Connect with us

Lady Gaga anyaszült meztelenül pózolt a Vogue-nak

CELEBRITY

Lady Gaga anyaszült meztelenül pózolt a Vogue-nak

Az új filmjét, a House of Guccit promózza. Káprázatosan néz ki, és azok a tetkók!


November 26-án jön ki Lady Gaga új mozija, a House of Gucci, Ridley Scott rendezésében. A film hátborzongatónak és fényűzőnek ígérkezik egyszerre: Gaga a hírhedt “Fekete Özvegyet”, Patrizia Guccit alakítja benne, aki 1995-ben egy bérgyilkossal lelövette akkor már külön élő volt férjét, Maurizio Guccit. A férfi a Gucci-ház legendás alapítójának, Guccio Guccinak az unokája, de ő maga is vezette a Gucci-házat.

Az elképesztő luxusban élő házaspár bonyolult kapcsolatát, Patrizia luxus-őrületét, és a siker, pénz, csillogás mögötti drámát Gaga a tőle megszokott igényességgel közelítette meg.

“Kilenc hónapig azonosultam Patrizia karakterével, egy pillanatra nem léptem ki belőle. Nemcsak arról van szó, hogy sötétbarnára festettem a hajamat, és megtanultam a akcentust, ez sokkal többről szólt.”

Az igazi Patriziát egyébként 29 év börtönre ítélték, és Gaga vele állítólag nem találkozott. A világsztár annyi mondott, nem akar egy elítélt gyilkost mentegetni, de a filmben szeretné érzékeltetni, hogy “ha valakit megölsz, akkor tulajdonképpen önmagadat ölöd meg.”

A decemberi Vogue-címlap és a művészi, meztelen fotó mindenesetre pazarul sikerült, és jól megmutatja Gaga (újabb) átlényegülését.

Daily Mail

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel