Connect with us

Kylie Jenner és Travis Scott a “szakítás szélén állnak”

CELEBRITY

Kylie Jenner és Travis Scott a “szakítás szélén állnak”

Kylie állítólag nem tudja megbocsátani, hogy párja megcsalta.


A TMZ információi szerint küszöbön állhat a szakítás a 21 éves Kylie Jenner és 26 éves párja, Travis Scott rapper között. Kylie a hírek szerint még a múlt hónapban talált “egyértelmű bizonyítékot” párja telefonjában arra, hogy a férfi megcsalta őt. Scott, aki épp turnézik, azóta is tagadja az információt, és még Buffalo-i koncertjét is lemondta, hogy egy ideig Los Angelesben maradhasson kedvesével és egyéves kislányukkal, Stormival. A pár szóvivői szerint a férfi mindent megpróbál, hogy rendbe hozza a kapcsolatukat.

A gyönyörű Instagram-sztár azonban állítólag olyan komoly “bizalomvesztést” szenvedett az eset kapcsán, hogy egyelőre csak a kislányuk kedvéért fogja vissza magát.

A pár még a botrány kirobbanásakor egy óriási veszekedéssel vezette le a feszültséget, és azóta sem tudtak nyugodtan leülni, hogy megbeszéljék a dolgot. A rapper mindenesetre a jövő hónapban egy hónapos szünetet tart, nem lép fel, azalatt állítólag mindent meg fog tenni, hogy Kylie és ő rendezzék a dolgokat. Hogy sikerült-e, hamarosan kiderül.

Instagram post by Kylie * Feb 17, 2019 at 6:14pm UTC

3m Likes, 148.9k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram

my baby is stuck to me like glue lately🖤

null

baby girl🖤🖤

8.8m Likes, 86.4k Comments – Kylie (@kyliejenner) on Instagram: “baby girl🖤🖤”

The Sun

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel