Connect with us

Kutatás igazolja: sokkal nagyobb eséllyel talál rád a szerelem decemberben, mint máskor

LOVE

Kutatás igazolja: sokkal nagyobb eséllyel talál rád a szerelem decemberben, mint máskor

Még nem vagy elkésve.


Ha attól tartasz, hogy az idei évre már buktad a társkeresés projektet, és egyedül kell töltened az ünnepeket, van egy jó hírünk! Az Elite Daily nemrégiben készített felméréséből kiderült, hogy decemberben sokkal nagyobb eséllyel találhatsz párt magadnak, mint az év többi hónapjában.

A kutatás alapján az emberek nagy része október 1 és február 14, azaz Valentin napja között keres párt magának, és ez nagyrészt a hűvös időnek, a kevés napfénynek és az ünnepeknek köszönhető. Mivel ilyenkor kissé körülményes programokat szervezni a haverokkal, mindenkiben megnő a vágy, hogy a párjával összebújva nézzen karácsonyi filmeket a meleg takaró alatt.

A felmérésben egyébként 119 18 és 38 közötti ember vett részt, és mint kiderült, 60%-uk ebben az időszakban talált rá párjába. A legromantikusabb hónap pedig egyértelműen a december lett, ugyanis a szerelmesek 14%-a ekkor jött össze. Ha belegondolunk, ez elég nagy arány, ráadásul ha az év utolsó hónapjában nem járnál sikerrel, januárban újabb 15%-os eséllyel indulhatsz. Egy szó mint száz, még nem vagy elkésve! Simán megeshet, hogy jégkorizás közben épp Mr. Nagy Ő-vel ütközöl majd össze.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel