Connect with us

Jennifer Lopezt egy gigantikus gyémántgyűrűvel jegyezte el kedvese

CELEBRITY

Jennifer Lopezt egy gigantikus gyémántgyűrűvel jegyezte el kedvese

Alex Rodriguez két év felhőtlen szerelem után a Bahamákon kérte meg az énekesnő kezét.


Jennifer Lopez és ex-baseballjátékos párja, Alex Rodriguez februárban ünnepelték kapcsolatuk második évfordulóját és tekintve, hogy mekkora összhang és harmónia alakult ki köztük és gyermekeik között is, egyáltalán nem meglepő, hogy ez a mérföldkő is elérkezett a románcban.

J.Lo, aki az 50. születésnapjához közeledvén is kirobbanó formában van, nem először éli ugyan meg az ünnepi pillanatot – hiszen most ötödszörre jegyezték el és negyedszerre lesz házas – ám mégis úgy tűnik, mintha magánéletét tekintve most ért volna révbe igazán.

A nagy kérdést Alex a Bahamákon tette fel két lánya és Lopez ikrei társaságában, megpecsételve a már ígyis rendkívül összeszokott kis család egységét.

“Igent mondott”

– kommentálta a méretes gyémántgyűrűt ábrázoló fotót, melyet természetesen az ara is megosztott.

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

4.8m Likes, 136.9k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️”

A szerelmespár 2017 elején kezdte az ismerkedést, a vőlegény egy alkalommal a The Ellen DeGeneresShow-ban úgy fogalmazott, hogy az a nap, mikor megismerte Jennifert, a “legszerencsésebb nap” volt az egész életében.

Az énekesnő évfordulón megosztott, szívmelengető posztja pedig már előrevetíthette ezt a lépést:

“Két évnyi nevetés, két évnyi móka, két évnyi kaland, a tanulás és a fejlődés izgalma, igaz barátság, és rengeteg szeretet. A világomat egy szebb, biztonságosabb és stabilabb hellyé teszed a mindig változó életünk közepette. Melletted újra tinédzser vagyok, aki most fedez fel mindent. Amikor azt hinném, hogy már teljesen kiismertelek, mindig meglepsz a legcsodálatosabb módokon, emlékeztetve, hogy mennyire áldott vagyok, hogy rád találtam életemnek ebben a szakaszában.”

Two years of laughter Two years of fun Two years of adventures Of excitement of growing and learning Of true friendship And so much love!! You make my world a more beautiful safe and stable place… in the midst of our ever-changing, ever-moving life… you make me feel like a teenager starting out all over again… Every time I think I have you pegged, you surprise me in the most wonderful ways reminding me how blessed I am to have found you now in this moment at this time… our time… Te Amo Macho… #atapontheshoulder #2years

2.6m Likes, 21.9k Comments – Jennifer Lopez (@jlo) on Instagram: “Two years of laughter Two years of fun Two years of adventures Of excitement of growing and…”

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel