Connect with us

“Hol a francban van George?” – Filmelőzetest készített egy lány az üzeneteire nem reagáló pasijáról

LIFE

“Hol a francban van George?” – Filmelőzetest készített egy lány az üzeneteire nem reagáló pasijáról

Mekkora ötlet! Nagyon profi munka lett a lány unatkozós órájának eredménye.


Sok lánynak ismerős lehet a szitu, amikor hiába bombázzuk üzenetekkel a pasinkat, ő csak nagy ritkán, vagy egyáltalán nem ír vissza, de még csak nem is reagál sehogy sem.

Pontosan ez történt Paulina Ramirezzel is, aki egy esti kajálós randit szeretett volna leszervezni a barátjával, George Gironnal, ám hiába üzengetett neki, a fiú nem válaszolt neki. Ahelyett, hogy a lány totál kiakadt volna, nagyon kreatív módját választotta annak, hogy végre felhívja magára a srác figyelmét.

“Dühében” összedobott a képeikből és az üzeneteikből egy nagyon vagány filmelőzetesre hajazó klipet, aminek címe “Hol a francban van George” lett. Paulina úgy adja elő a sztorit a videóban, mintha a szerelme szó szerint felszívódott volna, meg is osztotta a Twitteren, hogy (persze viccből) az emberek segítségét kérje George megtalálásához.

A remekműve rengeteg emberhez eljutott, már több mint másfél millióan nézték meg a Twitteren, több mint 160 ezren lájkolták és 50 ezernél is többször osztották meg.

Később kiderült, hogy szegény barátja azért nem írt neki vissza, mert egy órára elaludt, ezt pedig a lány is sejtette, de úgy döntött, addig is hasznosan tölti el az idejét és csinál valamit, amivel megnevettetheti őt. Hát, nem csak ő szórakozott jól ezen a jelek szerint…

Íme a videó:

Forrás: Indy 100

Még több LIFE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel