Connect with us

Judy őszintén vallott: ez volt Ördög Nóra szerepe a válásában

CELEBRITY

Judy őszintén vallott: ez volt Ördög Nóra szerepe a válásában

A műsorvezető példáját követve az énekesnő is elvált, második házasságában már jobban ki tudott teljesedni.


Arról már a 2008-ban megjelent Szemtől szemben című könyvében is ír, hogyha Ördög Nóra nincs, talán máig nem tudott volna lépni.

Az énekesnő 2007 és 2009 között volt Nagy Roland felesége, aki akkoriban a zenekar dobosa is volt. Válásuk után azonban nemcsak a magánéletük, de a szakmai életük is külön utakon folytatódott, azóta Judy nem is nagyon nyilatkozik a volt férjéről.

A Groovehouse énekesnője most azonban a life.hu-nak adott interjújában mondta ki őszintén válásával kapcsolatos gondolatait.

„Éreztem, hogy ki kellene lépnem a kapcsolatból, de rettentően féltem, hogy az emberek megköveznek. Kétszáz fős csinnadratta után elválni? Lehetetlen! Rettegtem, hogy azt mondják, csak a felhajtás kellett nekem.”

Azt is mondta, hogy szinte egyidőben mentek férjhez a műsorvezetővel, aki szóról szóra ugyanazokat pedzegette, ami az ő fejében is megfordult.

„Amikor megláttam a címlapokon, hogy pár hónap után válik, a példája ösztönzött, erőt adott, hogy én is kilépjek a rosszból.”

Óriási hatással voltak rá azok a szavak, amiket Ördög Nóra használt.

„Az ember ne maradjon benne olyanban, ami nem jó, főleg, ha nincs gyerek, és ennek hatására én is mertem tenni magamért.”

Judy 2008-ban ismerkedett össze a nála 12 évvel fiatalabb Molnár Balázzsal, akibe később bele is szeretett. A szerelmesek 2011-ben keltek egybe, a nagy napjukon Judy már állapotos volt a kislányukkal, Majával, aki végül az év decemberében látta meg a napvilágot. Az énekesnő ma már boldog családanya, a férje pedig élete nagy szerelme.

Ördög Nóra 2008 augusztusában, hét évnyi kapcsolat után ment hozzá Rubin Kristóf producerhez, de az év végén már el is váltak. A népszerű műsorvezető egy Playboy fotózás alkalmával ismerkedett meg Nánási Pál fotóssal, akivel azóta egybekeltek, már közös boltjuk is van és két csoda szép gyermekük.

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel