Connect with us

Hogyan flörtölhetsz profin Instán és Messengeren EMOJIKKAL?

Kép: Pixabay

LOVE

Hogyan flörtölhetsz profin Instán és Messengeren EMOJIKKAL?

Mutatunk pár egyszerű trükköt arra, hogyan jelezheted a szándékaidat a hangulatjelek segítségével.


Van egy kiszemelted, aki helyes, jófej, teljesen odavagy érte, és éjjel-nappal irogattok, de nem tudod, hogyan add a tudtára, hogy mennyire kedveled? Vagy csak szeretnéd, ha kicsit romantikusabb vizekre evezne a beszélgetésetek?

Nem feltétlenül kell nyílt lapokkal játszanod és direktben leírni neki mindent – elég, ha emojikkal utalsz bizonyos dolgokra, vagy akár csak jelzed az érzéseidet és a szándékaidat.

Mutatjuk, milyen emojikat válassz, hogy sikered legyen!

1. A szívszemű emoji

😍😍😍

Nekünk ez az egyik kedvencünk, de biztosan sokan vagytok így ezzel. A boldog és szerelmes szmájli néha mindent elmond arról, mit érzel.

2. Te + én = ?

👩+ 🧑 = 😏

Ezzel nagyon jól és burkoltan utalhatsz arra, hogy szeretnéd, ha több lenne köztetek. A ferde mosolyú, huncut szmájli bármit jelenthet, akár egy felhívást “keringőre”. A kiszemelted biztos venni fogja a lapot.

3. A “sassy” emoji

💁

Légy játékos és sassy, vagyis használd ki a női vonzerődet. A tenyerét felfelé tartó lány emojit szintén sok mindenre felhasználhatod.

4. A randira utaló emojik

🍽🍔🥂🍿🎞

Vedd rá valamilyen közös programra emojik segítségével. Választhatod például a tányért, a hamburgert vagy a pizzát, ha egy közös kajálást szeretnél, a koktélos poharat vagy a sört, ha iszogatnál vele, valamint a popcornt és a filmszalagos emojit, ha moziba hívnád.

5. Az integetős emoji

👋

Hagyd az agyonhasznált “Szia, mizu?”-t, indíts kreatívan egy integetéssel. A hatás kedvéért egy pusziküldős szmájlit is hozzácsaphatsz.

6. A nyálcsorgatós emoji

🤤

Hogyan is adhatnád jobban a kiszemelted tudtára, hogy odavagy érte? Ha például küld egy menő szelfit magáról vagy mesél egy olyan sztorit, ami vele történt és neked nagyon bejön, küldj neki nyálcsorgatós emojikat. Remélhetőleg te is visszakapod tőle ugyanezt.

7. A szív emoji

👩❤️👱

A legegyértelműbb jel. Ha a magatokat szimbolizáló emberi emojikat is hozzábiggyeszted, elég konkrétan a tudtára adhatod, hogy mit szeretnél tőle.

8. A tüzes emoji

🔥🔥🔥

Ez is egy nagy dicséretnek számít, főleg ha valami buja üzenetére vagy dögös szelfijére küldöd válaszul. Garantáltan tűzbe jön ő is ettől a bóktól.

9. A szemes emoji

👀👀👀

Ha kíváncsi vagy valamire, vagy csak szeretnéd kimutatni az érdeklődésedet, ez a legjobb választás. Ha NAGYON szeretnél tudni valamit, sorozd meg többel is.

10. A napszemüveges emoji

😎

Légy magabiztos és vagány. Ha van egy frappáns flörtölő szöveged vagy úgy érzed, most sikerült meglepned valamivel, küldj napszemcsis fejeket. Ezzel még jobban leveheted a lábáról.

11. A szexre utaló emojik

🍆🍑👅👄👉👌

Sokkal cikibb és kényelmetlenebb lehet, ha szavakkal veszed rá a szexre. Ha már úgy érzed, eljött az idő, hogy (ismét) ágyba bújjatok, válaszd a padlizsán (pénisz), a barack (popsi), a nyelves, a csókos vagy az oldalra mutató és OK jelet mutató emojikat. Ezek már-már klasszikusnak számítanak, biztosan érteni fogja, mire gondolsz.

Forrás: Seventeen

Még több LOVE

Hirdetés

Népszerű

Facebook

Hirdetés
Fel