Connect with us

Leonardo DiCaprio és Brad Pitt tökéletes kombója hódít majd Tarantino legújabb filmjében

CULT

Leonardo DiCaprio és Brad Pitt tökéletes kombója hódít majd Tarantino legújabb filmjében

A ‘Volt egyszer egy Hollywood’-ban a filmvilág krémje felvonul.


Aligha van olyan ember, akinek ne ragadt volna meg az emlékezezében egy-egy Quentin Tarantino által rendezett filmklasszikus. Lehet szeretni és lehet botránkozni alkotásain, de az biztos, hogy a közönségben általában markáns vélemény alakul ki a Ponyvaregény, a Kill Bill és a Django elszabadul filmek rendezőjének munkáiról.

Nos, nyáron érkezik a kilencedik Tarantino-movie, a Volt egyszer egy Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) és igazán színes és grandiózus színészgárdával operál.

A film augusztus 8-án kerül a magyar mozikba – egy nappal később lesz ötven éve, hogy 1969-ben a Manson-banda ámokfutása során meggyilkolta Sharon Tate színésznőt, Roman Polanski várandós feleségét. Az alkotás pontosan akkoriban, Hollywood aranykorának alkonyán játszódik.

A gyönyörű színésznő karakterét Margot Robbie alakítja majd, de főszerepet kapott Brad Pitt és Leonardo DiCaprio is. Mellettük Emile Hirsch, Kurt Russell, Bruce Dern, Al Pacino, Dakota Fanning és a nemrég elhunyt Luke Perry szintén feltűnik majd.

Az atmoszféra mindenképp megkapó, de a röpke és titokzatos előzetesből egyelőre több részletre nem derül fény. Tarantinónál azt sem lehet tudni, hogy vajon valóban az említett tragédia lesz-e a főszerepben, vagy valami egészen más csavart kap a történet…

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel