Connect with us

Kis mell vs. nagy mell – íme egy szórakoztató összeállítás arról, hogy milyen “problémákkal” is járnak

NO/MAKE/UP

Kis mell vs. nagy mell – íme egy szórakoztató összeállítás arról, hogy milyen “problémákkal” is járnak

Hédinke és Csillsz két gyönyörű vloggerlány, akik úgy döntöttek, hogy vicces és elgondolkodtató videóban fejtik meg ezt az ősi témakört.


Hédinke és Csillsz a kis és nagy mellek közötti különbségeket vették górcső alá mókás és tanulságos közös videójukban. 

Hiszen nőként ez az egyik olyan szervünk, ami sokszor nagyban meghatározza saját testképünkkel kapcsolatos gondolatainkat. Amennyi nő él a világon, annyiféle mell létezik, és méretétől, paramétereitől függetlenül szeretettel kell, hogy forduljunk felé – márcsak alapvető “hivatása” okán is.

A divatipar váltakozó trendjei és a külvilág még váltakozóbb ízlésvilágai és véleményei – legyenek azok éppen pozitívak, vagy negatívak –  eltörpülnek amellett, hogy mi magunk hogyan érezzük magunkat a saját bőrünkben.

A két lány kisfilmje azért is érdekes, mivel gyakran beleragadunk saját problémáink felnagyításába, túlgondolásába, miközben ha vetnénk egy pillantást az általunk áhított méretek, tulajdonságok gazdái felé, látnánk, hogy tényleg minden éremnek két oldala van.

És noha mindegyik oldal a saját maga egyediségével csodálatos úgy, ahogy van, azért ezek a felismerések olykor könnyítenek a lelkünkön.

Hédinke már korábban is megosztotta tapasztalatait a témában:

Még több NO/MAKE/UP

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel