Connect with us

Hoppá! Zayn Malik egy plus size tárkereső oldalon keresi a szerelmet Gigi Hadiddal való szakítása után

CELEBRITY

Hoppá! Zayn Malik egy plus size tárkereső oldalon keresi a szerelmet Gigi Hadiddal való szakítása után

Az énekes már régebben is beszélt arról, hogy kedveli a teltebb nőket. Úgy tűnik, most ilyen társat is szeretne találni a szupermodell után.


Zayn Malik, az egyik legdögösebb fiatal híresség tavaly októberben facér lett, miután váratlanul szakítottak Gigi Hadiddal. Az énekes és a modell még 2015-ben kezdtek járni, és bár három évvel később egyszer pontot tettek a kapcsolatuk végére, később újra egymásra találtak. Olyannyira, hogy 2020-ban megszületett szerelmük gyümölcse, Khai nevű kislányuk. A baba érkezése után úgy tűnt, nagyon boldogan élnek egy családként, de tavaly aztán felröppentek a pletykák, hogy Zayn és Gigi anyukája, Yolanda között elmérgesedett a viszony egy éles vita során, sőt Yolanda azt is állította, hogy az énekes megütötte őt, amit Zayn tagadott. Hogy végül ez a viszály vagy más miatt szakított-e a pár, az továbbra is rejtély. Mindenesetre az biztosnak vehető, hogy már nincsenek együtt, erre most érkezett egy újabb erős bizonyíték.

A One Direction korábbi tagját ugyanis egy plus size társkereső oldalon látták feltűnni. Zayn a WooPlus-ra regisztrált, ahol kifejezetten teltebb nőkkel lehet ismerkedni.

Persze felmerülhet benned a kérdés, hogy miért olyan biztos, hogy tényleg ő az, ha olyan könnyű manapság másnak kiadni magunkat a neten. Ahogy már sok társkereső, a WooPlus is arcfelismerő technológiával ellenőrzi a felhasználókat. Az azonosításhoz különböző emojikat kell utánozni, a kiszivárgott videón pedig Zayn is éppen ezt csinálja, ezért szinte biztos, hogy tényleg ő maga regisztrált az oldalra.

A 28 éves énekes évekkel ezelőtt egy interjúban már beszélt arról, hogy kedveli a teltebb nőket.

“Szeretem azokat a lányokat, akik bizonyos helyeken – a szép helyeken – kicsit kerekebbek” – fogalmazott.

Ehhez képest azért eddig nem az volt jellemző rá, hogy ducibb lányokkal járt. Gigi szupermodellként nyilván a vékony nők közé tartozik, ahogy Zayn egy másik modell exe, Neelam Gill is, de a Little Mix énekesnője Perrie Edwards sem mondható éppen molettnek, akivel a One Direction szépfiúja jegyben is járt. Kíváncsian várjuk, hogy Zayn párra talál-e a plus size társkeresőn…

Forrás: Daily Mail

Még több CELEBRITY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel