Connect with us

Hogyan ijeszd el a pasit – 6 tipp első randira, ha nem akarod, hogy második is legyen

Kép: PxHere

LOVE

Hogyan ijeszd el a pasit – 6 tipp első randira, ha nem akarod, hogy második is legyen

Ha ezeket beveted, tuti nem találkoztok még egyszer. Mondjuk jó színésznőnek kell hozzá lenni 😀


Már megbeszéltétek a randit, de elbizonytalanodtál, viszont kínos lenne lemondani? Semmi gond, vannak trükkök, amikkel egy életre elijesztheted magadtól a randipartneredet.

Figyelem, szigorúan vicces tartalom következik! 😀

1. Vidd el egy fehérjefeldolgozóba!

Mondd meg neki, hogy meglepetés lesz, amikor elindultok. A vicc kedvéért még be is kötheted a szemét! Az üzemi túra elején pedig mondd a vezetőtöknek, hogy nem kértek szájmaszkot, mert fantasztikusnak találod ezt az illatot, mivel a családi karácsonyokra emlékeztet téged. Várhatóan ott helyben elszalad előled.

2. Az őrült

Vidd el a partnered egy elegáns étterembe, üljetek le egymással szemben, és mikor már éppen elkezdené élvezni a beszélgetést, ijedten nézz el a válla fölött és üvöltsd azt torkod szakadtából, hogy “ITT VANNAK!” Kezdj el izzadni és dülöngélve, motyogva imádkozni. Majd szorongasd meg a kezét, és kérd suttogva, hogy segítsen rajtad.

Nem árt az étteremmel előre megbeszélni, hogy a pincérek ne vegyenek tudomást a jelenetről.

3. A családalapító

Javasold, hogy a kiszemelt program előtt sétáljatok egyet. Ejts útba egy óvodát, amire rámutatva közöld, hogy te is odajártál, és a közös gyerekeitek is oda fognak járni. Mivel biztos, hogy már elsőre ikrek lesznek, pont mi a te családodban. Ha esetleg erre felcsillanna a szeme, mondd azt, hogy vicceltél, valójában nem akarsz gyereket, mert utálod őket.

4. A megrögzött tarhás

Már rögtön a bemutatkozásnál kérj tőle egy kisebb összeget, de ígérd meg, hogy feltétlenül megadod, amint lehet. A programotok közben is folyamatosan próbálkozz. Ha moziba mentek, természetesen ő vegye a jegyet, mert nálad nincs készpénz, se kártya. A popcornt is vetesd meg vele, majd véletlenül borítsd ki a sajátodat, és a film közben minden alkalommal félhangosan kérdezd meg, hogy vehetsz-e az övéből, miközben már tömöd magadba. Próbálj meg hitelt felvenni a nevére.

5. Az állatkerti ínyenc

Az állatkert egy kellemesen meleg napon mindig jó ötlet, de nem így: miközben sétáltok, véletlenszerűen közöld néhány ketrec mellett, hogy te már ettél abból az állatból. És ha bármit megkíván, csak szóljon, mert több kedves ismerősöd is orvvadászként keresi a kenyerét.

6. Ki a természetbe!

Még szép az idő, szervezz pikniket! Menjetek ki egy parkba, vagy a Margitszigetre. Gondoskodj minden részletről, enni-innivaló, desszert. Pár falat után aztán jelentsd be, hogy te ilyenkor aludni szoktál pár órát: vegyél elő egy hálózsákot, bújj bele, és aludj.

Ha felébresztene, akkor morogva menj arrébb, használj szemfedőt és füldugót, majd hangosan tedd hozzá: “Nem igaz, hogy milyen emberek vannak!”

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel