Connect with us

Hősnőknek áll a világ – az új Marvel-filmekben a leghíresebb színésznők mentik meg a bolygót

CULT

Hősnőknek áll a világ – az új Marvel-filmekben a leghíresebb színésznők mentik meg a bolygót

Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Natalie Portman – hogy csak néhány nevet említsünk.


A Bosszúállók: Végjáték minden idők legsikeresebb filmjeinek listáját vezeti, ám úgy tűnik, ezzel még közel sincs vége a Marvel-filmek térhódításának. A stúdió a Comic-Conos összejövetelen elárulta, milyen tervekkel vágnak bele a 4.fázisba, és nagyon úgy tűnik, hogy végre a hősnők kerülnek reflektorfénybe.

Mint kiderült, a Black Widow-ban Scarlett Johansson mellett Rachel Weisz, David Harbour és Florence Pugh is feltűnik majd. A The Eternals stáblistáját nézve szintén nagyot dobbant a szívünk: Cholé Zhai rendezésében Angelina Jolie alakítja Thena, Salma Hayek pedig Ajak karakterét! A 2021-ben debütáló Thor: Love and Thunderben Natalie Portman kapott főszerepet, a WandaVision sorozatban pedig Elizabeth Olsen, azaz Scarlet Witch kalandjait követhetjük végig.

Sajnos még így is távol vagyunk attól, hogy egyenlőnek nevezhessük a férfi és női színészek megítélését, foglalkoztatottságát és keresetét, ám az utóbbi években egyre több filmes szakember törekszik arra, hogy csökkentse a nemi különbségeket a szakmában.  Úgy tűnik, a következő filmekben végre tényleg bebizonyosodhat, hogy női szuperhősök is képesek megváltani a világot – a filmvásznon és a háttérstábban egyaránt.

Még több CULT

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel