Connect with us

Így néz ki egy valódi nő teste a terhesség után – döbbenetes fotót osztott meg egy anyuka

Kép: Pixabay

LIFE

Így néz ki egy valódi nő teste a terhesség után – döbbenetes fotót osztott meg egy anyuka

Szülés után pár héttel tökéletes alak? Egy frászt: striák, hegek, terhességi csíkok. És az anyuka szerint ez így van jól.


Emily Marson decemberben adott életet ikreinek. Instagramra feltöltött posztjában most inspirálni szeretné a többi anyukát. A brit édesanya így kezdte megható posztját:

„Négy hónappal a szülés után kezdem elfogadni, amilyenné a testem változott.”

A közzétett fotón a terhességi csíkokkal borított hasa mellett fekszenek a tündéri ikrek, egyikük még mosolyog is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Okay, this is quite a personal post but I am now 4 months postpartum and beginning to embrace what my body has become, I’ve housed two beautiful babies for 36 weeks and breastfed for 5 weeks. My pregnancy wasn’t exactly an easy ride these boys wanted to come out early and I was hospitalised a few times because of dehydration and early contractions, our bodies go through a lot, a lot of change and your body is put through an enormous amount and I am so proud of myself that I carried such beautiful children and gave them food, warmth and most importantly all the love that I never thought I had. With a scar that I will have for the rest of my life is a tiny sacrifice for a lifetime of beautiful memories with my family. Your stretch marks DO NOT define you, your scar DOES NOT define you, your flab DOES NOT define you. You are incredible, you are a mother and you are the light of your babies eyes. I wanted to share this to show the reality of our bodies and that it’s okay not to be perfect because in their eyes you are exactly that. #identicaltwins #twins #csectionrecovery #babies #brave #scar #csectionstrong #stretchmarks #beautiful #perfect

ᗩᖇTᕼᑌᖇ & ᖴIᑎᒪEY (@marson.twins) által megosztott bejegyzés,

Emily császármetszéssel szült, a műtéti heget élete végéig testén viseli majd. „Lehet, hogy egy-két heg életem végéig a testemen marad, de ez csak egy aprócska áldozat azokért a csodás emlékekért, melyeket a családommal átélhetek” – írja.

“Nem a terhességi csíkjaid vagy, és nem is a striáid. Nem ezek határoznak meg. Hihetetlen vagy, édesanya vagy. A kisbabáid szemében pedig te vagy a fény, számukra te vagy a tökéletesség.”

A brit édesanya az ellen küzd, amit a közösségi média mostanában sugall a friss anyáknak: hogy a szülés után pár héttel már a tökéletes alak az elvárás.

/A címkép illusztráció. Forrás: SZMO/

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel