Connect with us

Levél a jövőbeli barátomnak – elmondom, számomra milyen az igazi szerelem

Fotó: Pexels

LOVE

Levél a jövőbeli barátomnak – elmondom, számomra milyen az igazi szerelem

Azt mondod, mi, nők bonyolultak vagyunk? Megijedtél? Nincs okod rá. Az igazi szerelem olyan egyszerű tud lenni. Elmondom.


Tudod, nekem ez nem csak gyertyafényes vacsorákról és romantikus tengerparti sétákról szól. Nekem nem kellenek ajándékok, rózsa és bor. Tudom, hogy azt hiszed, ez a lényeg, de nem. Én egy társat szeretnék, akivel megoszthatom a mindennapjaimat. Akivel együtt nevethetek, hülyéskedhetek, hibázhatok, veszekedhetek (igen, attól sem dől össze a világ), akivel még egy közös vacsorafőzés is igazi élmény.

Olyan vagyok, aki nem mond nemet egy céltalan utazásra. Aki fent marad éjszaka videójátékozni. Aki egy mozis-vacsorás randi helyett gokartozni visz.

De néha szeretek otthon maradni, kaját rendelni és filmeket nézni egész éjszaka.

Számomra ez a romantika. Nem, semmi sem unalmas, ha veled csinálhatom. Csak érezzem, hogy neked is jó velem. 

Piknikezni, kempingezni, koncertekre járni, utazni, könyvvásárokra menni, hétvégére kiruccanni – ezeket mind szívesen átélném veled.

Legyél spontán, mint én!

Maradjunk fent egész éjszaka, és beszélgessünk a reményeinkről és a félelmeinkről. Tudni akarom a legmélyebb titkaidat is. Tudni akarom, mi tart ébren éjjel, és mitől ver gyorsabban a szíved.

Tudni akarom, mi a kedvenc ételed, hogyan szereted a reggeli kávédat. Tudni akarom, hol érzed a leginkább otthon magad. Tudni akarom, sírtál-e már életedben, és ha igen, mitől. Mindent tudni akarok rólad, amit szeretnél velem megosztani. Ha szeretek valakit, hihetetlenül kíváncsi vagyok rá.

A legjobb barátod is szeretnék lenni.

Az, akinek mindent elmondhatsz. Akivel utoljára beszélsz elalvás előtt, és az első gondolatod reggel. Veled szeretnék elaludni és felébredni, vagy legalább azzal a gondolattal, hogy vagy nekem, hogy számíthatok rád.

Megértem, hogy a kapcsolatok olykor nagy kihívásokat állítanak elénk, és zűrösek is tudnak lenni,

de én egy harcos vagyok.

Nem adom fel, ha olyan emberekről van szó, akiket szeretek.

Tudom, hogy fogunk veszekedni. Sokat. De ettől lesz igazi. Ez jelzi azt hogy valódi érzelmek vannak közöttünk. Nem akarom azt tettetni, hogy minden tökéletes. Lesznek időszakok, amikor ki nem állhatlak majd, vagy halálra idegesítelek. Meg fogom mondani, amikor s…ggfejként viselkedsz, és azt akarom, hogy te is mondd el őszintén, ha egy kiszámíthatatlan p…csa vagyok.

De azt is mondd el, amit szeretsz bennem. Néha szeretném, ha elkényeztetnél. Igen, nagyon vágyom a szép szavakra, nem 0-24-ben, de ettől érzem igazi nőnek magam. Mondd el, milyen gyönyörű vagyok. Hogy megnyugtat a közelségem. Adj egy csókot a homlokomra. Vigasztalj meg a rossz napjaimon. Én leszek a kéz, amit foghatsz, a bizalmas fül, a törődő szív, és a váll, amin sírhatsz.

Mindig ott leszek veled, jóban-rosszban. Együtt sírok, és együtt nevetek veled.

Nekem ez az igazi szerelem. Csak szerettem volna, hogy tudd. Ugye, nem is olyan bonyolult?

Mary Wright/ThePowerofSilence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel