Connect with us

Ezt a trükköt vesd be, ha jó képet akarsz lőni a kutyádról!

Kép: Pixabay

LIFE

Ezt a trükköt vesd be, ha jó képet akarsz lőni a kutyádról!

Egy pofonegyszerű trükkel bármelyik kutya vevő lesz a közös szelfizésre is.


Szeretnél egy jó képet csinálni az imádnivaló kutyádról, vagy egy cuki szelfit magatokról, de a kedvenced még 5 másodpercig sem tud megmaradni egy helyben, és még véletlenül sem hajlandó a kamerába nézni? Hidd el, nem vagy vele egyedül. Nem mindegyik állat fotogén, de könnyen rávehetjük őket arra, hogy megbarátkozzanak a kamerával.

A legegyszerűbb módja ennek az, hogy fogsz egy jutalomfalatot, a kutyus egyik kedvenc játékát, vagy bármi, számára érdekesnek tűnő tárgyat, és közvetlenül telefon fölé helyezed. Mi történik? A kedvenced felálló fülekkel, érdeklődve nézi, és amíg erre figyel, te akár több szuper képet is készíthetsz róla.

Ugyanez a trükk működik akkor is, ha szelfizni akarsz a kutyáddal. Igaz, így egy kicsit kényelmetlenebb, ha egyszerre kell fognod a kutyust, a telefont és a figyelemlekötő tárgyat.

Ennek megkönnyítésére már több hasznos cuccot is találsz az online webshopokban.

Itt van például a Woofie, ami egyfajta telefonra erősíthető csipesz. Csak beleteszel egy jutalomfalatot, ráteszed a mobilodra, és a kutyád máris figyelmesen várja, hogy egy cuki képet készíts róla. Szelfizni is könnyebb ezzel az eszközzel, hiszen elég csak a kutyust és a telefont tartanod. A Woofie-t 9,50 dollárért, azaz körülbelül 2600 forintért szerezheted be itt.

Egy hasonló mobilkiegészítő a Pooch Selfie is, amit ugyanúgy telefonra kell erősíteni. A különbség csak annyi, hogy a kialakítása miatt jutalomfalat helyett teniszlabda csábítja a kutyust. Miután elkészült a kép, jutalomból megérdemli, hogy játszhasson is vele egy kicsit. A Pooch Selfie-t most akciósan 9.99 dollárért (2700 forint) árulják a neten.

A Selfie Stick It kutyás verziója szintén egy jó eszköz. Ez nem csíptetős módszerrel működik, hanem egy kis csont alakú “polcra” kell ráhelyezni a jutalomfalatot. Bárhova fel lehet erősíteni, akár üvegre és falra is. Az Amazonon 19,99 dollárért (5500 forintért) szerezheted be.

És végül itt van ez a kicsit drágább, de komolyabb eszköz. Előnye, hogy mozgatható, a legtöbb telefonra és tabletre is ráerősíthető, és több mindent bele lehet helyezni a csipesz részébe. Most kedvezményes áron, 12,99 dollárért (3500 forintért) juthatsz hozzá itt,, de az Amazonon ennél olcsóbban is megveheted.

Forrás: Bustle.com

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel