Connect with us

“Le akarom hámozni a bőrödet!” – Szülők mesélték el kisgyerekeik leghorrorisztikusabb beszólásait

LIFE

“Le akarom hámozni a bőrödet!” – Szülők mesélték el kisgyerekeik leghorrorisztikusabb beszólásait

A pillanat, amikor szó szerint halálra rémülsz a saját gyerekedtől.


Szó se róla, a gyerekek igen kreatívak tudnak lenni, amikor vicces vagy fura beszólásokról van szó, ezt minden szülő tudja. De a következő tíz “rém-duma” esetében a szerencsétlen szülők szó szerint nem tudák, hogy sírjanak vagy nevessenek, de leginkább a vér is megfagyott az ereikben. Ettől függetlenül posztolták a dolgot, talán más szülők megnyugtatására: nem kell megijedni, ha a gyerekből olykor előbújik a démon. 🙂

#1 Esti mese

“A kétéves fiam az esti mese után magára húzta a takarót, befordult, és azt mondta: Ég veled, apa! Mire én: Kisfiam, ilyenkor azt mondjuk, hogy jóéjt. Mire ő: Igen, tudom. De ez most tényleg ‘Ég veled’.
Aznap este többször is benéztem hozzá, hogy ott van-e még.”

#2 Reinkarnáció

“Elgondolkodtató, elalvás előtti szöveg a háromévesemtől: Apa, tudod, én már egyszer éltem, az anyukámat Sochi-nak hívták, engem meg Ankénak, aztán meghaltam, és most itt vagyok a te családoddal.”
Férfiasan bevallom, majdnem összetojtam magam, annyira rámijesztett.

#3 A szörny

“A hároméves kislányom az újszülött kisöccse mellett álldogállt, hosszan bámulta, aztán rám nézett: Apa, ez egy szörny. Muszáj lesz eltemetnünk.”

#4 Hámozás

“A legmélyebb álmomból riadtam fel úgy hajnali hat körül. A négyéves kislányom az ágyam mellett állt, és olyan közel hajolt, hogy az arca centikre volt az enyémtől. Aztán azt mondta: Le akarom hámozni a bőrödet! Tudni kell, hogy pár nappal előtte leégtem a napon, és az arcomról kezdett kicsit vedleni a bőr, de akkor is. Ott, félálomban szó szerint megállt bennem az ütő. ”

#5 A buborék

“A gyerekeim kis barátnője az ujjával szétpukkantott egy szappanbuborékot (épp azt fújtak), és az érdekes módon két buborékká vált szét. Először lelkendezett, hogy új buborék született, ez milyen romatikus. De aztán mind a két buborékot kipukkasztotta az ujjával, és így szólt: ‘A gyilkosság sokkal romantikusabb.'”

#6 Halj meg!

“A kétévesem eddig azzal szórakozott, hogy mindenkihez és mindenhez (igen, a bútorokhoz, a növényekhez meg a játékaihoz is) odament, és azt mondta nekik: ‘Hi!’ (Szia). Aztán egyik napról a másikra átváltott arra, hogy ‘Die!’ (Halj meg). Először vicces volt, de amikor naponta többször odajön hozzám, és közelről az arcomba súgja: ‘Halj meeeeeeeg!’, akkor már nem nevetek annyira.”

#7 A kandalló

“Akkor most mégse dobjam be a kandallóba?”
Kérdezte a hároméves kislányom, amikor életében először tettük a karjába az újszülött kisöccsét.

#8 A barátnő

“A lányom ma azt mondta nekem, hogy a legjobb barátnője az oviban egy halott kislány, a neve Hallie, állandóan körülötte mászkál, és jól megüti, ha valamit csúnyát mond, mondjuk azt, hogy ‘hülye’.”

#9 Bújj el!

“Az ötéves unokahúgom egyszer lerajzolt egy rémisztő, fekete szörnyet, aztán egyenesen rám nézett, és azt mondta: Ő kérte, hogy rajzoljam le. El fog jönni érted. Szerintem bújj el!”

#10 Csajozni tudni kell

“Egyszer viccesen megkérdeztem a hétéves fiamat: Na, hogyan lehet szerinted a legkönnyebben becsajozni? Mire ő: Odamegyek a lányhoz, és azt mondom neki: ha nem leszel a barátnőm, ma láttad utoljára a szüleidet.”

IHeartIntelligence Fotó: Pexels

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel