INSPIRÁLÓ

Duci, természetes külsejű modellel ünnepli a női test szépségét a Victoria's Secret

Lenyűgöző fotót tettek közzé nemrég.
Sassy - sassy.hu
2022. november 04.


Megosztom
Link másolása

Csodaszép, természetes testű modellel mutatja be az egyik szettjét a Victoria's Secret.

A fehérnemű nagyvállalat egy ideje már nem csak magas, karcsú, fiatal nőkkel, hanem különböző korú, magasságú és testalkatú modellekkel reklámozza kollekcióit.

Nem mindig volt ez így. Sirokai Diána magyar származású, világszerte ismert plus size modell és self love aktivista Lakatos leventésnek egy interjúban azt mondta, annak idején őt ezzel elutasította el Victoria's Secret:

"A Victoria's Secret azt mondta, az egész márkájuk arról szól, hogy ők egy fantáziavilágot árulnak, a plus size pedig számukra nem fantáziavilág"

A jelek szerint a cég felismerte, hogy nem csak a vékony, klasszikus modellalkatú nők szeretnének jól kinézni és csinos, igényes fehérneműket hordani.

Íme, a fotó:


Megosztom
Link másolása

Címlapról ajánljuk


INSPIRÁLÓ
65 évesen huszonéveseknek való ruhákat hord, nem győzi élvezni az életet a tiktokker
Büszke irigylésre méltó alakjára, amit nem fél mutogatni. Pedig kap érte hideget-meleget.

Megosztom
Link másolása

Nincsenek valódi szabályok azzal kapcsolatban, hogy mit szabad vagy mit illik hordani idősebb korban, ennek ellenére mindenki fejében él egy kép a szebb korú emberek öltözködési szokásairól, és valljuk be, nem a miniszoknya ugrik be elsőként.

Ezt a berögzült képet próbálja most alakítani egy 65 éves tiktokker (igen, jól látjátok), aki életvidám videókat oszt meg arról, mennyire jól érzi magát a bőrében.

És ezt nem is fél megmutatni, csodás alakján remekül mutat minden ruhadarab, ő pedig sorra veszi fel a comb villantós szoknyát, rövidnadrágot, vagy éppen crop topokat.
@italiangurl28 #AgeIsJustANumber #goodvibes #happythoughts #wink #havingfun #legs #foryou #tiktokusa ❤️💙 @Feisty Redhead 💋 ♬ She's A Bad Mama Jama (She's Built, She's Stacked) - Carl Carlton

A vörös hajó szépség Feisty Redhead néven posztolgat és a korán kívül nem sokat tudni róla. Annyit elárult, hogy már több mint 45 éve házas, és nagyon sokat dolgozik alakjáért. Ezt előszeretettel mutogatja is, de ki ne tenné, egészen elképesztő formában van a tiktoker.

@italiangurl28 #livingmybestlife #babyboomer #redhead #italiangal #havingfun #sxyatanyage #❤️💋❤️ ♬ The Look - Roxette

Persze mindig is lesznek olyanok, akik kritizálják, amiért nem ragaszkodik a hagyományokhoz és mer változtatni, de videóit elnézve, ez csak még inkább arra buzdítja, hogy megmutassa, milyen jól érzi magát a bőrében.

@italiangurl28 I take pride in myself. No one’s gonna do it for me #workingout #fitcheck #BabyBoomer #RedHairGal #goodvibes #Healthiswealth ♬ Don't I Make It Look Easy - Meghan Trainor

Forrás: The Sun


Megosztom
Link másolása

INSPIRÁLÓ
Megdöbbentő: Tízből nyolc dallal Azahriah vezeti a YouTube legjobb zenei videóinak listáját
Példátlan, amit 21 éves létére elért.
Sassy - sassy.hu
2023. október 25.


Megosztom
Link másolása

Megnéztük a YouTube-on, kik szerepelnek a legjobb 100 zenei videó első 10 helyén, és az eredmény igen meglepő: a 21 éves Azahriah neve az első tíz dalból nyolcnál szerepel.

Az egyetlen kivétel a második helyen szereplő Tomi x Valmar a Valencia című számukkal, illetve a hatodik helyen Desh és Young Fly található a Pakisztáni/Popo című számával.

A legnépszerűbb Azahriah dal a 3korty lett, míg a harmadik helyre a gát került.

Az elmúlt hetekben nem nagyon lehetett másról hallani, minthogy a 21 éves csodazenész, Azahriah sorra töltötte meg a Puskás Arénát.

A jegyeladások körül pedig olyan szintű őrület generálódott, amit talán még sosem láthattunk az országban.

És bár az első két teltház után még a menedzsment sem tudta elképzelni, végül mégis három teltházas koncerten láthatják és hallhatják majd a rajongók Azahriah-t.

A 21 éves sikeres YouTube karrierből zenésszé avanzsáló Azahriah előtt úgy tűnik, nincs akadály, autodidakta módon tanult meg különböző hangszereken játszani, majd egy egyébként több százezres nézettségű csatornát elhagyva teljesen elölről, kizárólag a videómegosztó platformon építette fel stabil rajongótáborát.

Ezt követően, nagyjából két és fél éve adta első koncertjét az egykori Monyo Landben, és elképesztő módon már akkor is teltház előtt lépett a színpadra. Pedig a közel kétezer férőhelyes színtér megtöltése még sok, hosszú évek óta koncertező hazai előadó számára is nagy kihívást jelentene.

A három teltházas aréna koncertre pedig valószínűleg senki más nem lenne képes az országban, de ha jól belegondolunk, még külföldi fellépő esetében is nehéz olyat mondani, aki képes lenne hasonlóra, pedig ott régiós viszonylatban is vásárolnának az emberek belépőket.


Megosztom
Link másolása


INSPIRÁLÓ
Hogy kezeljük, ha társaságban bunkó velünk valaki?
Ezzel a 4 mondattal, gyorsan visszájára fordíthatjuk a helyzetet.
Fotó: Pixabay - sassy.hu
2023. október 21.


Megosztom
Link másolása

Gina Hatzis, az önbizalom-tréner négy olyan mondatot osztott meg követőivel, amelyek segíthetnek megállítani a goromba embereket és visszaszerezni az irányítást egy udvariatlan helyzetekben. A cél az, hogy a sértéstől való távolmaradást érzékeltessük, és ezzel fölénybe kerüljünk az illető felett.

Az első lépés az, hogy maradj nyugodt és vegyél egy mély levegőt.

A hangnemed, testbeszéded és nyugalmad mind tükrözze a nemtörődömséget a durva megjegyzés iránt.

Gina ezután az alábbi mondatok alkalmazását ajánlja:

1. "Milyen érdekes, hogy ezt hangosan kimondod."

2. "Meglep, hogy szerinted normális ilyet mondani."

Emellett Gina két további reakciót is javasol, amelyeket a helyzettől függően lehet alkalmazni:

3. "Ezt biztos mindenki előtt akartad megosztani?"

4. "Megismételnéd kérlek?"

Amikor megkérjük az illetőt, hogy ismételje meg a goromba megjegyzését, az két módon működhet. Vagy megismétli, és úgy hangzik majd, hogy simán csak goromba ember, és (ha volt benne) a humorfaktor is elveszik az ismétlés során. A másik esetben nem mond semmit, ezzel pedig ugyanúgy győztesen kerülsz ki a helyzetből.

Ezek a tanácsok hasznosak lehetnek olyan helyzetekben, amikor valaki udvariatlan vagy goromba veled, és segíthetnek megőrizni az önbecsülésedet és tartani az irányítást. Igaz, hogy az ilyen helyzetek kezelése kihívást jelenthet, de ezekkel a módszerekkel legközelebb könnyebben boldogulhatunk.

Forrás: Daily Mail


Megosztom
Link másolása


INSPIRÁLÓ
A Rovatból
104 éves nagymama lett a világ legidősebb ejtőernyőse
Dorothy megdöntötte a világrekordot, ő a legidősebb ember, aki eddig ejtőernyővel kiugrott egy repülőből.
Sassy - sassy.hu
2023. október 05.


Megosztom
Link másolása

Egész biztosak lehetünk benne, hogy Dorothy Hoffner nem tériszonyos. Ha az lenne, nem ő lenne most a világ legidősebb ejtőernyőse.

Ez nagy szó abban a sportban, ahol az a mondás járja, hogy csak az öreg ejtőernyős a jó ejtőernyős. Ez alapján Dorothy nagyon-nagyon jó ejtőernyős.

Mondjuk azt hozzá kell tenni, hogy ezt a címet nem szakadatlan, nyolcvan-kilencven évig tartó ugrálással szerezte meg, neki nem kellett ennyit ugrani. De az ugrás az ugrás, akár bekötött, akár nem, akár tandem, akár önálló. Akár egy, akár kettő. És a nagyi kétségkívül a legbátrabb nagyik egyike jelenleg.

A 104 éves néni Illinoisban szállt repülőgépre, hogy beírja magát a történelemkönyvekbe. A repülőgép 4000 méter magasra emelkedett, aztán Dorothynak azt mondták, hogy eljött az ő ideje.

Egy másik ejtőernyőshöz szíjazva a kiugrott a gépből, egy ideig élvezte az őrült zuhanással járó szabadesést, mielőtt az ejtőernyő kinyílt volna, és a körbevette volna a hatalmas csend.

Amikor újra földet ért, csak annyit mondott, hogy a kor nem számít. Szerettei gyorsan köré gyűltek, és megkapta piros járókeretét, hogy magabiztosan elsétálhasson. Azt mesélte, hogy hihetetlen élmény volt.

„Csodálatos volt odafent. Az egész dolog elragadó volt, csodálatos, nem is lehetett volna jobb - mondta.

De, hogy mégis jó ejtőernyős, azt mutatja, hogy nem ez volt az első ugrása.

Dorothy volt olyan szerencsés, hogy még a Covid kitörése előtt feljutott az égbe, akkor a 100. születésnapját ünnepelte így.

A Skydive Chicago most azon dolgozik, hogy a néni ugrását hitelesítsék, és bekerüljön a Guinness rekordok könyvébe.

A jelenlegi rekordot hivatalosan a 103 éves svéd Linnéa Ingegärd Larsson tartotta, ő tavaly májusban kiugrott egy repülőgépből.

Amikor Dorothy 100 évesen először ugrott, bevallása szerint a tandem párja segített nekik ugrani.

Eléggé imádhatta azt az élményt, mert alig néhány év múlva újrázott. A mostani rekordugrásnál azonban már azt kérte, hogy ő irányíthassa az indulást.

A hölgy decemberben lesz 105 éves, és úgy tervezi, hogy ennek megünneplésére talán megpróbál életében először hőlégballonon utazni.

A világ legidősebb ejtőernyőse nekünk mindenesetre példakép lett. Ha majd eljön az ideje, mi is olyan a piros járókerettel szeretnénk elhagyni ugrás után a földetérési területet, mint Dorothy.


Megosztom
Link másolása