LIFE
  "Élőben" közvetítette a nevelőapa, ahogy fia barátnője egy tiltott éjszaka után kilóg a házból - anyut kicselezve
  A vicces apa végig a Twitteren "nyomatta", hogyan cselezik ki a tinik anyut. Tízezrek drukkoltak nekik.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Éljen a tiniszerelem! Legalábbis ezt vallja az a nem szívbajos amerikai apuka, aki egyik reggel gyanús, fehér női sportcsipőcskét talált a házuk előszobájában. A dolog egyértelmű volt, amit viccesen ki is írt a Twitterre:

  "Úgy tűnik, a nevelt fiamnál éjszaka itt aludt egy kislány. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy csempészi ki a házból úgy, hogy a feleségem ne vegye észre most, hogy az egész család ébren van. Várunk..."

  A tweetre nagyon hamar ezrek figyeltek fel, és várták a folytatást. A férfi nem is volt rest, elkezdte vicces folytatásokban közvetíteni az eseményeket.

  "Na most úgy tűnik, a feleségem teljes szombati takarító-üzemmódba kapcsolt. Egyelőre nem vette észre a cuki fehér tornacipőket a bejáratnál. Srácok, itt a ragyogó alkalom!"

  Még lesifotókat is posztolt az elszántan takarító asszonyról. Ekkor már tízezrek várták visszafojtott lélegzettel, hogy a tinik milyen trükkel szabadulnak szorult helyzetükből. Az apuka rátett egy lapáttal. Szavazásra bocsátotta, hogy ki, kinek drukkol: az ifjonti szerelmeseknek vagy "Mama Bear"-nek (szabad fordításban anyaoroszlán). A szerelmesek győztek 63-37 arányban. Amikor valaki rákérdezett a férfinál, hogy miért nem segít a nevelt fiának, frappáns választ adott:

  "Már 18 éves, felnőtt férfi. Csak vállalja szépen a tettei következményeit."

  A sors végül a szerelmeseknek kedvezett. Anyu annyira elfáradt az egész délelőtti takarításban, hogy ledőlt egy-két órára aludni, és ezalatt a kislány teljes nyugalomban, észrevétlenül kislisszanhatott a házból. Az apa így zárta az izgalmas délelőttöt:

  "Győzött az igaz szerelem - ezúttal."

  Nem tudjuk, hogy a srácnak máskor is lesz-e ilyen szerencséje, de hogy a nevelőapukájával máris kifogta a főnyereményt, abban biztosak vagyunk. :)

  PowerfulMind


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Alig töltötte be a 18-at a TikTokker lány, már arra kérték, hogy kezdjen pornózni
  A rajongói védelmükbe vették, és azt írták, visszataszító, miket kérnek felnőtt férfiak.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Charli D'Amelio külföldön elég ismert TikTokker, annak idején táncvideóival lett híres.

  A lány május elején töltötte be a 18. évét, a születésnapját a családjával és barátaival ünnepelte egy bahamai luxusüdülőhelyen.

  A kommentelők egy része azonban illetlenül viselkedett vele, akik arra kérték ugyanis, hogy ha már 18 éves lett, akkor indítson el egy OnlyFans oldalt.

  A Paper Magazine szerint rengetegen írtak neki Twitteren, hogy kezdjen el posztolni felnőtt tartalmakat a platformon. Sok rajongó állt ki azonban Charli mellett, akik aggasztónak találták ezt a jelenséget.

  Azt írták, visszataszító, hogy felnőtt férfiak arra kényszerítenék Charli D'Amelio-t, hogy amint 18 éves lett, regisztráljon az OnlyFans-re.

  – írta az egyik felhasználó. A 18 évest lányt rengeteg rajongó vette védelmébe.

  A lap felhozta példaként a Bhad Bhabie nevű fiatal rappert és internetes sztárt, akit anno ugyanúgy belehajszoltak ebbe. Bhabie nem sokkal azután regisztrált OnlyFansre, hogy elmúlt 18 éves. Ő nemrég 52 millió dollárt keresett egy év alatt.

  Charli D'Amelio viszont valószínűleg nem fog felnőtt tartalmat készíteni.

  @charlidamelio

  ♬ original sound - was fezscandypjs

  Charli D'Amelio 2019-ben indította saját TikTok csatornáját, és 2020 márciusában ő lett az alkalmazás legtöbb követővel rendelkező felhasználója. Jelenleg több mint 140 millió követője van.

  Forrás: Promotions


  Megosztom
  Link másolása


  LIFE
  Videó – Az egész net a pofátlan sirályon röhög, aki rendszeresen besurran csipszet lopni a helyi Tescóba
  Eddig majdnem 140 ezer forintnyi kaját lopott el. Egy szemfüles vásárló vette videóra, és buktatta le.
  Sassy - sassy.hu
  2022. május 17.


  Megosztom
  Link másolása

  A The Sun brit lap számolt be arról a pofátlan sirályról, "aki" Devonban, Paignton település egyik Tescójába jár be rendszeresen nassolnivalót lopni.

  A bolti szarkát (aki sirály) egy éber vásárló, Liam Brown videózta le a telefonjával, aki így számolt be az esetről: "Már sokszor láttam itt ólálkodni, de most egyenesen rárepült a motorháztetőmre, így tudtam, hogy rosszban sántikál. Videózni kezdtem a telefonommal, és ...hát ez bizony tettenérés."

  A videó nem is lehetne egyértelműbb: a sirály óvatosan körbenéz, aztán besettenkenik az automata ajtón, amikor az kinyílik, majd hamarosan kisurran, a csőrében egy zacskó cheddar-sajtos csipsszel.

  A Tesco munkatársai nincsenek meglepve, azt mondják, tudnak a tolvaj sirályról, naponta legalább háromszor lop valamit. Becslésük szerint ebben az évben legalább 300 font (140 ezer forint) értékű kaját csent el. A kedvence a cheddar-sajt, abból mindenféle csipsz jöhet neki.

  A bolt dolgozói és a vezetőség nem veszik nagyon a szívükre, inkább röhögnek rajta. Becenevet is adtak neki: Steven Seagull (a "seagull" magyarul sirályt jelent).


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk