Connect with us

Kristen Bell tanácsa fiatalkori önmagának mindannyiunk számára példamutató lehet

CELEBRITY

Kristen Bell tanácsa fiatalkori önmagának mindannyiunk számára példamutató lehet

A színésznő tizenévesen ugyanolyan problémákkal küzdött, mint amikkel közülünk még sokan. Elmondta, mit tanult ebből az időszakból.


Kristen Bell egy szelfivideóban vallott arról, hogy 18 éves kora óta szorongással és depresszióval küzdött. Most, felnőttként már teljesen máshogy látja a világot, ezért ha tehetné, ezt üzenné fiatalkori önmagának:

“Ne dőlj be a tökéletesség játékának, amit az emberek játszanak. Az Instagram, a magazinok és a tévéműsorok csak egy ideális képet akarnak felállítani. Azt mutatják, hogy minden szép, és ez alapján úgy tűnik, hogy az embereknek nincsenek problémáik.

De mindenki emberből van. Mindenkinek vannak problémái. Néha mindenki egy kicsit szarul érzi magát.

Megérdemled, hogy azokon a napokon is ugyanolyan szépnek érezd magad, amikor nincs rajtad smink, amikor nem fürdesz, és amikor úgy érzed, hogy depressziós vagy. Kötelességed gondoskodni magadról kívül-belül, mert csak így érezheted magad igazán szépnek.

Mindig lesz segítséged, ha rosszul érzed magad: emberek, orvosok, akikkel beszélgethetsz. Rengeteg megoldás van számodra. Nem vagy egyedül. Sose érezd magad kínosan és ne szégyelld magad azért, aki vagy!

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel