Connect with us

Julia Roberts tudatos anya: a közösségi média és a televízió szennyétől is félti gyermekeit

CELEBRITY

Julia Roberts tudatos anya: a közösségi média és a televízió szennyétől is félti gyermekeit

Az Oscar-díjas színésznő gyermeknevelési nézeteit egy friss szerepe változtatta meg…


Ki gondolta volna a Micsoda nő! vagy épp Erin Brokovich karakterének lázadó szépségéről, hogy egykor szigorú anyai szigort gyakorol majd? Az Oscar-díjas híresség márpedig igyekszik a lehető legjobban nyitva tartani a szemét napjaink gyermekeire leselkedő veszélyeivel szemben.

Élete egyik legnehezebb szerepe arra ösztökélte Julia Roberts színésznőt hogy limitálja a 14 éves ikrek, Hazel és Finn, illetve a 11 éves Henry mindennapjaiban a közösségi média és a TV használatát, így megóvva őket a modern élet “nyomásától”.

Nemrég bevallotta, hogy nagyon nehéz számára az, hogy a helyes irányba terelgesse őket, ugyanis “mindenhonnan veszély és mocsok leselkedik rájuk”.

„Három kisgyerekem van, így már a tévé bekapcsolásakor is óvatosnak kell lennem”

Fejtette ki a The Sunnak adott interjúja során.

“Érdekes kihívás mostanság gyereket nevelni. Minden annyira új: nagy a nyomás, rengeteg a forrás, tulajdonképpen az egész világ a kezedben lehet, ha akarod. Próbálom őket távol tartani a közösségi médiától is. Nem igazán értem, mire lenne most szükségük úgy igazán”

– aggodalmaskodott. Mind kiderült, nézetei az Egy fiú hazatér című film forgatásakor változtak meg drasztikusan, melyben egy függőségektől szenvedő srác édesanyját alakítja és az élmény szemfelnyitó volt számára – úgy véli, sokkal jobban képben van a drogproblémákkal kapcsolatban, mint korábban.

Az alkotást március 28-án mutatják be a hazai mozikban, úgyhogy igazán kíváncsiak leszünk a levont konklúziókra, amik inspirálhatták a lépéseket.

It’s Friday…go to a movie! 🍿

109.8k Likes, 1 Comments – Julia Roberts (@juliaroberts) on Instagram: “It’s Friday…go to a movie! 🍿”

“Hogyha valamennyi rémálmot figyelembe vennéd, ami manapság í szülőkre leselkedik, bezárnád az ajtókat és soha nem hagynád el a házat. A világ pozitív oldalára és az optimista dolgokra kell koncentrálnunk”

– fejtette ki a 16 éve boldog házasságban élő anya. Férjével, Daniel Moderrel abban állapodtak meg, hogy nem szeretnének elkényeztetett gyermekeket nevelni.

“Szigorú anya vagyok, sosem vesztem el a higgadtságom, de szerintem fontos, hogy a gyerekek ismerjék a határaikat. Ha valami történik, nem igazán büntetem meg őket, inkább a beszélgetés erejében hiszek. Úgy vélem, a komoly arcom éppen elég büntetés számukra.”

Julia arra törekedik, hogy gyermekei talpraesett és pozitív felnőttekké cseperedjenek, de azért továbbra is halad a korral – nemrég például Instagram-oldalt is készített magának, amit meglehetősen aktívan használ!

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel