Connect with us

Igenis, van sorsszerű szerelem – ha neked teremtették, úgysem szabadulhatsz tőle

LOVE

Igenis, van sorsszerű szerelem – ha neked teremtették, úgysem szabadulhatsz tőle

Igen, van vonzás törvénye. Igen, van olyan, hogy dolgotok van egymással, még ha mást is hisztek. Ne szállj szembe a sorsoddal.


Tudod, milyen a szerelem első látásra? Tapasztaltad már, hogy egy vadidegen ember olyan érzéseket váltott ki belőled, mintha kétezer éve ismernéd?

Olykor a legváratlanabb helyzetekben talál ránk Mr. Nagy Ő: a hétfői forgatagban szembejön az utcán, ugyanabban az éjjel-nappaliban vásárolunk, vagy egy közös barát mutat be egymásnak. Na igen, minden lány ilyen románcról ábrándozik már kiskorától kezdve.

Azonban fontos, hogy a racionalitás talaján maradjunk. Tény és való, hogy a véletlenek és a szerencse fontos szerepet játszhatnak a kapcsolatainkban, de egy jól működő, több éves viszonyba mindkét félnek sok munkát kell fektetnie. A rózsaszín ködben úszó első pár hónap még nem minden – ahhoz, hogy biztos lehess benne, hogy titeket tényleg egymásnak teremtettek, át kell vészelnetek néhány félreértést és konfliktust is.

Persze sok olyan párt ismerünk, akik az első komolyabb veszekedésnél elvéreznek, majd néhány hónap, akár év elteltével mégis egymásra találnak.

Nos, rájuk vonatkozik az állításunk, miszerint ha két embernek dolga van egymással, előbb-utóbb úgyis összesodródnak. Hogy miért? Talán van egy fontos feladat, amit együtt kell megélnünk, egy lecke, amit csakis a másiktól tanulhatunk meg, egy cél, amit csak közösen érhetünk el.

Olykor érdemes a megérzéseinkre hallgatni, hiszen azok ritkán csalnak. Amennyiben úgy érzed, képtelen vagy “megszabadulni” attól a bizonyos sráctól, és bárhányszor fordítasz neki hátat, újra és újra feltűnik, itt az idő, hogy elgondolkodj kettőtök sorsán. Talán mégis megérne még pár beszélgetést a dolog, talán mégsincs vége ott, ahol legutóbb lezártátok. Lehetséges, hogy több év kell az összecsiszolódáshoz, de ha dolgotok van egymással, megéri küzdeni.

ThePowerofSilence. Címkép: Pixabay

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel