Connect with us

Így ünnepelte Jennifer Lopez a kőkemény diéta-kihívás végét

CELEBRITY

Így ünnepelte Jennifer Lopez a kőkemény diéta-kihívás végét

A 10 napos próbatétel végén az énekesnő meglehetősen váratlan módon ünnepelt.


A 49 évesen is hihetetlen formának örvendő énekesnő maximalizmusa karrierje mellett az étrendjére is kiterjed, hiszen a mindenféle káros szerek kerülése mellett csakis organikus alapanyagat enged be a mindennapi betevői közé.

Nemrég emelt a téten, mivel Alex Rodriguezzel közösen belevágtak egy szénhidrátokat és cukrot teljességel mellőző 10 napos diéta-kihívásba, amikhez időközben más celebek is csatlakoztak, több-kevesebb sikerrel. J.Lo több képet is posztolt, hogy motiválja saját magát és követőit is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Day 4 & feeling….. a lil better 🙂 Who’s with me? #10daychallenge #NoCarbsNoSugar

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Az eredmény pedig csak egyre jobb lett:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Day 9 and feelin’… like I can’t wait for Day 10. 😅 Who’s still with us? @arod #10DayChallenge #NoSugarNoCarbs @niyamasol #niyamasol #jloxniyamasol

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Nos, minek utána teljesítették a kitűzött célt, az ember azt hinné, hogy az ünneplésnek rendesen – és bűnösen – megadják a módját. Ami azt illeti, Alex Rodriguez így is tett. Ő a maga részéről pizzával, sültkrumplival, csirkeszárnyakkal és sütikkel ajándékozta meg a szervezetét.

Jennifer azonban a célvonal után is hihetetlen önkontrollról ad tanúbizonyságot. Vagy csak ennyire különböző az ízlése, ki tudja. Mindenestre Insta-sztorijában azzal büszkélkedett, hogy végre megeheti kelbimbóból, fehér rizsből, különböző zöldekből és babból álló otthoni menüjét, amire “megérte várni”.

Forrás: Popsugar

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel