Connect with us

Ki mondja ki előbb az “sz-betűs” szót? Íme 3 mód, ahogy lehetőleg *NE* vallj szerelmet!

LOVE

Ki mondja ki előbb az “sz-betűs” szót? Íme 3 mód, ahogy lehetőleg *NE* vallj szerelmet!

Ha szeretnéd, hogy komolyan vegye a vallomásod a párod, fogadd meg ezeket a tanácsokat.


A kapcsolatok egyik legvártabb és legizgalmasabb pillanata, amikor a két szerelmes között először elhangzik a várva-várt “szeretlek” szó. Bármelyikőtök is kezdje a vallomást, garantáltan izzadó tenyérrel és magas pulzussal áll a párja elé, ha pedig megkapja a remélt választ, nagy súly gördül le a válláról.

Azt, hogy milyen szituációban hangzik el először a vallomás, igencsak nehéz megtervezni, ám ha igazán őszinte és romantikus szeretnél lenni, jobb, ha elkerülöd az alábbi hibákat:

1. Ha túl korán mondod
Ennek a szónak nagy súlya van, éppen ezért jobb, ha akkor hangzik el köztetek, amikor mindkettőtökben kiforrtak már az érzelmek, és biztosak vagytok egymásban. Ellenkező esetben két dolog történhet: vagy megijeszted a partnered, hiszen ő még nem tart ott érzelmileg, ahol te, vagy komolytalannak, felszínesnek tartja majd a vallomásodat.

2. Ha ittasan mondod
Bár a mondás úgy tartja, részeg ember mond igazat, ezzel vitatkoznánk. Ittasan sokszor felfokozott, de nem feltétlenül reális érzelmeket élünk meg, és egyáltalán nem biztos, hogy másnap is egyetértünk majd a részeges énünk kijelentéseivel. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg a párod is megkérdőjelezi majd, hogy a valós érzelmek beszélnek-e belőled, vagy csupán egy üveg bor.

3. Ha üzenetben mondod
Tény és való, hogy a modern korban a beszélgetéseink legnagyobb részét üzenetben folytatjuk, egy ilyen szenvedélyes és intim vallomást mégiscsak jobb szemtől szemben kimondani. Hidd el, sokkal jobb, ha utána rögtön megölelheted a szerelmed.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel