Connect with us

Justin Bieber videón csókolózik menyasszonyával, közben exét, Selena Gomezt kiengedték a rehabról

CELEBRITY

Justin Bieber videón csókolózik menyasszonyával, közben exét, Selena Gomezt kiengedték a rehabról

A volt szerelmespár, Selena és Justin is idegösszeomlással küzdött az elmúlt hetekben. Még nem tudni, mennyit javult az állapotuk.


Nehéz megmondani, hogy is áll most ez a fura szerelmi háromszög. Justin Bieber pár hete szerelmes, csókolózós videót posztolt menyasszonyával, Hailey Baldwinnal, de a hírek szerint ő is hónapok óta depresszióval küzd. Minden sikere, és jegyessége ellenére is “üresnek, céltalannak” érzi az életét, amikor pedig exe, Selena Gomez néhány hete idegösszeomlással bekerült a rehabra, teljesen kiborult. Többször látták nyilvánosan sírni.

A jó hír az, hogy Selena most végre kijött a pszichiátriáról, a hírek szerint jól van, napról napra jobb a hangulata és a közérzete, de egyértelműen pihenésre és további kezelésre van szüksége.

Külföldi sajtóhírek szerint pihenni akar, a családjával lenni, kicsit felépíteni magát, mielőtt folytatja a munkát. És állítólag ő is aggódik Justinért. Hogy mi lesz ennek a végtelennek tűnő szerelmi sztorinak a vége, nem tudni. Az mindenesetre megnyugtató, hogy Selena jobban van, és láthatóan tudatosan odafigyel szorongásos-depressziós betegségére, amely szakemberek szerint valószínűleg élete végéig elkíséri majd.

Seventeen

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel