Connect with us

Kedves pasim, én vagyok a nő, aki “mindig ott van neked”? Elárulom: ez nekem nem elég

Fotó: Pexels

LOVE

Kedves pasim, én vagyok a nő, aki “mindig ott van neked”? Elárulom: ez nekem nem elég

Tudod, milyen érzés, amikor ha megfeszülsz, akkor is “csak” természetesnek vesznek? Elmondom.


Először is tudd: nagyon szeretlek. Örömmel csinálom meg neked a csirkés mozzarella-salidat, ha hazajössz a konditeremből. Nem zavar, ha néha ki kell halásznom a koszos zoknidat a kanapé alól. Meghallgatom, hogy milyen hülyék a kollégáid. Drukkolok neked, hogy a hétvégi kosármeccsen a haverokkal a te csapatod győzzön. Kitalálom, minek örülne anyukád a szülinapján, sőt még meg is veszem neki az ajándékot, még ha a város másik végén lévő plázába kell is elcaplatnom érte.

A fejed alá rakok még egy párnát, ha azt látom, álmodban túl laposra gyömöszölted a tiédet, és tudom, hogy nem szeretsz laposan aludni. Ápollak, ha beteg vagy. Ott vagyok neked, ha bánt valami, ha fáj valami, ha bosszankodsz, és veled örülök, ha boldog és sikeres vagy.

Tudom, sokszor elmondtad: én vagyok az a nő, aki “mindig ott van neked”. De én most szeretném elmondani – még ha rosszul is fog esni – hogy ez nekem nem elég.

Erős nő vagyok, aki rengeteget tud adni, és hozzászoktam, hogy az erős nőktől szinte elvárják, hogy adjanak. Szerelmet, időt, energiát, törődést. Az erős nőket a pasik általában természetesnek veszik. De ez nagy hiba. Ugyanis egy erős nő nemcsak azzal van tisztában, hogy mit tud adni, hanem azzal is, hogy mit várhat el a párjától.

Kérlek, ne ess abba a hibába, hogy magától értetődőnek veszel. Én is ember vagyok. Én is törődésre vágyom. Támogatásra, bátorításra, odafigyelésre.

Nekem is jólesik, ha néha kérés nélkül bevásárolsz. Ha egy hosszú nap után arra jövök haza, hogy összedobtál egy könnyű vacsorát. Egy szendvics is elég. Te is be tudod tenni a ruhát a mosógépbe, sőt, a teregetés sem bűvészmutatvány, nem baj, ha kicsit gyűrött marad minden. Nekem is fájnak dolgok néha, vannak rossz álmaim, félelmeim. Nekem is kell egy váll, amin néha kisírhatom magam. Nekem is kell egy társ, aki mindig ott van nekem, és ezt nap, mint nap érezteti velem.

Az, hogy mindent megkapsz tőlem, nem jelenti azt, hogy nem várok viszonzást. Egyenrangú szerelemre vágyom. Valódi szövetségre. Azt szeretném, ha egy csapat lennénk, és mindketten beletennénk ebbe a dologba mindent. Tiszteletet, intimitást, elkötelezettséget, közös terveket.

Tényleg nagyon szeretlek. De nem akarok egy életen át “csak” a nő lenni, aki mindig ott van neked. Mert ha nem érzem, hogy ez kölcsönös, ha nem látom, hogy tartunk valamerre, hogy neked is én vagyok a mindened, akkor egyszer csak már nem leszek ott többé neked.

Hidd el, ha nem marad más választásom, ahhoz is lesz elég erőm, hogy továbblépjek, és kivárjak egy olyan kapcsolatot, amilyet megérdemlek.

ThePowerofSilence

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel