Connect with us

Így változik meg a szexuális életed és az önbizalmad egy új szerelem hatására

LOVE

Így változik meg a szexuális életed és az önbizalmad egy új szerelem hatására

Lehetséges, hogy régi béklyóktól szabadulhatsz meg, ha átadod magad az új szerelemnek.


Mi történik a testünkben, ha szerelmesek leszünk? Hirtelen töménytelen mennyiségű boldogsághormon szabadul fel bennünk, és egész nap csak a párunk közelségére vágyunk… És hogy pontosan milyen minőségben? Nos, a szex nem csak testi kielégülést nyújt, de segíti a kötődés erősödését és az érzelmeink kifejezését is, így nem csoda, hogy az első hónapokban a legtöbb pár el sem hagyja a hálószobát.

Most összegyűjtöttük azt a 3 dolgot, amiben egy új partner hatással lehet ránk:

1. Lehetséges, hogy egészen új dolgokra vágysz, mint korábban.
Mivel minden ember mást hoz ki belőlünk, és mindenkivel másmilyen élmény a szex is, felesleges összehasonlítani az ilyen tapasztalatainkat. Lehet, hogy korábban elzárkóztál valamitől, amire az új partnereddel kifejezetten vágysz, vagy épp egy olyan szokásod hagyod el, amihez egészen eddig ragaszkodtál. Légy nyitott a kísérletezésre!

2. Újra szexisnek érzed magad
A nyúlós, kényelmes mamabugyik után most előkerülnek a legszexibb csipkebugyik, a mackónaci helyett pedig éjjel-nappal combfixben ténferegsz a lakásban. Egy új partner bókokkal halmoz el, és könnyen begyújthatja azt a tüzet, amit egy ideje nem éreztél. Talán éppen ez kellett ahhoz, hogy újra mosolyra görbüljön a szád, mikor tükörbe nézel?

3. Minden az újdonság erejével hat
Bár feltehetőleg nem ő az első férfi, akivel ágyba bújtál, minden érintés, illat, csók és mozdulat úgy hat rád, mintha a villámcsapás. A szerelmeddel elindultok egy hosszú úton: egymás felfedezése a legizgalmasabb közös kaland, és ha figyeltek és őszinték vagytok, fantasztikus élményeket élhettek át.

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel