LIFE

  10 dolog, ami jobb, mint párkapcsolatban élni

  Ha éppen görcsösen azon vagy, hogy találj magad mellé egy pasit, akkor most állj meg egy pillanatra, tedd félre a Tindert, és hagyd, hogy új perspektívákat adjunk neked!
  Sassy - sassy.hu
  2021. november 13.


  Megosztom
  Link másolása

  Tudjuk, hogy beköszöntött a hideg, összebújós-bekuckózós idő, hogy közelednek az ünnepek, és hogy ilyenkor az ember nehezebben viseli az egyedüllétet, mint általában. De ennek nem feltétlenül kell így lennie! Mit szólnál, ha most inkább nem az egyedüllét árnyoldalaira, hanem annak a pozitívumaira koncentrálnál? Egy ilyet sem tudsz mondani? Semmi gond, segítünk! Kapásból 15 olyan dolgot sorolunk fel neked, ami jobb, mint párkapcsolatban élni.

  Flörtölés

  Bárhol, bármikor, bárkivel – ráadásul lelkiismeret-furdalás nélkül! Sokan persze akkor is flörtölnek, ha éppen van valakijük, ilyen esetekben viszont fennáll annak az esélye, hogy rosszul fogják érezni magukat miatta. Ha viszont szingliként csinálsz ilyet, csak nyerhetsz! Egy nagy adag önbizalmat, jó pár bókot és akár még egy új randipartnert is.

  Kiskutyák

  Biztossággal mondhatjuk, hogy a férfiak nagy részénél hűségesebbek a kutyák – arról már ne is beszéljünk, hogy mennyivel aranyosabbak! Persze, sok felelősséggel jár a kutyatartás, de egy kapcsolatra nem igaz ugyanez?

  via GIPHY

  Vásárlás

  Sokan azt mondják, hogy nem a tárgyaknak kell nagy jelentőséget tulajdonítani, hanem az élményeknek. Ők biztosan nem élték még át azt a semmihez sem fogható érzést, amit egy kiadós vásárolgatás tud adni, főleg, ha rengeteg új kedvencre bukkansz!

  Az ágyad

  A megfelelő partnerrel szuper érzés lehet az együtt alvás, de valljuk be: nincs annál kényelmesebb, amikor az egész ágy a tiéd, és úgy elterpeszkedhetsz benne, ahogyan nem szégyelled!

  Étkezés

  Elmenni együtt vacsorázni, vagy otthonra rendelni a pároddal egész jó program lehet. De gondolj csak bele: nem jobb, ha senkivel sem kell megosztanod a sültkrumplidat? Ugye!

  via GIPHY

  Egy spicces este

  Természetesen a legjobb barátnőkkel! Ilyenkor születnek a legjobb sztorik, amiket aztán évekig mesélhettek. Jóval élménydúsabb lesz egy ilyen szombat este, mintha a pároddal Netflixeznél otthon!

  Kényelem

  Smink nélkül, felkötött hajjal, kényelmes, lógós pólóban: úgy töltheted otthon a napjaidat, ahogyan csak szeretnéd, hiszen nem kell tetszened senkinek.

  Kicsípni magad

  Rögtön az előző pont után itt az ellenpólus! Kevés érzés fogható ahhoz, mint amikor az ember tetőtől talpig puccba vágja magát és ettől szuperül érzi magát a bőrében. Ilyenkor vagy a legvonzóbb, és ilyenfajta ragyogást még a legjobb kapcsolat sem tud neked kölcsönözni!

  via GIPHY

  Énidő

  Nem kell senkihez alkalmazkodnod: elkezdheted a könyvet, amit régóta szeretnél, megnézheted azt a gagyi-csajos sorozatot, amit minden pasid leszólt – csak a képzeleted szabhat határt annak, hogy mit fogsz ma csinálni, ehhez pedig aligha érhet fel egy kapcsolat!

  A barátaid

  Végül, de nem utolsó sorban, ott vannak azok az emberek, akik a családunk és a párkapcsolatunk mellett a legfontosabbak az életünkben: a barátaink. És hogy miért jobbak, mint egy párkapcsolat? Nos, tanulmányok bizonyítják, hogy a barátságok erősebb kötelékek, és hosszabb ideig tartanak, mint a romantikus kapcsolatok. Ebből mindenki szűrje le maga a következtetéseit!

  Popsugar

  Címkép: Pexels/Andrea Piacquadio


  Megosztom
  Link másolása

  AJÁNLJUK
  Címlapról ajánljuk

  Címlapról ajánljuk


  LIFE
  Ebben a három csillagjegyben nem lehet megbízni
  Ne áruld el nekik a titkaidat!

  Megosztom
  Link másolása

  Sokszor hallhatjuk, hogy egy kapcsolatban nincs fontosabb dolog a bizalomnál – és ez nemcsak a párkapcsolatokra, hanem a baráti viszonyokra, sőt még a családtagokra is igaz. Azt viszont, főleg a mai világban, már elég nehéz eldönteni, hogy megbízhatunk-e a másikban vagy sem. Nos, ha nagyon tanácstalanok vagyunk, akkor érdemes lehet az asztrológiához fordulni: az egyes csillagjegyek ugyanis gyakran hordoznak hasonló személyiségjegyeket, így ez jó kiindulópontot jelenthet.

  A következőkben a három legkedvégé megbízható állatövi jegyet mutatjuk be: ha épp valamelyikükkel van dolgod, akkor érdemes jól átgondolni, hogy mit osztasz meg vele!

  3. Kos

  A kosoknak van egyfajta természetes ambíciójuk a sikerre, azaz: egy belső tűz hajtja őket, hogy mindig, mindenben a legjobbak legyenek. Ez egyben azt is jelenti, hogy tűi őket a versenyszellem, így semmi és senki nem állhat az útjukba, ha éppen el akarnak érni valamit. Ha valaki mégis megpróbálja, akkor azt piszkos eszközökkel is képesek félreállítani.

  2. Ikrek

  Az Ikrek jegy szülötteire az jellemző leginkább, hogy nagyon szociálisak, imádnak társaságban lenni és népszerűek is. Emiatt persze könnyen be is olvadnak bármilyen társaságba, ami azt is jelenti, hogy állandó változtatgatják a véleményüket és a hangulatukat. Éppen ezért igen nehéz olvasni bennük: soha nem tudhatjuk, hogy igazából mire gondolnak. Tehát, ha valamilyen fontos kérdésben bíznád magad egy Ikrek jegyűre, gondold át újra!

  1. Nyilas

  A nyitott, barátságos, közvetlen Nyilas egyfolytában csapong. Hajlamos gyakran váltogatni a baráti társaságait, a karrierjét, sőt, még a lakhelyét is – ez teszi őket igazán egyedivé. Ugyanakkor, ha az élet nagy dolgairól van szó, kissé hajlamosak könnyelműnek lenni. Gyakran beleütik az orrukat mások dolgába és nem képesek titkot sem tartani. És bár az ember minden helyzetben számíthat rájuk, a titkait biztosan nem fogják megtartani.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk
  LIFE
  Kiborultak a netezők az esküvői videón, amelyen a szertartás elején a szomszéd hangosan elkezdi nyírni a füvet
  Az ifjú pár a saját hangját se hallotta, a szomszédasszony meg csak zúgatta a fűnyírót.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 16.


  Megosztom
  Link másolása

  Alaposan felháborította a TikTok és a Reddit népét az az esküvői videó, amelyet egy elkeseredett menyasszony posztolt - számol be róla a YourTango. A fiatal nő elmondása szerint vőlegényével úgy döntött, hogy a szertartást a házuk előtti, hatalmas előkertben tartják meg. Arrafelé nincsenek kerítések, így a szomszédok is láthatták, amint a ház előtti napokban előkészítik a ceremóniát, a virágfüzér-kaput és a székeket a vendégeknek.

  Ezért sokkolta annyira a násznépet és természetesen a házasulókat, amikor abban a percben, hogy a menyasszony romantikus zene kíséretében odasétált a vőlegényéhez és a paphoz, a szomszéd házban lakó nő teljes erőből felzúgatta a fűnyírógépet, és elkezdte nyírni a háza előtti pázsitot.

  "Az egész esküvői ceremónia alatt folytatta. A saját házassági eskünket se hallottuk tőle. És jól tudta, mit csinál, pár méterre volt tőlünk, látta, hogy épp esküvő zajlik. Nem mentem oda, mert féltem, hogy lecsapom, és nem akartam ezzel elrontani az eküvőm napját. Na nem mintha nem romlott volna el így is" - panaszolta az ara.

  A kommentelők többsége felháborodott.

  "Kiben van ennyi rosszindulat, hogy ilyet csináljon? Nem bírta ki azt az egy órát? Elképesztő, milyen undorító emberek vannak."

  "Szándékosan tönkretenni valakinek az esküvőjét...aljas húzás. Nézni is rossz."

  De akadta olyanok is, akik az ifjú párt hibáztatták. Szerintük nem volt jó ötlet otthon tartani az esküvőt, vannak erre elkerített helyek, ahol senki sem zavarja őket. Mások szerint pedig a szomszédasszonynak is van igazsága: talán elfoglalt ember, aki nem igazíthatja a napi teendőit és a ház körüli munkáit a szomszéd esküvőjéhez.

  @vampyyric some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ ♬ Jiggle Jiggle - Duke & Jones & Louis Theroux


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  „Önző, gazdag ribancnak neveztek” – Gyűlöletcunami zúdult az anyára, aki megválasztja ötödik babája nemét
  A tévésztár négy fia után kislányt akar ötödiknek. Az orvosok segítségét kérte.
  Sassy - sassy.hu
  2022. június 21.


  Megosztom
  Link másolása

  A 34 éves brit tévésztár, Danielle Lloyd álmában sem gondolta, mit szabadít el, amikor nyilvánosan felvállalta, hogy párjával Kaliforniába utaznak ötödik gyerekük megfogantatására, ugyanis úgynevezett “nemválasztó” orvosi beavatkozással garantáltan kislányt akarnak. Danielle üzenetek ezreit kapta a Twitteren és az Instagramon, és elmondása szerint korántsem kedveseket. Főleg olyan nők támadtak rá, akiknek nem sikerül teherbe esniük.

  “Visszataszító, önző, gazdag ribancnak neveztek, akinek inkább hálásnak kellene lennie, hogy van négy gyönyörű fia” – mesélte Danielle.

  Előző házasságából tényleg van három, mostani párjával, Michael O’Neill-lel pedig egy negyedik fia.

  “Olyan mély vágy él bennem egy kislány után, hogy nem tudok neki ellenállni. Én imádtam az anyámat, miért ne lehetne az én kislányomnak is egy hasonló kötődése?” – kérdezi az egykori modell.

  A nemválasztó megtermékenyítés Nagy-Britanniában illegális, Amerikában viszont milliárdos biznisz. Tény, hogy a dolog nem olcsó mulatság. Egyetlen beavatkozás 12 ezer fontba, azaz több mint 4 millió forintba kerül, és ez csak egy “kör” – valószínűleg többször kell próbálkozni.

  Daily Mail


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk

  LIFE
  Videó - Családi tömegverekedés tört ki egy szülinapi bulin egy e-cigiért
  Az 50. születésnap hatalmas családi verekedésben tört ki.

  Megosztom
  Link másolása

  A családi összejöveteleken gyakran tör ki veszekedés, azonban ez a brit család most mindenen túltett. Egy e-cigi miatt hatalmas verekedésbe fulladt a szülinapi buli - számolt be róla a Sun.

  Lisa Keegan éppen 50. születésnapját az ünnepelte családja és ismerősei körében, amikor kitört a dráma. A 40 éves barátja, Adam elvette az e-cigarettáját az egyik tinédzsertől.

  Lisa lányának barátja, az 52 éves Tony ezután a segítségére sietett, a vita pedig elfajult és kitört a pokol.

  A drámai felvételeken látszik, ahogy a két férfi részegen a földön kapálózik, miközben próbálják megütni egymást.

  A születésnapos Lisa ezután közbelépett, hogy szétválassza a párt, csakhogy Tony véletlenül őt is megütötte.

  Hallani lehet, a videón, ahogy azt kiabálja, hogy "nem, te bántalmazol engem", mielőtt a lánya, Colleen elesik egy székben. A dühös Lisanak ezután sikerül szétválasztania a verekedőket, de a feldühödött Tony ekkor megragad egy széket, hogy riválisára szegezze.

  Az őrületes videó itt tekinthető meg.

  Végül a helyi rendőrség sietett a helyszínre, hogy megállítsa a zűrzavart.

  „Csak egyszer vagy 50 éves, és ezt a születésnapot biztosan nem fogom elfelejteni! Káosz volt”

  - nyilatkozta Lisa az eset után bulijáról.


  Megosztom
  Link másolása

  Ajánljuk