Connect with us

Karácsonyi dekor: párnahuzat és mikulásos bögre pár ezer forintból

TRENDY

Karácsonyi dekor: párnahuzat és mikulásos bögre pár ezer forintból

B. Nagy Réka hauljában pár ezer forintos ötleteket mutat.


A dekoroknál karácsony előtt nagyon fontosak a színek, piros, zöld és arany is jöhet. Pláne az anyagok, puha, szőrös, na meg a minta, hópehely, mikulás. Minden jöhet ilyenkor. Ezek úgy tűnik sosem mennek ki a divatból. Annak meg pláne örülünk, ha a pénztárcánkat is megkíméljük.

B. Nagy Réka youtuber pár nagyon hasznos ötlettel jött a díszítést illetően vlogmasében:

A H&M Home-ban és a Pepco-ban beszerzett zöld párnahuzatot Merry Crhistmas felirattal, vett hozzá még egy piros bársony anyagút és egy egyszerű szövetet. Nagyon feldob egy kanapét, vagy ágyat az összeállítás.

Egy bögre kakaóval, forró csokival pedig be lehet bújni a jó kis meleg pokróc alá filmet nézni a hideg időben, ehhez jól jön egy kifejezetten karácsonyi vagy mikulásos mintával ellátott darab:

Ha az asztalt szeretnék dekorálni, jól jönnek az olyan anyagok, mint fenyőág, de aki nem szereti, hogy potyog le a tűlevél, beérheti műanyaggal is. Csodás darabokat lehet kapni belőlük már előre elkészítve, kis fehér hóhatást kölcsönöztek neki egy ezüst spray-vel.

A konyhában is jól jöhetnek a karácsonyi dekorok, a sütőkesztyű kifejezetten hasznos a finomságok elkészítésénél, pláne, ha az ünnepek előtti hangulat inspirálta.

Elengedhetetlen kellék még a bögre, ami lehet téli táj hatású, mikulásos, pláne, ha még le is lehet fedni a tetejét, az külön jó, hiszen melegen tartja a forralt bort, teát, vagy kakaót.

Ezeket nyilván darabszámtól függően (ez a videóban elhangzik), de dekoronként olyan ezer, vagy ezer forint alatti összegeket fizetett. Meg nyilván a mennyiség is változó, valakinek elég egy darab ilyen dekor, van, aki az egész házát teleaggatja karácsonyi díszekkel.

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel