Connect with us

Homer Simpsonhoz hasonlították a lányt, akinek borzasztóan sült el az ajakfeltöltése

TRENDY

Homer Simpsonhoz hasonlították a lányt, akinek borzasztóan sült el az ajakfeltöltése

Nemcsak a felső ajka duzzadt extrém vastagra, de az egész arca feldagadt. Ha megnézed, hogy néz ki egyébként, mintha két külön embert látnál.


Az ajakfeltöltés az egyik legnépszerűbb szépészeti beavatkozás a nők körében, és bár nagyon sok esetben segíthet az ajkukkal elégedetleneknek, azért elég sok példát lehet hallani és látni arra is, hogy bizony nagyon rosszul is elsülhet.

Ezt bizonyítja egy fiatal nő, Ruby is, aki a TikTokon osztotta meg, mennyire pórul járt az ajakfeltöltéssel.

Annyira feldagadt a szája és szinte az egész arca is, hogy kórházba került. A videóban jó néhány képet mutatott magáról, amiken jól látszik, milyen pufók lett az arca, az alsó ajka pedig szinte eltűnik az extrém vastagra duzzadt felső ajka alatt.

@rubesfr #filler #filler #fillerdissolving #allergicreaction #foryou ♬ Oh no, oh no, oh no, no no – Hip Hop

Miután a videóját már több mint 800 ezerszer nézték meg a TikTokon, Ruby ismét jelentkezett, és megmutatta, hogy már jól van. A videót látva pedig egészen elképesztő, hogy mennyire eltorzította az arcát a balul elsült ajakfeltöltés, mintha egy teljesen más ember lett volna belőle. Egy kommentelő Homer Simpsonhoz hasonlította, mások pedig kacsát vagy mókust láttak benne.

@rubesfr #foryou #fyp #imokay ♬ I`m OK – Little Big

Tanuljatok Ruby esetéből, és ha mindenképpen ajakfeltöltésre szánjátok el magatokat, lehetőleg hozzáértő szakemberrel csináltassátok meg, hogy ne járjatok így!

Még több TRENDY

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel