Connect with us

Így dolgozzák fel a csillagjegyek, ha ghostingolják őket

LOVE

Így dolgozzák fel a csillagjegyek, ha ghostingolják őket

Eddig minden jól ment a pasival, aztán egyik pillanatról a másikra felszívódik. Te mit lépsz?


Mindegy, hogy egy online társkeresőn vagy éppen egy koncerten ismerkedsz meg valakivel, ha van a dolognak folytatása, akkor az szinte biztosan online lesz. Jönnek a jó reggelt- és jó éjszakát-üzenetek, a mit csinálsz éppen?-érdeklődés, és persze az első, személyes randik leszervezése. Ez mind szép és jó, de ez az állapot magában hordoz egy veszélyt is: könnyen megeshet, hogy a pasi ghostingolni fog.

Ekkor pedig el kell kezdenünk feldolgozni, hogy szívünk választottja valamilyen – számunkra ismeretlen – okból szó nélkül továbbállt. De hogyan fogunk ennek neki? A csillagjegyed erről is árulkodik.

Kos

A forrófejű kos nem sokat fog teketóriázni: tiltás, törlés – méghozzá mindenhonnan! Így biztosítják azt, hogy a pasi, ha akar sem fog tudni visszatáncolni. Az ő önérzetüket csak egyszer sértheti meg valaki!

Bika

Az érzelmes bika azonnal magát fogja okolni. Éppen ezért újraolvas majd minden üzenetet, és megpróbálja kideríteni, hogy hol siklott félre a dolog – azaz, hogy ő hol rontotta el a dolgot.

Ikrek

Nincs idő a siránkozásra! A kapcsolatteremtésre mindig éhes ikrek egy percet sem fog elpazarolni, azonnal újra beleveti magát a randizásba – csak éppen valaki mással.

Rák

Az érzelmei által vezérelt rák azonnal elkezd kutakodni a másik után. Addig bújja a pasi összes közösségi profilját, amíg elő nem áll egy kielégítő válasszal arra, hogy miért történt mindez.

Oroszlán

Kemény fába vágja a fejszéjét, aki megsért egy oroszlánt! Ők azonnal visszatámadnak, de nem egyértelműen, inkább passzív agresszív módon. Ha a pasi nem üzen többet, ő elkezd egyre vadabb Instagram-sztorikat megosztani, hadd bámulja!

Szűz

A szűznél megértőbb csillagjegy kevés van. A szűz nő hamar elkönyveli majd magában, hogy a pasi biztosan nem rossz ember, sőt! Inkább az ő érzéseit próbálta ezzel védeni. Nyilván nem boldogok attól, ha valaki ghostingolja őket, de az élet megy tovább!

Mérleg

A mérlegek biztosan meghallgatnak majd néhány szomorú, szerelmes számot, megnéznek pár sírós filmet, közben pedig sajnálják magukat. Így kell kiszenvedni egy csalódást!

Skorpió

Nem lennénk a cipődben, ha egy skorpiót próbálsz ghostingolni. Számíts rá, hogy felbukkan majd azokon a helyeken, ahová te is járni szoktál, és jól kioszt majd!

Nyilas

A laza nyilas valószínűleg gyorsabban továbblép majd, mint bármelyik másik csillagjegy szülöttei. Nevet egyet és elkönyveli vereségként, hiszen nem lehet minden utunkba kerülő férfi életünk párja, nemde?

Bak

Egy ilyen élmény a bakot hamar rádöbbenti, hogy miért utál randizni egyébként is. Az biztos, hogy ezután egy időre visszavonulót fúj majd az ismerkedésnek és visszatér a barlangjába.

Vízöntő

A vízöntők azonnal elkezdik megkérdőjelezni minden egyes döntésüket, hiszen itt egy ember, akit elüldöztek, ráadásul ki tudja, mivel?! A legnagyobb probléma, hogy ötletük sincs, mit kellene másként csinálniuk.

Thoughtcatalog

Címkép: Vladislav Muslakov/Unsplash

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel